Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 04-12-2017 εώς 10-12-2017

 • Κριός

Επαγγελματικά, έχετε αξιόλογες προτάσεις για την άνοδο σας που θα τις εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Θα τολμήσετε αλλαγές που μέχρι τώρα τις είχατε μόνο στο μυαλό σας.

Οικονομικά, θα είστε προνοητικοί σχετικά με την διαχείριση και έτσι δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα νιώσετε μια κούραση από την συμπεριφορά του συντρόφου σας καθώς σας αντιμετωπίζει τυπικά.  Οι αδέσμευτοι, μια ξαφνική γνωριμία θα σας προκαλλέσει το ενδιαφέρον.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, θα εργαστείτε σκληρά για να τακτοποιήσετε καθημερινά ζητήματα, καθώς οι συζητήσεις που θα κάνετε δεν θα συμφωνούν με την γραμμή που θέλετε να ακολουθήσετε.

Οικονομικά, λίγα αλλά καλά τα έσοδα σας αφού θα καταφέρετε να διώξετε τους κινδύνους των εξόδων.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι πολλές συναντήσεις και οι ειλικρινείς έντονες συζητήσεις θα γλυκάνουν την ατμόσσφαιρα μεταξύ σας.  Το πάθος σας, θα ξαναφουντώσει.  Οι αδέσμευτοι, ένα πολύ αισιόδοξο άτομο θα σας πλησιάσει, αλλά εσείς θα το κρατήσετε σε απόσταση.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, θα αφιερώσετε πολλές ώρες σε συζητήσεις και συναντήσεις χωρίς όμως να αποδίδουν όσο θα θέλετε, εξαιτίας μιας ανταγωνιστικής πρότασης από αλλού.

Οικονομικά, οι δεσμευμένοι, θα γίνεται τολμηροί μέσω προτάσεων στον σύντροφο σας, ο οποίος είναι έτοιμος να σας ακολουθήσει.  Έτσι απομακρύνεται τον κίνδυνο ρήξης μεταξύ σας, από την κακοαδιαθεσία του, μέσα στην σχέση.  Οι αδέσμευτοι, δέχεστε μια πρόσκληση σε ρομαντικό δείπνο από άτομο του παρελθόντος.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, εκνευρισμούς καθημερινούς θα σας προκαλούν τα γεγονότα στη δουλειά, μην μπορώντας να τα προχωρήσετε αφού θα περιμένετε να σας ειδοποιήσουν.

Οικονομικά, σκαμπανεβάσματα από τα μικροπροβλήματα στα επαγγελματικά σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, μια διαφωνία θα καταλήξει σε έντονη λογομαχία με μικρής διάρκειας απομάκρυνση.  Γιατί αμέσως μετά, θα συζητήσετε και όλα θα ηρεμήσουν μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, νιώθετε πως χρειάζεστε μια αναννέωση αλλά προς το παρόν παραμένετε στην σκέψη.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα κάνετε σοβαρά λάθη εξαιτίας της βιασύνης σας, που θα σας κοστίσουν στις συνεργασίες σας ή στην μεταχείριση των ανωτέρων σας.

Οικονομικά, όσο δουλεύετε με συγκέντρωση θα αυξάνετε τα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, δεν θα αφήνετε τις υποχρεώσεις για να απολαύσετε την τρυφερότητα του συντρόφου σας, ο οποίος θα θέλει να σας βγάλει από την έντονη ρουτίνα της καθημερινότητας.  Οι αδέσμευτοι, εκτίμηση και συμπάθεια θα εκδηλώσει ένα πρόσωπο από το παρελθόν, χωρίς να σας πιέζει για κάτι παραπάνω, εκτός από την παρέα του.

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, ασυννενοησίες και καθυστερήσεις θα αντιμετωπίσετε σχετικά με συναντήσεις, από την πλευρά των μελλοντικών συνεργατών.

Οικονομικά, μην πιστέψετε σε κέρδη χωρίς πρώτα να δείτε προηγούμενα αποτελέσματα και επενδύσετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τα νεύρα του συντρόφου σας, όσο και εάν εκείνος θα σας προκαλεί.  Παρόλα αυτά οι συναντήσεις σας θα είναι συχνές.  Οι αδέσμευτοι, ένα άτομο θα προσπαθήσει να σας παραπλανήσει για τις προθέσεις του, δείχνοντας αυτά που εσείς θέλετε να δείτε για να τον εμπιστευθείτε.

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, προσπαθείτε μέσω συζητήσεων και επαφών να αυξήσετε τη δουλειά σας ή να πετύχετε την άνοδο σας.  Στενοί σας όμως συνεργάτες δεν σκέφτονται το ίδιο για εσάς και θα προσπαθήσουν να σας αποπροσανατολίσουν.

Οικονομικά, αρκετή μείωση των εσόδων από κακό διαχειρισμό και ανοχή.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, και δεν θα έχετε καθόλου χρόνο για τον σύντροφο σας και θα έχετε την απαίτηση να είναι συνεχώς δίπλα σας όταν τον ζητάτε.  Οι αδέσμευτοι, ένα ζευγάρι μάτια θα σας σαγηνεύσει και θα θέλετε να γνωριστείτε καλύτερα.  Κάντε υπομονή γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους.

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, τα εμπόδια που παρουσιάζονται εν αναμονή των εξελίξεων σας αγχώνουν και συμπεριφέρεστε με εκνευρισμό στους γύρω σας.

Οικονομικά, βάζετε σε τάξη τα έξοδα, πριν προλάβουν να σας δημιουργήσουν προβήματα στην καθημερινότητα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, έντονος εκνευρισμός προς το σύντροφο σας από δική σαςς  συναισθηματική πίεση που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, θα οργανώσετε ένα πλάνο προσέγγισης ατόμου που σκέφτεστε καιρό.

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, απαισιόδοξες ειδήσεις θα ταράξουν τις συνεργασίες σας, αποσυντονίζοντας τον ρυθμό που εργάζεστε.  Θα καταφέρετε όμως να συγκρατηθείτε, ισορροπόντας έτσι τα κεκτημένα σας.

Οικονομικά, θα συνεχιστεί η άνοδος των εσόδων σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι διαφωνίες θα τελειώσουν μεταξύ σας και θα απολαύσετε αισθησιακές βραδιές, σταθεροποιώντας τον δεσμό σας, μέσα από υποσχέσεις.  Οι αδέσμευτοι, θα ανταποκριθείτε στην ερωτική διάθεση ενός ατόμου.

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, όσο και αν εσείς νομίζετε πως συναντάτε δυσκολίες.  Παρασύρεστε από το άγχος και το «εδώ και τώρα», χωρίς να βλέπετε τις προσπάθειες των γύρω σας για πρόοδο.

Οικονομικά, θα είστε σε ρυθμούς αποταμίευσης και συνετής διαχείρισεις ώστε να διαφυλάξετε τα έσοδα σας, από σπατάλες.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με επικοινωνιακές δυσκολίες θα ξεκινήσετε, με δυσκολίες στις συναντήσεις θα τελειώσετε.  Οι αδέσμευτοι, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση που περιμένετε, αφού το άτομο που θέλετε θα σας τηλεφωνήσει.

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, μέσω της υλοποίησης των σχεδίων σας, πετυχαίνεται άνοδο, καθώς σας προσεγγίζουν άτομα, είτε ως πελάτες, είτε ως συνεργάτες.

Οικονομικά, θα περιορίσετε όσο μπορείτε τα έξοδα στη δουλειά, ώστε να ανταποκριθείτε στα καθημερινα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας με την τρυφερότητα του θα καταφέρει να διώξει μακριά τις ανασφάλειες σας για την πορεία της σχέσης.  Οι αδέσμευτοι, θα έχετε εντάσεις με ένα άτομο που σας φλερτάρει, εξαιτίας του πάθους σας.

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, οι συνεργάτες σας, θα σας βοηθήσουν, μέσω των απαιτήσεων σας να γίνεται  πιο αποδοτικοί με αποτέλεσμα να αυξήσετε την πελατεία σας.

Οικονομικά, καθαρά δική σας θα είναι η ευθύνη για τη μείωση των εσόδων.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα απολαύσετε την καθημερινότητα σας, μέσω του έντονου ερωτισμού και του ενδιαφέροντος του ενός για τον άλλον.  Οι αδέσμευτοι, λόγω της επιφυλακτικότητας σας, θα προστατευτείτε από ανούσιες γνωριμίες.

admin