Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 02-04-2018 εώς 08-04-2018

 

 • Κριός

 Επαγγελματικά, θα αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις, προκειμένου να εξασφαλίσετε καλύτερη θέση.  Θα συναντήσετε δυσκολίες ως προς το να επιβληθείτε, αλλά μην το βάλετε κάτω. Δεν θα αργήσει η δικαίωση.

 Οικονομικά, η υλική ανταμοιβή έρχετε από την εργασία σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η ειλικρινής έκφραση των συναισθημάτων σας. Λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος.  Θα λύσετε όσα θέματα υπήρχαν εξαιτίας εγωισμού. Οι αδέσμευτοι, έχετε ενδιαφέροντα φλερτ.

 

 • Ταύρος

 Επαγγελματικά, αναπάντεχα γεγονότα και ανατροπές θα σας ωθούν να αναθεωρείτε τον τρόπο που λειτουργείται.  Οι συνάδελφοι ή οι συνεργάτες σας θα έχουν μια διαφορετική αντίληψη για τον τρόπο που πρέπει να επιλυθούν διάφορα ζητήματα, όμως εσείς με διπλωματικό τρόπο θα επιβάλλεται την δική σας.

 Οικονομικά, διαχειριστείτε με επιμέλεια τα σταθερά σας έσοδα.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, αισθάνεστε ότι η σχέση σας δεν προχωρά, δεν εξελίσσεται.  Φροντίστε να είστε ιδιαίτερα ανεκτικοί και προσεκτικοί στα νεύρα του συντρόφου σας, ώστε να απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις λόγω παγιωμένων αντιλήψεων.  Οι αδέσμευτοι, μπαίνετε σε δίλημμα από την επιστροφή ενός ατόμου που διεκδικεί μία θέση στην ζωή σας.

 

 • Δίδυμοι

 Επαγγελματικά, μέσω των γνώσεων και της εμπειρίας σας, υποστηρίζετε τις ανάγκες της δουλειάς και καλύπτεται τις ελλείψεις.  Σκοπός σας θα είναι να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

 Οικονομικά, αύξηση των εσόδων ακόμη και αν χρειαστεί να ξοδέψετε για την δουλειά σας.  Π.χ. μετακινήσεις, σεμινάρια.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ικανοποιείτε τις ανάγκες του συντρόφου σας, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά.  Θα του τονώσετε την διάθεση έναντι των υπαρξιακών του προβληματισμών. Οι αδέσμευτοι, μία γνωριμία μέσω φίλων θα παραμείνει στάσιμη προς το παρόν, ενώ έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

 

 • Καρκίνος

 Επαγγελματικά, διαταράσσονται οι συνεργασίες και το ήρεμο κλίμα, εξαιτίας καθυστερήσεων που δεν οφείλονται όμως σε εσάς.  Θα σας αποκαλυφθούν γεγονότα που παρεμποδίζουν την εξέλιξη τους.

 Οικονομικά, αύξηση των εσόδων σας με την μορφή έξτρα εργασιακής δραστηριότητας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η συμπεριφορά του συντρόφου σας, θα εγείρει τις άμυνες σας.  Καταπιεσμένα συναισθήματα και φόβοι θα βγουν με την μορφή θυμού. Οι αδέσμευτοι, δεν δίνετε καμία σημασία σε όποιον σας φλερτάρει εξαιτίας της διάθεσης σας για ηρεμία.

 

 • Λέων

 Επαγγελματικά, κάθε προσπάθεια σας θα καταλήγει σε επιτυχία αφού εργάζεστε με πείσμα και μεθοδικότητα.  Μην αναλωθείτε σε αντιπαραθέσεις μόνο και μόνο από εγωισμό.

 Οικονομικά, αλλαγές που θα προκύψουν στη δουλειά σας, θα φέρουν έσοδα.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, απωθημένα, παράπονα και ανασφάλειες θα βγουν στην επιφάνεια με την μορφή ψυχρής και απόμακρης συμπεριφοράς και από τις δύο πλευρές.  Όποια προσπάθεια για συζήτηση θα πέφτει στο κενό. Οι αδέσμευτοι, μία γνωριμία στον εργασιακό χώρο, εξελίσσετε σε σχέση.

 

 • Παρθένος

 Επαγγελματικά, ταξίδια και μετακινήσεις θα σας φέρουν πιο κοντά στους στόχους σας.  Οι συναντήσεις σας με νέα πρόσωπα, καταλήγουν σε συνεργασίες, ενώ με γνώριμα άτομα, καταλήγουν σε ξεκαθάρισμα παρεξηγήσεων.

 Οικονομικά, υλικό όφελος μέσω μιας επενδυτικής πρότασης που θα σας γίνει.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση του συντρόφου σας, απέναντι στα εξαντλητικά σας εργασιακά ωράρια.  Με τρυφερότητα και κατανόηση θα κρατάει το ενδιαφέρον σας αμείωτο. Οι δεσμευμένοι, ευνοείστε μέσα από νέες ρομαντικές γνωριμίες.

 

 • Ζυγός

 Επαγγελματικά, η ένταση που θα αντιμετωπίζετε τα καθημερινά ζητήματα, θα σας φέρουν αντιμέτωπους με καθυστερήσεις και πιθανόν ρήξεις σε συνεργασίες.  Δώστε προτεραιότητα στην προβολή της δημόσιας εικόνας σας, εάν θέλετε να έχετε αναγνώριση.

 Οικονομικά, με απροσδόκητους τρόπους, όπως κληρονομιά ή bonus, αυξάνονται τα έσοδα σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα είστε σε εγρήγορση, προκειμένου να συνδυάσετε την επαγγελματική με την προσωπική σας ζωή.  Αν αποφύγετε τα βιαστικά ραντεβού και προτιμήσετε να μιλάτε με ειλικρίνεια για το τι συμβαίνει στην εργασία σας, θα αποφύγετε παρεξηγήσεις.  Οι αδέσμευτοι, η επιπολαιότητα που θα αντιμετωπίσετε μία νέα γνωριμία θα σας στερήσει την δημιουργία σταθερού δεσμού.

 

 • Σκορπιός

 Επαγγελματικά, είστε συγκεντρωμένοι στις ευθύνες σας που σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που θα έχετε ολοκληρώνεται με επιτυχία τα ζητήματα σας.

 Οικονομικά, θα σας αποκαλυφθεί παρασκήνιο σχετικά με τα εισοδήματα σας.  Π.χ. εάν δεν παίρνετε αύξηση, τα δανεικά που σας οφείλουν.

 Συναισθηματικά. Οι δεσμευμένοι, εάν η σχέση σας έχει συμβατικό χαρακτήρα, σε βάθος χρόνου, θα αποφασίσετε χωρισμό.  Εάν όμως υπάρχει αληθινή και αγνή αγάπη, τότε ετοιμαστείτε για γάμο. Οι αδέσμευτοι, μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο θα κάνετε μία ελκυστική γνωριμία.

 

 • Τοξότης

 Επαγγελματικά, γεμάτη από δραστηριότητες που θα έχουν το χαρακτηριστικό της χρονικής πίεσης θα αγχώνεστε.  Υπάρχει κίνδυνος να καβγαδίσετε με πελάτες ή με ανώτερο σας και να περιορίσετε την άνοδο σας.

 Οικονομικά, καθυστερήσεις ή εμπόδια θα σας βγάλουν εκτός προυπολογισμού.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με άκρως συμβιβαστική διάθεση θα κινείστε προς το σύντροφο σας.  Ικανοποιείτε κάθε του απαίτηση και καλύπτετε κάθε του παράπονο, προκειμένου να μην απομακρυνθείτε άλλο.  Οι αδέσμευτοι, προκαλλείτε τον ανταγωνισμό σε έναν πρώην σας προκειμένου να ενδιαφερθεί μέσω της ζήλιας.

 

 • Αιγόκερως

 Επαγγελματικά, αισθάνεστε ότι οι πολλές υποχρεώσεις που έχετε είναι παιχνιδάκι μπροστά στην ανάγκη σας για αναγνώριση.  Η πίεση πο θα αισθάνεστε όμως θα βγαίνει προς τους γύρω σας με τρόπο, επιτακτικό.

 Οικονομικά, έκτακτα έξοδα και εκκρεμότητες σας υποχρεώνουν να μειώσετε την τάση σας για έξοδα.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, μέσω σιωπηλής παρακολούθησης των αντιδράσεων του συντρόφου σας, προκειμένου να καταλάβετε τα κενά που υπάρχουν μεταξύ σας.  Προσπαθείτε να καταλάβετε τι θέλει σκεπτόμενοι την πιθανότητα να βρεθείτε μόνοι, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι αδέσμευτοι, που καιρός για έρωτες αφού αυτή την περίοδο έρωτας για εσάς είναι οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

 • Υδροχόος

 Επαγγελματικά, νέοι στόχοι θα σας ενεργοποιήσουν την διάθεση να ασχοληθείτε με όλη σας την ενέργεια για να τους πετύχετε.  Στα καθημερινά ζητήματα θα αντιμετωπίσετε μικρές χρονικά καθυστερήσεις.

 Οικονομικά, οικογενειακές υποχρεώσεις απαιτούν από εσάς να κάνετε τα πάντα για να τις διευθετήσετε.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι,αρχίζετε να ψάχνετε πιο ουσιαστικά πλέον τι συμβαίνει μεταξύ σας και ο σύντροφος σας δεν έχει πλέον αντίρρηση να συζητήσετε.  Οι αδέσμευτοι, ο γενικότερος εκνευρισμός σας, δημιουργεί αρνητική εικόνα σε ανθρώπους που σας φλερτάρουν.

 • Ιχθύες

 Επαγγελματικά, σας δίνονται οι ευκαιρίες να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις σχετικές με τον τομέα που ασχολείστε.  Μέσα από αυτές τις ευκαιρίες διευρύνετε τον κύκλο των πελατών σας.

 Οικονομικά, οι συζητήσεις για τα έσοδα, σας φέρνουν τις επιθυμητές λύσεις.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα έχετε έντονη ανάγκη να πάτε εκδρομές ή μακρινούς περιπάτους, προκειμένου να βγάλετε στην επιφάνεια την ρομαντική σας πλευρά.  Οι αδέσμευτοι, μία γενικότερη αίσθηση εκλεκτικότητας, περιορίζει τις γνωριμίες.

Tags:  

admin