Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 08-01-2018 εώς 14-01-2018

 • Κριός

Επαγγελματικά, θα είναι μια εβδομάδα με πολλές απαιτήσεις σε καθημερινά ζητήματα.  Τα προβλήματα που θα προκύπτουν θα σας προκαλούν εκνευρισμό, θεωρώντας ότι η επιτυχία σας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την προσωπική σας προσπάθεια.

Οικονομικά, θα πρέπει να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε, ώστε να γίνουν με τους πιο συμφέροντες όρους.  Για οποιαδήποτε αμφιβολία νιώθετε, ζητήστε συμβουλή ή ελέγξτε τις λεπτομέρειες.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι διπλωματικές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να φέρετε τα πράγματα στην σχέση όπως εσείς επιθυμείτε.  Η αγάπη και ο σεβασμός του συντρόφου σας, απέναντι στα θέλω και στις ανάγκες σας, θα αποδειχθεί  σωτήριος για την εξέλιξη της σχέσης.  Οι αδέσμευτοι, μία νέα φιλία που θα συμβεί τώρα θα εξελιχθεί σε έρωτα πλύ σύντομα.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, θα αναλάβετε νέες ευθύνες που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις και τις ικανότητες σας για να τις προχωρήσετε.  Να είστε έτοιμοιι για νέες προοπτικές που θα αποδειχθούν σημαντικές για την πρόοδο σας.

Οικονομικά, αγορές και καταναλωτική μανία θα σας βάλουν σε επιπλέον έξοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα περνάτε περισσότερο χρόνο με τον αγαπημένο σας, συμβάλλοντας στην δημιουργία αρμονικών σχέσεων μεταξύ σας.  Θα δέχεστε την αγάπη και τις συμβουλές ο ένας του άλλου, δίχως εγωισμό.  Οι αδέσμευτοι, μία φιλία θα εξελιχθεί σε κάτι ξεχωριστό και σημαντικό, συναισθηματικά.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, η τύχη σας ευνοεί σε συνδυασμό με τις πρωτοβουλίες.  Θα εμφανιστούν εξαιρετικές ευκαιρίες και χρησιμοποιώντας τις επαφές θα προοδεύσετε.

Οικονομικά, δεν θα πρέπει να εμπλακείτε σε ριψοκίνδυνα σχέδια εάν δεν τα έχετε ερευνήσει πλήρως.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, νιώθετε άνετα και ευχάριστα μεταξύ σας και αυτό οφείλεται στην σταθερή συμπεριφορά σας.  Η ανταπόκριση στις υποχρεώσεις και στα θέλω της σχέσης κερδίζουν την εκτίμηση του συντρόφου σας.  Οι αδέσμευτοι, μια σχέση από το παρελθόν επιστρέφει διαγράφωντας, αισιόδοξη πορεία.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, αν είστε προσεκτικοί και δεν αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε, θα προοδεύσετε.  Παρόλο που ένας νέος ρόλος απαιτεί προσπάθεια θα ανταπεξέλθετε με αποτελεσματικότητα.

Οικονομικά, αποφύγετε να κλείσετε συμβόλαια και να κάνετε συμφωνίες γιατί δεν θα αποδειχθούν τόσο θετικά όσο θέλετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, παρότι θα έχετε πολλές υποχρεώσεις θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για να βγαίνετε.  Θα γίνετε ευπροσάρμοστοι λόγω της πρόθεσης σας να διατηρήσετε το ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, λόγω αλλαγών στην δουλειά σας, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα γνωστοποιήσετε σε άτομα που έχουν την δυνατότητα να υλοποιήσουν τις ιδέες σας, κάποιες χρήσιμες πληροφορίες.  Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να έχετε άφθονες θετικές εξελίξεις.

Οικονομικά, κρατήστε έναν γενικό έλεγχο και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους αύξησης.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα ανακαλύψετε ότι κάνοντας μια νέα προσπάθεια με χαμηλούς τόνους, θα αποδώσει.  Θα δείτε την σχέση σας να βελτιώνετε και ο σύντροφος σας να αντιμετωπίζει τα πείσματα σας, κάτω από διαφορετικό πρίσμα.  Οι αδέσμευτοι, μια τυχαία συνάντηση θα απποτελέσει την έναρξη ενός μεγάλου έρωτα.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, συγκεντρωθείτε σε αυτά που γνωρίζετε καλύτερα και προσθέτοντας την εμπειρία σας θα έχετε σημαντική πρόοδο.  Επενδύοντας σκέψη και ενέργεια στις επαφές σας θα έχετε μακροπρόθεσμα οφέλη.

Οικονομικά, όσο μεγαλύτερο έλεγχο έχετε στα έσοδα-έξοδα τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα κάνετε μια εκτίμηση της κατάστασης προκειμένου να αποκτήσετε και πάλι τον έλεγχο της ζωής σας σε υναισθηματικό επίπεδο.  Θα θέσετε τους όρους  σας, υπό μορφή παραπόνων στον σύντροφο σας, αποφεύγοντας παράλληλα τις πολλές συναντήσεις.  Οι αδέσμευτοι, μέσα από κοινωνικές δραστηριότητες, γνωρίζετε νέα πρόσωπα.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, θα συμβουλευτείτε άτομα προκειμένου να έχετε καθοδήγηση ή πληροφορίες σχετικά με μία συνεργασία.  Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και την αποφαστστικότητα σας ώστε να έχετε τις ευκαιρίες για άνοδο.

Οικονομικά, εάν συμπεριφερθείτε αυθόρμητα, θα έχετε ως αποτέλεσμα τα περιττά έξοδα.  Αν υπάρχει διαγωνισμός που σας καλέσουν να συμμετέχετε, μην διστάσετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ή θα παντρευτείτε ή θα συγκατοικήσετε με τον σύντροφο σας.  Η συναισθηματική και ερωτική σας ζωή θα είναι δραστήρια και συναρπαστική.  Οι αδέσμευτοι, μέσα από ευχάριστες κοινωνικές συνευρέσεις χάχνετε τον έρωτα της ζωής σας, που όμως θα έρθει με απρόσμενο τρόπο.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, συμφωνίες και συμβόλαια σας προσφέρουν ενδιαφέροντα ανοίγματα.  Θα σας προταθεί είτε προαγωγή, είτε ένα καινούργιο άνοιγμα στην δική σας δουλειά.

Οικονομικά, έχοντας έντονη κοινωνική ζωή ξοδεύετε αρκετά χρήματα για την διασκέδαση σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα λειτουργείτε χωρίς να δίνετε σημασία στις απόψεις του συντρόφου σας.  Οι ανεπαρκείς συζητήσεις ή οι ημιτελείς, θα σας οδηγήσουν στην απογοήτευση.  Οι αδέσμευτοι, θα πρέπει να αφήσετε κάποιο χρόνο σε μια φιλία να αναπτυχθεί χωρίς να είστε βιαστικοί στο να προχωρήσετε.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, καλό θα ήταν βα διευρύνετε τις γνώσεις σας και να ακονίσετε τις ικανότητες σας.  Μέσα από αυτό θα καταφέρετε να λύσετε ζητήματα σχετικά με την πρόοδο της δουλειάς σας.

Οικονομικά, κάντε έναν διαχωρισμό μεταξύ των τρέχοντων εξόδων από τα έξτρα, ώστε να αποφύγετε τις έντονες παρορμητικές αγορές σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η σχέση σας θα έχει προβλήματα εξαιτίας της εγωιστικής συμπεριφοράς και των δύο.  Θα μιλάτε μόνο για τα απαραίτητα μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, νία νέα γνωριμία θα σας φέρει την ευτυχία που ζητάτε

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να συνεργαστείτε στενά με κάποιους ανθρώπους και να υιοθετήσετε συγκεκριμένες συμπεριφορές.  Αν φανείτε υπερβολικά ανεξάρτητοι, τότε θα υποτιμήσετε την δουλειά σας.

Οικονομικά, τα έξοδα σας θα είναι αυξημένα, εξαιτίας των αλλαγών που θα θελήσετε να κάνετε στο σπίτι σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας, θα σας φορτώσει με πολλές απαιτήσεις, αλλά η ικανοποίηση που θα νιώθετε βλέποντας την χαρά του, θα σας ξεκουράζει.  Εάν θέλετε μπορείτε να ενθαρρύνετε το πνεύμα της συνεργασίας.  Οι αδέσμευτοι, θα συναντηθείτε τυχαία με άτομο από το παρελθόν που νομίζατε ότι το είχατε ξεπεράσει.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, θα έχετε πάρα πολλές ευθύνες που εάν δεν ζητήσετε βοήθεια στα καθημερινά ζητήματα, ενδέχεται να κάνετε σοβαρά λάθη, εξαιτίας της απροσεξίας σας.

Οικονομικά, μία δεύτερη δουλειά ή μικρές εργασιακές ευκαιρίες θα αυξήσουν το εισόδημα σας.

Συναισθηματικά, οι αδέσμευτοι, θα νιωθετε οτι δεν διάσκέδαζέτε πλέον με τον σύντροφο σας.  Θα αρχίσετε λοιπόν να τον παρακινείτε και πάλι να απολαμβάνετε όλες τις πλευρές της ζωής.  Οι αδέσμευτοι, θα έχετε μια γνωριμία γεμάτη υποσχέσεις για μακροχρόνια ευτυχία.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, θα σας παρουσιαστούν αξιόλογες ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας.  Η πείρα που έχετε αποκτήσει θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όποιε δυσκολίες αντιμετωπίσετε.

Οικονομικά, προσπαθήστε να ξεχρεώσετε τα χρέη σας, χρησιμοποιώντας παράλληλα τα έσοδα σας με σύνεση.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με θετική προσέγγισή και ανανεωμένη διάθεση πλησιάζετε ο ένας τον άλλον.  Θα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνετε ένα βήμα παραπάνω στην σχέση σας.  Οι αδέσμευτοι, μέσω κοινωνικών επαφών ερχόσαστε πιο κοντά με ένα άτομο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει, αρκετό καιρό.

Tags:  

admin