Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 02-10-2017 εώς 08-10-2017

 • Κριός

Επαγγελματικά, εξαιτίας συνομιλιών θα χαθούν επαγγελματικές ευκαιρίες.  Οι ασυνεννοησίες μεταξύ σας θα προκαλέσσουν ένα προσωρινό σταμάτημα των εξελίξεων.

Οικονομικά, απώλεια χρημάτων, είτε από προσωπική σπατάλη, είτε από κάμψη των επαγγελματικών σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα αφήνετε τις ημέρες να παιρνούν χωρίς να μιλάτε και χωρίς να επιδιώκετε να είστε μαζί.  Νιώθωντας ότι έχετε μυστικά ο ένας από τον άλλον, απομακρύνεστε και δημιουργείτε μια έλλειψη αρμονίας μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, δεν δίνετε σημασία σε νέες γνωριμίες και φλερτ, αφήνοντας ευκαιρίες να πηγαίνουν χαμένες.

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, συμφωνίες που είχατε ασχοληθεί αρκετό καιρό πριν επιτέλους υπογράφετε μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες.  Εξαιτίας αυτού θα δημιουργηθεί έντονος ανταγωνισμός στην δουλειά που θα σας δυσκολέψει στην καθημερινότητα.

Οικονομικά, τα έσοδα σας, δεν θα σας επιτρέπουν να ξοδέψετε για περιττά ή να επενδύσετε.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους,, θα βρίσκεστε σε ανταγωνισμό.  Ο ένας θα ρίχνει ευθύνες στον άλλον για τις υποχρεώσεις που πρέπει να τηρήσετε, μέσα στην σχέση.  Οι αδέσμευτοι, θα νιώθετε πως όσοι σας φλερτάρουν, θέλουν κάτι από εσάς και όχι εσάς τους ίδιους.

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, οι πολλές εκρεμμότητες θα σας δημιουργήσουν σύγχυση.  Όσο καθυστερείτε να τις βάλετε σε τάξη, τόσο θα συσκολεύεστε στο να προχωρήσετε σημαντικά ζητήματα.

Οικονομικά, η έλλειψη ειδήσεων για χρήματα που περιμένετε σας δημιουργούν ανασφάλειες για το μέλλον.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η νευρικότητα σας θα στεναχωρεί τον σύντροφο σας που αντί να σας πλησιάζει με κατανόηση θα κλείνετε στον εαυτό του.  Οι αδέσμευτοι, ο πληγωμένος σας εγωισμός δεν θα σας επιτρέπει να φλερτάρετε με κανένας.

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να υποχωρήσετε απέναντι στις υπερβολικές απαιτήσεις της δουλειάς, εάν θέλετε να πετύχετε.  Η κατάχρηση δύναμης μέσω του λόγου και των ευθυνών θα δημιουργήσει αντιπάθειες, εάν δεν τις μετριάσετε.

Οικονομικά, θα έχετε αρκετά έξοδα προκειμένου να τακροποιήσετε οικογενειακές και στεγαστικές ανάγκες.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η διπλωματική στάση του συντρόφου σας θα χαρακτηριστεί ως αδυναμία από εσάς.  Θα έχετε την απαίτηση να σας δείξει την αγάπη του, για να του δείξετε την δική σας.  Οι αδέσμευτοι, αφού νιώσετε το έντονο ενδιαφέρον από ένα άτομο τότε θα ενδώσετε στο φλερτ του.

 • Λέων

Επαγγελματικά, έμπνευση είτε για νέα ξεκινήματα, είτε για διευθέτηση εκκρεμοτήτων με τον καλύτερο τρόπο, θα είναι για εσάς τα μικροπροβλήματα που θα προκύπτουν στην δουλειά σας.  Θα κινείστε διπλωματικά, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας για να σας ανοίγουν οι πόρτες.

Οικονομικά, θα έχετε παραπάνω έσοδα από αυτά ποου υπολογίζετε μέσω της σωστής σας κρίσης για το πως θα τα διεκδικήσετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι τίποτα δεν θα ταράξει την ηρεμία μεταξύ σας.  Έχετε κοινό στόχο και θα προσπαθήσετε να τον πετύχετε έχοντας σύμπνοια απόψεων.  Για τους αδέσμευτους, μια έμπνευση τελευταίας στιγμής θα σας οδηγήσει στον έρωτα.

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, θα ατιλαμβάνεστε ότι προσπαθούν να σας κρύψουν λεπτομέρειες για ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, αλλά θα συμπεριφέρεστε με ψυχραιμία μέχρι να μπορέσετε να το αποδείξετε.

Οικονομικά, θα ριχνετε ευθύνες στον εαυτό σας, επειδή δεν μπορείτε να καλύψετε κάποιες έξτρα ανάγκες σας.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, αναπάντεχα γεγονότα στον ευρύτερο οικογενειακό κύκλο θα προκαλούν εκνευρισμό στην μεταξύ σας σχέση.  Αυτό σας πορκαλεί να κινήστε αγχωμένα.  Οι αδέσμευτοι, προσπαθήστε να αφήσετε τις καταστάσεις να σας οδηγήσουν από μόνες τους στην ευτυχία.

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, ξαφνικές προτάσεις θα σας βοηθούν να εξελιχθείτε.  Κάποιες συνεργασίες θα γίνουν πιο ισχυρές εξαιτίας επαναπροσδιορισμού των αναγκών της αγοράς.

Οικονομικά, άνοδο στα χρήματα σας, είτε από περιστασιακές δουλειές, είτε από μικρή ανάκαμψη των πελατών.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ενώ θα νομίζετε ότι όλα κινούνται υποτονικά, ο σύντροφος σας με μια ξαφνική κίνηση του θα αναννεώσει την σχέση σας.  Οι αδέσμευτοι, αιφνιδιαστικά γεγονότα σας φέρνουν σε επαφή με τον έρωτα.

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, ευχάριστο και φιλικό το κλίμα στην εργασία σας.  Η έμπνευση και η δημιουργικότητα σας, θα  προκαλλέσουν μια σειρά από μικρές επιτυχίες.

Οικονμικά, θα έρθετε σε δύσκολη θέση απέναντι στην οικογένεια σας, εξαιτίας της αδυναμίας να καλύψετε έκτακτα έξοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα σας απασχολήσει πολύ η σχέση σας.  Η αγάπη δεν θα λείψει μεταξύ σας, αλλά η γκρίνια και τα παράπονα από την πλευρά σας θα προκαλούν ένταση στην καθημερινότητα.  Οι αδέσμευτοι, η διάθεση σας ως προς τα φλερτ θα είναι ευμετάβλητα.

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, μια συμφωνία που την προσπαθούσατε καιρό τώρα κλείνει με τις καλύτερες προοπτικές.  Θα κατακτήσετε έναν σημαντικό επαγγελματικό στόχο.

Οικονομικά, μεγάλη βελτίωση στα έσοδα από την εργασία σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι αισιόδοξες σκέψεις σας, θα βοηθήσουν τον σύντροφο σας, να χαλαρώσει από την ένταση της καθημερινότητας.  Οι επικοινωνίες και η εκφραστικότητα σας θα αποτελούν την κινητήριο δύναμη στην σχέση σας.  Οι αδέσμευτοι, νέες γνωριμίες θα σας προκαλέσουν να δεσμευτείτε.

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να οργανωθείτε για να τα βάλετε όλα σε τάξη.  Θα κουραστείτε αλλά θα πετύχετε μια σταθερή πορεία στα καθημερινά σας, πρακτικά ζητήματα.

Οικονομικά, σταθερή πορεία των εσόδων σας, χωρίς όμως να σας αφήνει περιθώρια για επιπλέον έξοδα.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, θα κινηθείτε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση ως προς την αρνητική συμπεριφορά του συντρόφου σας.  Συνειδητοποιόντας κάποια πράγματα μεταξύ σας, βάζετε όρια και εκφράζετε τα παράποονα σας, ως απαιτήσεις.  Οι αδέσμευτοι, αντιλαμβάνεστε το έντονο φλερτ, αλλά θέλετε να πειστείτε ακόμη περισσότερο.

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, οι προσπάθειες του παρελθόντος, θα αναγνωριστούν στον εργασιακό σας χώρο, προσφέροντας άνοδο και αναγνωρισιμότητα.  Θα αντιμετωπίζετε τα πάντα με ωριμότητα και ψυχραιμία, κερδίζοντας έτσι την άνοδο.

Οικονομικά, σταδιακά θα βελτιωθούν τα έσοδα σας από παράλληλες πηγές.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, θα κάνετε βήματα αποκατάστασης της απόστασης μεταξύ σας.  Κάνοντας έναν απολογισμό των όσων συνέβησαν μεταξύ σας, θα αφιερωθείτε με όλο σας το είναι στην σχέση.  Για τους δεσμευμένους, θα προσπαθείσετε ευγενικά να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην σας.

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, θα κινείστε ριψοκίνδυνα και βιαστικά προκειμένυ να έχετε γρήγορη λύση σε θέματα που εκκρεμούν.  Θα θέλετε πάση θυσία να επιβάλλετε τις απόψεις σας.

Οικονομικά, μην παρασυρθείτε σε δανεισμό ή επενδύσεις. Αρκεστείτε στα σίγουρα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα εκφραστείτε με τόλμη και πάθος ώστε να ζήσετε με τον σύντροφο σας, όσα σας έχουν λείψει.  Η ανάγκη να απαλλαγείτε από συνήθειες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς σας.  Οι αδέσμευτοι, θα βιαστείτε να κρίνετε έναν άνθρωπο που σας φλερτάρει και θα το μετανιώσετε αργότερα.

admin