Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 05-03-2018 εώς 11-03-2018

 

 • Κριός

Επαγγελματικά, εμπόδια και δυσκολίες που παρουσιάζονται θα σας κάνουν να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό.  Δεν αφήνετε τίποτα να σας καταβάλλει και όλα τα αντιμετωπίζεται ως προκλήσεις με ευέλικτη και υποστηρικτική διάθεση.

Οικονομικά, αντιμετωπίζετε δυσκολίες στα έσοδα σας από καθυστερήσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εκφράζετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας, τους φόβους και τις ανασφάλειες σας προς το ταίρι σας και αυτό σας φέρνει πιο κοντά.  Ο σύντροφος σας, σας ακούει προσεκτικά και αντιλαμβάνεται την ανάγκη σας για ψυχική επαφή.  Οι αδέσμευτοι, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, περιορίζουν την διάθεση σας για φλερτ.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, οι γνωριμίες που θα κάνετε θα αποτελέσουν το λιθαράκι για την επιτυχία σας.  Θα διακόψετε συνεργασίες που δεν εναρμονίζονται με τις ανάγκες σας.

Οικονομικά, αν αποφασίσετε να τολμήσετε, έχετε κέρδος.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, τα απότομα ξεσπάσματα σας, θα φορτίζουν αρνητικά την ατμόσφαιρα.  Είναι πιθανόν να κρατήσουν το ταίρι σας, μακριά για κάποιο διάστημα.  Οι αδέσμευτοι, κεραυνοβόλοι έρωτες με πάθος, αλλά με μικρή διάρκεια.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας γεγονός που θα σας προκαλέσει άγχος, όμως θα ευεργετηθείτε.  Δεν αποκλείεται να αλλάξετε δουλειά, προχωρώντας σε μία νέα κατεύθυνση που σας εκφράζει απόλυτα.

Οικονομικά, εδραιώνεστε επαγγελματικά και αυξάνεται το εισόδημα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, δεν θα είστε αντικειμενικοί απέναντι στα παράπονα του συντρόφου σας, γεγονός που κάνει τη σχέση ευάλωτη.  Ο σύντροφος σας θα αρχίσει να σκέπτεται κατά πόσο τον καλύπτει αυτή η σχέση.  Οι αδέσμευτοι, χωρίς τον φόβο της μοναξιάς, αφήνετε τα γεγονότα να σας παρασύρουν προς την ευτυχία.

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα είστε αρκετά προβληματισμένοι σχετικά με τους γύρω σας.  Καθυστερήσεις και αναβολές που θα προκύψουν θα σας επισημάνουν τα κενά που υπάρχουν με σκοπό να επανεξετάσετε τα άτομα που έχετε δίπλα σας.

Οικονομικά, τα έσοδα σας θα είναι ανάλογα της ευελιξίας που θα έχετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, τα γεγονότα που θα αντιμετωπίσετε θα σας δίχνουν ξεκάθαρα εάν μπορείτε να είστε μαζί.  Εάν έχετε βάλει γερά θεμέλια, απλά θα κλυδωνιστεί, διαφορετικά θα τελειώσει, ανοίγοντας σας τον δρόμο για την ευτυχία.  Οι δεσμευμένοι, καινούργιες γνωριμίες που μέσα από αυτές θα αναπτυχθεί μία σχέση ζωής.

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες ώστε να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα με πελάτες ή συνεργάτες.  Θα αποκλείσετε το γεγονός να σας βοηθήσουν οι γύρω σας μιας και μέχρι τώρα νιώθατε ότι σας περιορίζουν.

Οικονομικά, σκαμπανεβάσματα, που εσείς θα τα διαχειριστείτε με λογική αποφεύγοντας έτσι τα πολλά έξοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα πρέπει να ακούτε τι έχει να σας πει ο σύντροφος σας, ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες.  Ίσως υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας, εκνευρίζοντας ακόμη περισσότερο τον σύντροφο σας.  Οι αδέσμευτοι, η διάθεση σας για φλερτ και διασκέδαση είναι στα ύψη, εκμεταλλευόμενοι και την παραμικρή πρόταση για να βγείτε.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, θα έχετε σύντομα επαγγελματικά ταξίδια που θα αφορούν είτε καινούργιες, είτε παλιές συνεργασίες που διακόπηκαν.  Οι εξέλιξη τους θα είναι θετική.

Οικονομικά, κάθετι που έχει σχέση με επικοινωνία, διαδίκτυο ή διαφήμιση σας αποφέρει κέρδος.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα δώσετε χώρο στον σύντροφο σας για να δείτε και να κρίνετε τα συναισθήματα του για εσάς  κάποιες φορές θα μπερδευτείτε όμως, γιατί τα λόγια του δεν θα συμφωνούν με τις πράξεις του.  Οι αδέσμευτοι, σε καμία γνωριμία, ή φλερτ δεν θα δώσετε σημασία, εξαιτίας των επιπόλαιων κινήσεων.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, νέες γνωριμίες θα φέρουν νέες συνεργασίες μέσα από συμπτώσεις.  Από αυτό και μόνο, η συμπεριφορά σας γίνεται απόλυτη σε άτομα που δεν αποδίδουν.

Οικονομικά, θα υπερβάλετε σε έξοδα, χωρίες όμως να σας λείπουν τα έσοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα αισθάνεστε ότι ο σύντροφος σας δεν εκτιμά αυτά που του δίνετε, με αποτέλεσμα να εκφράζετε τον θυμό σας με επιτακτικό τρόπο.  Θα δείχνετε ξεκάθαρα ότι δεν αντέχετε άλλο την αδιάφορη συμπεριφορά του, με ακυρώσεις συναντήσεων.  Οι αδέσμευτοι, η κοινωνικότητα σας, θα φέρει φλερτ που θα σας αναννεώσουν, χωρίς όμως να έχετε διάθεση για σχέση.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, δεν θα αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους καθώς θα δουλεύετε σκληρά για να αποδείξετε την αξία σας.  Θα καταφέρετε να προωθήσετε τις απαιτήσεις σας, σε εκείνους που είναι αρμόδιοι να τις πραγματοποιήσουν.

Οικονομικά, θα βελτιωθούν τα έσοδα σας από την εργατικότητα σας.

Συναισθηματικά,οι δεσμευμένοι, ξαφνικά γεγονότα θα σας αποκαλύψουν μυστικά που δεν σας έχει πει ο σύντροφος σας, αλλά και ψέμματα που έχετε πει εσείς, προκειμένου να κρατάτε το ενδιαφέρον του αμείωτο.  Οι αδέσμευτοι, θα ωραιοποιήσετε την εικόνα ενός πρώην σας που σας είχε ταλαιπωρήσει και θα ξαναδημιουργήσετε σχέση.

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, μην αντέχοντας την ρουτίνα, διεκδικείτε μέσω ανατροπών μία διαφορετική θέση στη δουλειά.  Θα διακρίνετε σωστά τα άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν με τις ειλικρινείς προθέσεις τους.

Οικονομικά, θα αγχώνεστε σκεπτόμενοι, αυτά που δεν έχετε και όχι αυτά που έχετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ενώ κρίνετε τον σύντροφο σας από τις πράξεις του, εσείς από την αισιοδοξία σας, θα υπόσχεστε πράγματα που δεν θα μπορείτε να καταφέρετε.  Οι αδέσμευτοι, θα σας πλησιάσουν άτομα που αργότερα θα τους χαρακτηρίσετε κόλακες και θα απομακρυνθείτε.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, εμπόδια και δυσκολίες θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις που θα σας ξεμπλοκάρουν την πορεία σας.  Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την γνώση και την εμπειρία για να επιβληθείτε.

Οικονομικά, σας υπόσχονται περισσότερα χρήματα, αρκεί να δουλέψετε περισσότερο.  Κρατήστε μικρό καλάθι.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η ανατρεπτική θετική συμπεριφορά σας, θα σας φέρει πιο κοντά.  Θα απαλλαχθείτε από σκέψεις που σας κρατούσαν πίσω στο να δείξετε τα συναισθήματα σας εξαιτίας ατόμων που σας προβλημάτιζαν.

Οι αδέσμευτοι, ανάμεσα στους γνωστούς, θα υπάρξει ένα πρόσωπο που θα σας κλέψει την καρδιά

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, θα παρασυρθείτε από εύκολες λύσεις για καθημερινά ζητήματα που μετά θα ξαναβγούν στην επιφάνεια με πιο έντονα προβλήματα.  Παράλληλα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες καριέρας που θα σας μπερδέψουν.

Οικονομικά, θα διεκδικήσετε χρήματα αλλά με μικρό αποτέλεσμα.

Συναισθηματικά, οι δεσεμυμένοι, η επαναστασική σας διάθεση, ενάντια στις καθημερινές συνήθειες θα εκνευρίσει τον σύντροφο σας.  Μην μπορώντας να καταλάβει την αλλαγή σας θα κρατάει ψυχρή στάση μέσα στην σχέση.  Οι αδέσμευτοι, θα αφήνετε τους φόβους σας, να περιορίζουν την δημιουργία σχέσης.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, όσο πιο μικρή δείχνει μία συνεργασία, τόσο ισχυρή θα αποδειχθεί.  Θα παρασυρθείτε από τα λόγια κάποιων και θα κρατάτε σε εκκρεμότητα μία υπόθεση.

Οικονομικά, η άνοδος στα έσοδα εξαρτώνται από το πόσο έξυπνα θα κινηθείτε στα επαγγελματικά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα φτιάχνετε φανταστικές ιστορίες στο μυαλό σας, ωραιοποιώντας την κυκλοθυμική συμπεριφορά του συντρόφου σας.  Η έλλειψη εμπιστοσύνης προς το άτομο σας, θα τον κλείνει στον εαυτό του, κάποιες φορές.  Οι αδέσμευτοι, συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να φλερτάρετε ταξιδεύοντας.

 

 

Tags:  

admin