Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 07-05-2018 εώς 13-05-2018

 • Κριός

 Επαγγελματικά, διάφορα θέματα θα προχωρήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά.  Ότι αφορά διαδίκτυα, συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές θα έχουν ευνοικό αποτέλεσμα μέσω συζητήσεων.

 Οικονομικά, θα ακούτε πολλά λόγια για μία νέα επαγγελματική ευκαιρία που υπόσχεται γρήγορο κέρδος.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η υπομονή του συντρόφου σας εξαντλείται από την πιεστική σας συμπεριφορά.  Δώστε του χώρο να κινηθεί και να μιλήσει. Οι αδέσμευτοι, ένας πρώην σας πλησιάζει με κινήσεις «μυστήριο»

 

 • Ταύρος

 Επαγγελματικά, συνθήκες και προτεραιότητες αλλάζουν.  Ότι έχει να κάνει με άτομα ισχύος και δημόσιες σχέσεις μπαίνουν σε προτεραιότητα και σας απασχολούν έντονα.

 Οικονομικά, κοινωνικά γεγονότα, γενέθλια, γιορτές, γάμοι, βαφτίσια θα σας βγάλουν εκτός προυπολογισμού.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, προσπαθείτε μέσα από ατελείωτες συζητήσεις να έχετε οριστικές απαντήσεις σε ουσιαστικά ζητήματα.  Μην φοβηθείτε να του αφήσετε χώρο και χρόνο για να σκεφτεί. Θα είναι υπέρ σας. Οι αδέσμευτοι, ζείτε στιγμές νοητικής έντασεις από ένα νέο πρόσωπο που σας φλερτάρει.

 

 • Δίδυμοι

 Επαγγελματικά, ότι παρέμενε σε εκκρεμότητα λύνεται όχι όμως με τον τρόπο που θέλετε.  Μπορεί να σας κουράσει όλη αυτή η κατάσταση, όμως εάν λειτουργούσατε παρορμητικά, πιθανόν να αλλάζατε και εργασία.

 Οικονομικά, μπορεί να τρέχουν οι υποχρεώσεις όμως τα έσοδα σας επιτρέπουν και μία μικρή σπατάλη.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα είστε ευτυχισμένοι ακόμα και όταν διαφωνείτε.  Μέσα από τις διαφωνίες θα ανακαλύπτετε νέα κοινά ενδιαφέροντα εξαιτίας του τρόπου προσέγγισης μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, θα σας βολέψει μία γνωριμία, εξαιτίας των πολλών ωρών εργασίας καθώς δεν θα θέλει να βλέπεστε πολύ.

 

 • Καρκίνος

 Επαγγελματικά, θα ασχοληθείτε με ότι έχει μείνει πίσω, δίνοντας τις σωστές κατευθύνσεις.  Παρόλα αυτά όμως θα χρειαστεί να εργάζεστε πολλές ώρες και επιπλέον ημέρες.

 Οικονομικά, θα κάνετε έναν ευνοικό για εσάς περιουσιακό ή χρηματικό συμβιβασμό.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα αποτελεί την ψυχή της παρέας και οι κοινωνικές του υποοχρεώσεις δεν θα του αφήνουν και πολύ χρόνο για εσάς.  Θα σας προτείνει τις περισσότερες φορές να είστε μαζί του. Οι αδέσμευτοι, θα καίγεστε να μάθετε εάν ενδιαφέρεται ένα άτομο για εσάς, όμως θα κρατάτε αποστάσεις, από το να το καταλάβει.

 • Λέων

 Επαγγελματικά, θα προκύψουν διλήμματα σχετικά με επιλογές κατευθύνσεων για επίλυση καθημερινών ζητημάτων.  Οι επαφές και οι συνομιλίες για αυτά τα ζητήματα θα είναι βοηθητικές.

 Οικονομικά, επιβαρύνεστε έστε και σε μικρό ποσοστό σε θέματα δανείων, διατροφών ή εφάπαξ.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, από τις εκπλήξεις που θα σας κάνει ο σύντροφος σας, θα νομίζετε πως είναι κάποιος άλλος.  Δεν θα ξέρετε πότε, που και γιατί συναντιόσαστε, όμως όλα θα γίνονται για να έρθετε πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με πρώην που θα φτάσει μέχρι και την επισημοποίηση.

 • Παρθένος

  Επαγγελματικά, παλιές υποθέσεις θα πρέπει τώρα να διευθετηθούν.  Καθώς πιέζει ο χρόνος για ένα αποτέλεσμα σε επίπεδο συνεργασίας. Οι επιλογές και οι ενέργειες θα είναι πετυχημένες.

 Οικονομικά, θα πρέπει να καταβληθούν χρήματα για συγκεκριμένες υποοχρεώσεις που τις είχατε ξεχάσει.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι παρά τα σκαμπανεβάσματα μεταξύ σας, εσείς θα νιώθετε όλο και πιο οικεία μεταξύ σας.  Εκεί που θα φουντώνει ο διάλογος, εκεί θα αγκαλιάζεστε.

 • Ζυγός

 Επαγγελματικά, τα δύσκολα θα γίνουν εύκολα για εσάς.  Υποστήριξη, βοήθεια και τύχη θα βοηθούν τα καθημερινά σας θέματα, να λύνονται.

 Οικονομικά, θα έχετε άνοδο των χρημάτων σας, είτε από την τωρινή σας δουλειά, είτε από ευκαιριακές.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εσείς θα αναζητάτε την αποκλειστικότητα και ο σύντροφος σας, θα τρέχει και δεν θα φτάνει από τις πολλές υποχρεώσεις.  Οι αδέσμευτοι, μπορεί ένα άτομο να σας θέλει αποκλειστικά, αλλά εσείς ρίχνετε και μία ματιά στις υπόλοιπες επιλογές, πριν του πείτε «ναι».

 • Σκορπιός

 Επαγγελματικά, αν πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να θυμάστε ότι θα συναντήσετε εμπόδια.  Γενικά όμως μέσα από συζητήσεις θα καταφέρετε να λύσετε ότι σας ανησυχεί.

 Οικονομικά, εάν έχετε δική σας δουλειά, μέσα από πελάτες αυξάνονται τα έσοδα, ενώ εάν είστε σε εξαρτημένη εργασία, εντυπωσιάζετε με τις κινήσεις σας και είναι θετικοί στο να σας δώσουν αύξηση ή bonus.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, προσπαθώντας να επιβάλλετε τις επιθυμίες, γίνεστε εριστκοί και επιθετικοί.  Καθώς συγκυρίες και γεγονότα δεν επιτρέπουν στον σύντροφο σας να είναι διαθέσιμος σε εσάς. Οι αδέσμευτοι, σε μία νέα γνωριμία, κάποιος από τους δυο σας θα πρέπει να είναι πιο διαλλακτικός.

 • Τοξότης

 Επαγγελματικά, μία κουβέντα ή μια ματιά σας θα είναι αρκετή για να πυροδοτήσουν εντάσεις με τους γύρω σας.  Ότι και να έχετε αναλάβει, εξαιτίας του εκνευρισμού σας, θα τον αφήνετε στη μέση.

 Οικονομικά, επικοδομητικές συναντήσεις, διακανονισμοί και άσκηση πίεσης θα φέρουν αύξηση στο εισόδημα σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, δεν θα σας φτάνει η ημέρα για να προλάβετε πράγματα που θέλετε να ζήσετε μαζί.  Μην αγχώνεστε όταν ο ένας από τους δύο κρατάει χαμηλούς τόνους, όταν θα χρειαστεί κάτι, θα το πάρει. Οι αδέσμευτοι, θα αποτελέσει γρίφο για εσάς ένας πρώην που επιστρέφει.

 • Αιγόκερως

 Επαγγελματικά, ο να μαζεύετε πολλές πληροφορίες για ένα θέμα ή μία συνεργασία, προκειμένου να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα, μπορεί και να σας μπερδέψουν.  Κάποιες από αυτές θα είναι υπερβολικές.

 Οικονομικά, μία δέσμευση σχετική με λογαριασμούς θα μειώσει τα έσοδα σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας, θα σας νιώθει τον καταλληλότερο άνθρωπο στη ζωή του.  Τώρα που έχει ανάγκη τς συμβουλές σας θα σας αναζητάει συνεχώς. Οι αδέσμευτοι, ένας πρώην με την αδιαφορία που θα σας δείξει, αφού επικοινωνήσει μαζί σας, θα σας κάνει να τον αναζητάτε διαρκώς.

 • Υδροχόος

 Επαγγελματικά, θα είναι μία περίοδος μεγάλης έντασης και χρειάζεται ψυχραιμία από την    πλευρά σας. Ελιχθείτε και ακούστε τι έχουν να σας πουν οι συνεργάτες ή οι πελάτε, αλλιώς θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα.

 Οικονομικά, πολλές θα είναι οι ανάγκες σας και θα δουλεύετε διαρκώς για  να τις ξεπληρώσετε.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα κάνετε σχέδια για το μέλλον σας, με λογικές σκέψεις.  Και οι δύο θα συμπεριφέρεστε, αυθεντικά μέσα στη σχέση, σαν να έχετε ζήσει πολλά χρόνια μαζί και θα το απολαμβάνετε.  Οι αδέσμευτοι, ο αυθορμητισμός σας προκαλλεί αμηχανία σε ένα άτομο που θέλει να σας πλησιάσει.

 • Ιχθύες

 Επαγγελματικά, θα κάνετε αρκετές επαφές και συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς σας, οι οποίες θα δημιουργήσουν τις προυποθέσεις για να εξελιχθείτε.

 Οικονομικά, θα ξαναέρθει στην επιφάνεια ένα θέμα διακανονισμού.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, απωθημένα θα προκαλούν απογοητεύσεις.  Οι σκέψεις σας θα περιστρέφονται γύρω από τα λάθη του συντρόφου σας και θα σκέφτεστε διαρκώς αν αντέχετε ακόμα να είστε μαζί ή όχι.

Tags:  

admin