Χαρτομαντεία

E-mail Εκτύπωση PDF

tarot maira 1

 Οι πουριτανοί πρόγονοι μας χαρακτήριζαν τα χαρτιά ως όργανο του διαβόλου.  Όμως κατά την Αναγέννηση πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις μαζί και η Ελλάδα απαγόρευαν δια νόμου την Κυριακή όλες τις δραστηριότητες και τα σπορ με μοναδική εξαίρεση τα χαρτιά που θεωρούνταν πως οδηγούσαν στην ανώτερη πνευματική ολοκλήρωση του ανθρώπου.

Στα σημερινά χρόνια η ερμηνεία των χαρτιών έχει μαντική και συμβουλευτική ιδιότητα.  Η επιτυχία στο διάβασμα των χαρτιών εξαρτάται κατά πολύ από την αποκατάσταση της σχέσης που χτίζεται ανάμεσα στον Μελλοντολόγο και στον Ενδιαφερόμενο/η.

 

 
 
 
 
Εγώ λοιπόν είμαι εδώ για να σε ακούσω, να μου ανοίξεις την ψυχή σου, ώστε να δημιουργηθεί η καλύτερη δυνατή επικοινωνία μεταξύ μας.

Λογικό είναι να νιώθεις αγωνία για το άγνωστο και το μέλλον σου. Μαζί θα βρούμε την μελλοντική σου πορεία και θα κάνουμε το άγνωστο-γνωστό, ώστε να ξέρεις να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε δυσκολία θα σου συμβεί, αλλά και να καλωσορίσεις ό,τι θετικό σε περιμένει.

Επίσης θα μάθεις εάν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα: ερωτικό-επαγγελματικό-οικογενειακό. Μην ξεχνάς ότι τα προβλήματα είναι στη ζωή για να λύνονται.

tarot maira 2Έτσι  με την βοήθεια της Χαρτομαντείας θα μάθεις όχι μόνο την ακριβή εξέλιξη και έκβαση του προβλήματος, αλλά και τα εμπόδια που υπάρχουν, οι άνθρωποι που επηρεάζουν την κατάσταση, οι δυνατότητες εξέλιξης που υπάρχουν αλλά δεν είναι άμεσα ορατές, δυνάμεις που δεν μπορούν να ελεγθούν αλλά υπάρχουν και επηρεάζουν την κατάσταση, καθώς και γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Μην το σκέφτεσαι άλλο.  Σκέψου ώριμα και πάρε την απόφαση να μου τηλεφωνήσεις.

Μαζί θα ταξιδέψουμε στο μέλλον σου.

Δυνατότητα έγκυρης τηλεφωνικής πρόβλεψης με την χαμηλότερη χρέωση.

 Δείτε επίσης καφεμαντεια

Πληροφορίες

  • Μην διστάσεις να μου τηλεφωνήσεις..
  • Μέντιουμ Μάϊρα
  • Τηλ: 6974464572
  • Έγκυρη τηλεφωνική πρόβλεψη πανελλαδικά με την χαμηλότερη χρέωση.


Αναζήτηση

Εορτολογιο

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Έχουμε 28 επισκέπτες συνδεδεμένους

Το μέλλον

  • Σε προβληματίζει το άγνωστο?
  • Μάθε τί σου επιφυλάσσει η μοίρα και πώς θα εξελιχθεί η ζωή σου.
  • Μαζί θα βρούμε την απάντηση
You are here