Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 05-02-2018 εώς 11-02-2018

 

 • Κριός

Επαγγελματικά, οι πολλές δικές σας απαιτήσεις, θα σας κουράσουν, θα σας μπερδέψουν και ίσως στο τέλος φανείτε αναποτελεσματικοί.  Μπορεί κάποιες συνεργασίες να ανατρέπονται αλλά θα εξελιχθούν θετικά.

Οικονομικά, απαιτείτε η προσοχή σας για το πόσα και που θα ξοδέψετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ένα ταξίδι θα δώσει πνοή στην σχέση σας.  Ο σύντροφος σας θα σας παροτρύνει είτε να τον συνοδεύσετε σε ένα δικό του ή να πάτε αποκλειστικά για εσάς.  Οι αδέσμευτοι, ανάμεσα στις πολλές μετακινήσεις σας θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, ότι θέλετε να προχωρήσει και να μπει σε σταθερή πορεία θα το καταφέρετε.  Ακόμη και εάν χρειαστεί να αλλάξετε τόπο διαμονής ή θέση στην εργασία σας.

Οικονομικά, ο παράγοντας τύχη σε συνδυαμσό με τις ευκαιρίες που θα σας δίνονται, αυξάνουν τα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα εκμεταλλευτείτε την ευγενική συμπεριφορά του συντρόφου σας, για να περνάει το δικό σας.  Ακόμη και οι συνομιλίες σας θα είναι με δική σας πρωτοβουλία.  Οι αδέσμευτοι, θα είστε πίσω μπρος σε μία νέα γνωριμία.  Την μία μέρα θα μιλάτε πολύ και με εξωστρέφεια και την άλλη θα χάνεστε.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, ανακουφισμένοι, θα νιώσετε από την εξέλιξη όσων θεμάτων κοπιάσατε και ξενυχτήσατε.  Όλα θα μπουν σε μία τάξη και θα αρχίσουν να εξελίσσονται όπως τα θέλετε.

Οικονομικά, μέσω του επαγγελματισμού σας, θα αυξηθούν τα έσοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα διακατέχεστε από ανυπομονησία στο να ξεκαθαρίσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ότι δεν σας ικανοποιεί και ότι δεν σας συμφέρει.  Προσέξτε όμως μην συμπεριφερθείτε πολύ βιαστικά και νευρικά και σας φύγει ο σύντροφος μέσα από τα χέρια.   Οι αδέσμευτοι, μην βιαστείτε να ερωτευτείτε εάν δεν βεβαιωθείτε.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, έχοντας λίγα περιθώρια επιλογών σχετικά με συνεργασίες ή προτάσεις θα πρέπει να είστε συμβιβαστικοί.  Μην παρασυρθείτε αφήνοντας την ασφάλεια για κάτι που δεν γνωρίζετε.

Οικονομικά, συμβιβαστική διάθεση και μελετημένες κινήσεις θα κρατήσουν τα έσοδα σε ισορροπία.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα πρέπει να σεβαστείτε τις παραξενιές, τις ιδιοτροπίες και τις απαιτήσεις του συντρόφου σας, εάν θέλετε να σταματήσουν οι γκρίνιες μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, θα συμπεριφέρεστε αυστηρά και περιοριστικά στις νέες γνωριμίες.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, εάν ψάχνετε για δουλειά, θα σας γίνει μία πολύ συμφέρουσα οικονομική πρόταση.  Όσοι ε΄χετε εκκρεμότητες θα καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε.

Οικονομικά, ευνοούνται κινήσεις επενδυτικές και επαγγελματικές μετακινήσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, αγάπξ έντονη, ερωτική επιθυμία μικρή.  Κάποια εξωρετική αιτία σας περιορίζει στο να εκφράσετε όλα όσα νιώθετε.  Οι αδέσμευτοι, θα υπερβάλετε με το παιχνίδι του φλερτ, το οποίο όμως σας γ=φτιάχνει τη διάθεση.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, κομβική εβδομάδα για τις εξελίξεις.  Κάποια ζητήματα κλείνουν οριστικά, καθώς δεν έχουν τίποτα άλλο να σας δώσουν και κάποια γεγονότα σας προιδεάζουν θετικά για το τι μέλλει γενέσθαι.

Οικονομικά, διπλωματικές λύσεις σε εργασιακά και περιουσιακά θα κρατήσουν τα έσοδα σας σε ισορροπία.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, κυκλοθυμικές αντιδράσεις απέναντι στον σύντροφο σας, εξαιτίας της αναποφασιστικότητας σας.  Παρότι όμως οι τόνοι μεταξύ σας θα είναι ανεβασμένοι, θα τηρούνται οι υποσχέσεις που δώσατε.  Οι αδέσμευτοι, η γνώμη σας, θα αλλάζει για έναν άνθρωπο που μολίς γνωρίσατε από την μία στιγμή στην άλλη, μπλοκάροντας τις συναντήσεις σας.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, θα δώσετε μεγάλη έμφαση στις δημόσιες σχέσεις σας, κερδίζοντας συμπάθειες που αργότερα θα μετατραπούν σε συνεργασίες.  Επίσης η παραγωγικότητα σας θα είναι στο απόγειο της.

Οικονομικά, στενά συγγενικά σας πρόσωπα ή συνεργάτες θα σας επιβαρύνουν με τα έξοδα τους.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα ευχαριστηθείτε την καθημερινότητα σας, με πολλές εξόδους και ερωτικές συναντήσεις.  Ο σύντροφος σας, θα φροντίσει να σας ευχαριστήσει όσο μπορεί δείχνοντας του όλο του το ενδιαφέρον.  Οι αδέσμευτοι, πολλες γνωριμίες, όμως εσείς αναπολείτε ένα άτομο από το παρελθόν.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, μπορεί να έχετε αλλαγές στον τρόπο που εργάζεστε, όμως στην πορεία θα διαπιστώσετε πως αποτελούσας την καλύτερη πορεία για εσάς.  Ακόμη και τόπο στην οργή θα δώσετε προκειμένου να προφυλαχθείτε.

Οικονομικά, νιώθετε πως έχει φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας, τακτοποιώντας χρέη και εκκρεμότητες.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η υπεραισιοδοξία σας, θα εξαφανίσει την φυσική σας καχυποψία και όλα θα κυλούν ομαλά.  Ένα ταξίδι που θα επιμείνετε να γίνει θα σας βοηθήσει να επουλώσετε πληγές.  Οι αδέσμευτοι, θα έρθετε πιο κοντά με έναν άνθρωπο που γνωρίσατε πρόσφατα.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, θα αποκατασταθεί το κλίμα μέσα στον χώρο εργασίας και θα σας δωθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας ή τις ικανότητες σας.  Οι γνωριμίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο μέσω ευκαιριών για επέκταση των δραστηριοτήτων σας.

Οικονομικά, θα σας ελκύει η πολυτέλεια και θα θέλετε να ξοδεύετε περισσότερα από αυτά που έχετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εάν δεν είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας, θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε σημείο προσωρινής απομάκρυνσης.  Γι’ αυτό πρωτού μιλήσετε καλύτερα να ακούτε προσεκτικά τον σύντροφο σας.  Οι αδέσμευτοι, μέσα από τις επαγγελματικές σας συναντήσεις θα γνωρίσετε τον μελλοντικό σας σύντροφο.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες, αφήνοντας για λίγο στην άκρη, αυτά που θέλετε να ξεκινήσετε.  Μέσα από τις δημόσιες σχέσεις σας, θα έχετε τη βοήθεια που χρειάζεστε.

Οικονομικά, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δοσοληψίες σας γιατί μέσα στην σύγχυση σας, μπορεί να σας φύγουν παραπάνω χρήματα από την τσέπη σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, δεν θα νιώθετε την ανταπόκριση του συντρόφου σας στην ανάγκη σας να έρθετε πιο κοντά και θα αισθάνεστε ευάλωτοι μέσα στην σχέση.  Οι αδέσμευτοι, θα έχετε μία έντονη επιθυμία να ζήσετε έναν κρυφό έρωτα.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, αστάθεια και καθυστερήσεις ότι αφορά καινούργια ξεκινήματα και υλοποίηση στόχων.  Τηρήστε τα χρονοδιαγράμματα, σχετικά με παράδοση εργασίας, υπολογίζοντας και αστάθμητους παράγοντες που θα σας φέρουν καθυστερήσεις.

Οικονομικά, θα θελήσετε να ξοδέψετε σε εξόδους ή ταξίδια προσωπικής ευχαρίστησης.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα κάνει τα δύσκολα εύκολα.  Η εξωστρέφεια του θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να έρθετε πιο κοντά.  Ταξίδια και συναντ΄σηεις θα είναι έντονα αυτήν την εβδομάδα.  Οι αδέσμευτοι, ένας πρώην θα εμφανιστεί, υποσχόμενος ότι έχει αλλάξει.  Μόνο εάν βεβαιωθείτε ότι έχει ουσιαστικά αλλάξει, δώστε του μία δεύτερη ευκαιρία..

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, βάζετε σε προτεραιότηα τις εκκρεμότηες, τακτοποιώντας τες εύκολα και χωρίς καθυστερήσεις.  Κάποια προβλήματα στην επικοινωνία θα σας αγχώσουν αλλά δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι προς το παρόν.

Οικονομικά, η συνεργασία σε κάποιο τομέα, οικογενειακό-επαγγελματικό, θα σας φέρει κέρδος.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα παραποιεί τα λόγια σας και θα δημιουργούνται εντάσεις.  Τα συναισθήματα σας, θα υπερτερούν της λογικής, για αυτό προσέξτε να μην πείτε κάτι και απομακρυνθείτε για λίγο.  Οι αδέσμευτοι, θα ακούτε πολλά απ΄ένα άτομο προκειμένου να σας πείσει για τα συναισθήματα του προς εσάς.

Tags:  

admin