Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 01-01-2018 εώς 07-01-2018

 

 • Κριός

Επαγγελματικά, θα αποφασίσετε να αλλάξετε θέση ή επάγγελμα, αψηφώντας τα εμπόδια και τις προκλήσεις.  Θα επιμείνετε στο να πετύχετε ακόμη κι αν ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Οικονομικά, θα αντιμετωπίσετε αρκετές εκκρεμότητες όσο αφορά το σπίτι και πιθανόν να δανειστείτε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η αγάπη και ο σεβασμός θα αποδειχθούν τα σημαντικότερα στοιχεία μεταξύ σας.  Ενώ δεν θα είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής, θα νιώσετε την υποστήριξη του, σε συμβουλευτικό επίπεδο.  Οι αδέσμευτοι, η κοινωνική σας ζωή είναι ένας τομέας με πολλές υποσχέσεις.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, αναλαμβάνετε νέα καθήκοντα, έχοντας την υποστήριξη συνεργατών.  Με την προθυμία σας θα καταφέρετε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες.

Οικονομικά, αν σκοπεύετε να υπογράψετε νέες συμφωνίες προσοχή στους όρους.  Γενικά όμως θα έχετε έξοδα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι..

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο δεσμός σας, θα σας φέρει ικανοποίηση εν μέρει.  Καλό θα ήταν να συζητήσετε όσα θέματα δεν σας ικανοποιούν και να τα λύσετε γιατί ο σύντροφος σας θα έχει συμβιβαστική διάθεση.  Οι αδέσμευτοι, χωρίς καθόλου διάθεση για επικοινωνία, κλείνετε πόρτες σε νέες γνωριμίες.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, δυσαρεστημένοιι θα νιώθετε από την τροπή που θα έχουν πάρει σημαντικά ζητήματα.  Θα χρειαστεί να ανακατασκευάσετε τους στόχους σας για να πετύχετε.

Οικονομικά, τα έξοδα θα αφορούν τις μετακινήσεις σας.  Ταξίδια, κοινωνικές και οικογενειακές επαφές, συναντήσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα παρευρίσκεστε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά.  Θα αρχίσετε να υλοποιείτε τα σχέδια σας τα οποία αφορούν την απόλαυση και την δημιουργικότητα.  Οι αδέσμευτοι,  μέσα από φίλους συναντάται έναν παλιό σας έρωτα.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα βάλετε τις βάσεις για ένα σταθερό και γεμάτο επιτυχίες, μέλλον.  Αν δεν φανείτε άκαμπτοι μπροστά σε προτάσεις για ανάληψη ευθυνών και συμπεριφερθείτε ευσυνείδητα, θα σας ανοίξουν πόρτες.

Οικονομικά, οικογενειακά έξοδα σε συνδυασμό με έξοδα που έχετε ως δεδομένα θα σας προκαλέσουν σε συνετή διαχείριση.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα σκεφτείτε σοβαρά το γάμο καθώς η ζωή μεταξύ σας ια είναι πολύ ρομαντική και συναισθηματική.  Θα είστε ανοιχτοί ο ένας στα προβλήματα του άλλου, κερδίζοντας έτσι την γαλήνη και την κατανόηση ο ένας για τον άλλον.  Οι αδέσμευτοι, μια τυχαία γνωριμία θα μετατραπεί σε μια σχέση ζωής.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, χρησιμοποιώντας τις ιδέες και την κατάρτηση σας, θα καταφέρετε να κινηθείτε προς θετικές κατευθύνσεις.  Οι ανώτεροι σας θα εντυπωσιαστούν από τις επιδόσεις σας και θα σας προτείνουν είτε συνεργασία είτε προαγωγή.

Οικονομικά, θα παραμείνετε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί ώστε να κρατήσετε ισορροπία μεταξύ εσόδων και εξόδων.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η συνεισφορά σας στην σχέση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τον σύντροφο σας.  Παρόλα αυτά ενώ πολλά πράγματα θα πάνε καλά μεταξύ σας, δεν θα λείπουν οι μικροεντάσεις.  Οι αδέσμευτοι, για κάποιους μια γνωριμία θα είναι η έναρξη ενός μεγάλου έρωτα και για άλλους ο γάμος μετά από επανασύνδεση.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, ότι αφορά μακροπρόθεσμους στόχους, θα ξεμπλοκάρει.  Οι γύρω σας, θα σας ζητούν συχνά την άποψη σας για συγκεκριμένα ζητήματα, σταθεροποιώντας έτσι την θέση σας στον χώρο.

Οικονομικά, αν πάρετε κάποιο δάνειο ή κάνετε κάποια συμφωνία προσέξτε τις επιβαρύνσεις.  Γενικά θα έχετε ξαφνικά οικογενειακά έξοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας, θα είναι πρόθυμος να μην χας χαλάει κανένα χατήρι όσο επιτακτικά και αν του το ζητάτε.  Θα έχετε πολλές ευχάριστες και ρομαντικές συναντήσεις.  Οι αδέσμευτοι, θα καταλάβετε οτι όσο πιο σωστά επιλέγετε τις εξόδους σας, τόσες πιθανότητες σας εμφανίζονται για να γνωρίσετε τον έρωτα.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, η δημιουργικότητα και η έμπνευση θα σας βοηθήσει να ωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα εμφανίζονται.  Ειδικά όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από την εξέλιξη θα μπορέσετε να θέσετε τους όρους σας και να εισακουστούν.

Οικονομικά, η άνοδος στον επαγγελματικό τομέα θα οδηγήσει και σε αύξηση του εισοδήματος.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα έχετε μια δραστήρια και ευχάριστη κοινωνική ζωή μεταξύ σας.  Ενώ ο σύντροφος σας, θα σας δείξει έμπρακτα την αφοσίωση του.  Οι αδέσμευτοι, θα συναντήσετε έναν φίλο σας, εντελώς τυχαία και θα τον δείτε με άλλο μάτι.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, μέσω της έντονης προσπάθειας σας και της αφοσίωσης σας, θα σημειώσετε σπουδαία πρόοδο στην δουλειά σας.  Το μυστικό θα είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που γνωρίζετε να κάνετε πολύ καλά για να έχετε σίγουρη επιτυχία.

Οικονομικά, θα ενισχύσετε το βασικό σας με έξτρα.  Βέβαια τα χρήματα όσο εύκολα θα μπαίνουν στο πορτοφόλι , άλλο τόσο εύκολα θα βγαίνουν.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, καβγάδες  τα προβλήματα θα προκύπτουν μεταξύ σας, καθώς θα κανονίζετε όπως σας εξυπηρετεί εσάς το πότε θα βλέπεστε.  Θα νομίζετε πως είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσετε τον ενθουσιασμό σας.  Οι αδέσμευτοι, θα πρέπει να δώσετε χώρο σε ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας εκφράσει τα συναισθήματα του.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, θα αναλάβετε δράση και θα δώσετε κατεύθυνση σε ζητήματα που βαλτώνουν.  Ενδιαφέρουσες και απρόσμενες ευκαιρίες για προαγωγή ή αύξηση πελατείας θα εμφανιστούν πολλά υποσχόμενες.

Οικονομικά, θα αυξηθούν υπερβολικά τα έξοδα σας, εξαιτίας ανακαίνισης του χώρου που ζείτε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα νιώσετε δικαιωμένοι από τον ρόλο του αρχηγού μέσα στην σχέση φέρνοντας εις πέρας υποχρεώσεις.  Το δώρο του συντρόφου σας, θα είναι ένα ταξίδι που θα σας ξεκουράσει και θα σας αναννεώσει.  Οι αδέσμευτοι, συμμετέχοντας σε δραστηριότητες γνωρίζετε έναν νέο έρωτα.

 

 •   Αιγόκερως

Επαγγελματικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις ως μέσο για να σταθεροποιήσετε τη θέση σας και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες.  Εκμεταλλευτείτε επίσης, όσες εκπαιδευτικές ευκαιρίες σας δοθούν.

Οικονομικά, οι συμφωνίες χρειάζονται προσοχή και εάν έχετε αμφιβολίες, καλύτερα να τις ξεκαθαρίσετε πριν κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εξαιτίας πιεσμένου προγράμματος θα περιοριστείτε στις απολύτος απαραίτητες εξόδους και συνομιλίες μέσω τηλεφώνου με τον σύντροφο σας.  Παρόλα αυτά εκείνος, θα συμπεριφέρεται ήρεμα.  Οι αδέσμευτοι, δεν θα έχετε διάθεση , ούτε για φλερτ, ούτε για νέες γνωριμίες, εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, αν και ελάχιστες οι ευκαιρίες για πρόοδο, θα είναι οι καταλληλότερες για να προχωρήσετε.  Όσοι ψάχνετε για δουλειά αν προετοιμαστείτε σωστά και πάρετε πρωτοβουλίες, θα πετύχετε.

Οικονομικά, η πρόοδος στον επαγγελματικό τομέα, θα φέρει και βελτίωση του εισοδήματος σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα είστε ο οργανωτής μέσω συμβουλών και υποστήριξης του συντρόφου σας, ώστε να τον ηρεμήσετε και να βρείτε χρόνο οι δυο σας.  Προσέξτε μόνο να μην εκνευριστείτε τελικά, από τις ευθύνες που θα αναλάβετε.  Οι αδέσμευτοι, θα βάλετε τέλος στις απογοητεύσεις και θα δεχθείτε τις προοπτικές για να γνωρίσετε νέα άτομα.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, είτε βρίσκεστε σε μια δουλειά, είτε ψάχνετε καινούργια θα σας παρουσιαστούν άφθονες ευκαιρίες.  Η δράση που θα αναλάβετε τώρα θα έχει ως αποτέλεσμα μία σειρά εξελίξεων που θα σας ενθουσιάσει.

Οικονομικά, είτε ως δώρο, είτε ως απρόσμενο μπόνους, αυξάνονται τα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με την εξωστρέφεια σας δίνετε μεγάλη χαρά στον σύντροφο σας.  Μέσα από ουσιαστικές συναντήσεις έρχεστε πιο κοντά, βρίσκοντας την χρυσή τομή σε ότι σας προβλημάτιζε.  Οι αδέσμευτοι, βγαίνοντας έξω και συμμετέχοντας σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, γνωρίζετε ένα άτομο που θα σας αγγίξει συναισθηματικά.

 

Tags:  

admin