Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 09-04-2018 εώς 15-04-2018

 

 • Κριός

 Επαγγελματικά, κάθε προσπάθεια να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, θα βρίσκει εμπόδια, εξαιτίας της βιασύνης σας.  Η ανάγκη σας για εξέλιξη σας κάνει ανυπόμονους ακόμα και με τους συνεργάτες σας.

 Οικονομικά, αρκετά ανεβασμένα τα έσοδα από σωστή διαχείριση.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα εκφράσετε απωθημένα με έντονο και καυστικό τρόπο, προκαλλώντας τον θυμό του συντρόφου σας.  Οι αδέσμευτοι, μοιραίες συναντήσεις θα σας κάνουν και πάλι να χαμογελάσετε.

 • Ταύρος

 Επαγγελματικά έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις γύρω από θέματα συνεργασιών.  Η διπλωματία και η ευελιξία σας, μέσα απο επικοινωνίες στρέφουν τα πράγματα υπέρ σας.

 Οικονομικά, φίλοι και οικογένεια θα ζητούν από εσάς.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα δώσετε προτεραιότητα στην σχέση.  Αποστασιοποιήστε από όλους και από όλα και δημιουργείτε χρόνο για να συναντηθείτε και να μιλήσετε στο τηλ., με τον σύντροφο σας.  Οι αδέσμευτοι, μια καινούργια γνωριμία θα σας δημιουργήσει ρομαντικές σκέψεις.

 • Δίδυμοι

 Επαγγελματικά, συναντήσεις και εξελίξεις έχουν μία μικρή αναβολή εξαιτίας των μεγάλων απαιτήσεων τους.  Π.χ. ταξίδι, συμφωνία μακροχρόνια. Ενώ εσείς θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα έχοντας παράλληλα και τα καθημερινά σας θέματα.

 Οικονομικά, αναπάντεχα έξοδα, σχετικά με χρέη.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, νιώθωντας αδικημένοι, από την συμπεριφορά του συντρόφου σας, ακυρώνετε συναντήσεις και δεν απαντάτε στα τηλέφωνα του.  Οι αδέσμευτοι, μία νέα γνωριμία, ξεκινάει από παρεξήγηση.

 • Καρκίνος

 Επαγγελματικά, το ότι θα σας αποκαλυφθούν οι αιτίες των ζητημάτων που έχουν μείνει στάσιμα, αντιμετωπίστε το θετικά.  Δώστε λύσεις και μην ασχοληθείτε με το πως συνέβησαν.

 Οικονομικά, καθυστερήσεις αμοιβών θα σας βγάλουν εκτός προυπολογισμού.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, βρίσκετε τις ισορροπίες μεταξύ σας μέσα από την σωστή διαχείρισει καταστάσεων που σας πιέζουν.  Θα καταφέρετε να ζείτε μέσα στην σχέση, αυτά που ζητά η ψυχή σας. Οι αδέσμευτοι, παρασύρεστε από τον τρόπο που επιστρέφει ένας πρώην σας.

 • Λέων

 Επαγγελματικά, αναταραχές σε επίπεδο συνεργασιών, ανατρέπουν την θετική εικόνα που έχουν για εσάς στον χώρο που αντιπροσωπεύεται.  Θα αναγκαστείτε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να τους προσεγγίσετε με άλλον τρόπο.

 Οικονομικά, σύντροφος ή συνεργάτης θα χρειαστεί την χρηματική σας υποστήριξη.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η αναστάτωση μεταξύ σας, σας οδηγεί σε μία ενδοσκόπηση για το τι κάνετε λάθος, που πληγώνετε ο ένας τον άλλον.  Θα καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα φέρουν και πάλι την ισορροπία στην σχέση. Οι αδέσμευτοι, μαθαίνετε για την συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου που ενδιαφέρεστε.

 • Παρθένος

 Επαγγελματικά, οι αναβολές που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις απαιτούμενες διορθώσεις για να προχωρήσετε.  Κάποιες γνωριμίες που μέχρι τώρα σας στηρίζουν αποστασιοποιούνται για λίγο, χωρίς εξηγήσεις με την δικαιολογία του φόρτου εργασίας

 Οικονομικά, τα έσοδα σας, όμως δεν επηρεάζονται από την όλη κατάσταση.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, τα παράπονα του συντρόφου σας, σας ενεργοποιούν στο να διορθώσετε την συμπεριφορά σας απέναντι του.  Οι αδέσμευτοι, τα επαγγελματικά σας έχουν επηρεάσει τόσο πολύ που θα κινείστε διπλωματικά προς το άτομο που ενδιαφέρεστε.

 • Ζυγός

 Επαγγελματικά, θα παρακολουθείτε κάποιες εξελίξεις θεμάτων από απόσταση, κρίνοντας ότι δεν χρειάζεται να παρέμβετε ακόμη.  Η ήρεμη στάση σας, θα αναγκάσει όσους ασχολούνται με τα ανωτέρω θέματα, να ζητήσουν τη γνώμη σας.

 Οικονομικά, θα χρειαστεί να σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα εκτονώσετε τα θέλω σας, μέσα από ρομαντικές συναντήσεις και τρυφερές συζητήσεις.  Ο σύντροφος σας θα ανταποκριθεί με ενθουσιασμό. Οι αδέσμευτοι, θα παρασυρθείτε από την αισιόδοξη συμπεριφορά ενός πρώην και θα ξαναείστε μαζί χωρίς να το πολυσκεφτείτε.

 • Σκορπιός

 Επαγγελματικά, σας ανοίγονται πόρτες σχετικές με αλλαγή δουλειάς ή με καινούργιες συνεργασίες.  Κάποιες από αυτές θα σας προκαλλέσουν διλήμματα για το τι θα ακολουθήσετε.

 Οικονομικά, όσα έξοδα θα έχετε, άλλα τόσα έξοδα θα κάνετε.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, πεδίο μάχης θα θυμίζει η σχέση σας, εξαιτίας των δικών σας αρνητικών σκέψεων, καθώς ο σύντροφος σας θα κάνει την επανάσταση του, σχετικά με τα θέλω του.  Οι αδέσμευτοι, καμία επιθυμία για δημιουργία σχέσης μέχρι να ισορροπήσετε οικονομικά.

 • Τοξότης

 Επαγγελματικά, τηλεφωνικές παρανοήσεις δημιουργούν καθυστερήσεις στα νέα που περιμένετε.  Ενώ εσείς προσπαθείτε να είστε τυπικός σε αυτά που λέτε, οι άλλοι αλλάζουν τελευταία στιγμή αυτά που θέλουν από εσάς.

 Οικονομικά, δώστε προσοχή στα ψιλά γράμματα, εάν υπογράψετε νομικό έγγραφο ή εάν συζητήσετε για μισθό ή αμοιβή.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με καβγάδες θα προσπαθήσετε να φέρετε τον σύντροφο σας πιο κοντά.  Υπό το πρίσμα ότι δεν ανέχεστε να σας ελέγχουν, ξεσπάτε ξεχνώντας όμως ότι εσείς ασκείτε έλεγχο στην σχέση.  Οι αδέσμευτοι, με άνεση και αισιοδοξία δημιουργείται σχέση χωρίς να σας αγχώνει το αύριο.

 • Αιγόκερως

 Επαγγελματικά, χωρίς υπομονή και ήρεμη σκέψη, θα αντιμετωπίζεται τις συνεργασίες σας, οι οποίες θα σας φέρνουν όλο και πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας.  Κανένας δεν θα εκφράζει παράπονα μιας και σας παραδέχονται για την εργατικότητα σας.

 Οικονομικά, οι συμφωνίες που θα πετύχετε ναι μεν θα σας ανεβάζουν τα έσοδα, αλλά με καθυστερήσεις.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα καταφέρετε να περιορίσετε την τάση σας για κυριαρχία και θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του συντρόφου σας.  Οι αδέσμευτοι, οι προσωπικές σας ασχολίες θα σας φέρουν πιο κοντά με ένα άτομο.

 • Υδροχόος

 Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να τερματίσετε συνεργασίες που παρουσιάζουν προβλήματα ασυννενοησίας.  Από το να χάνετε την ψυχραιμία σας, κάθε ημέρα, θα προτιμήσετε να ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα.  Είτε άλλη δουλειά, είτε σε άλλο τομέα.

 Οικονομικά, νευρικότητα θα υπάρχει σχετικά με χρήματα που περιμένετε.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, δεν θα αφήσετε τους φόβους σας να φυλακίσουν τα θέλω σας.  Η αισιοδοξία και η εμπιστοσύνη προς τον σύντροφο σας θα προκαλλέσουν θετικές εξελίξεις μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, θα έχετε πολλές επιλογές ανάμεσα σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς.

 • Ιχθύες

 Επαγγελματικά, αντιμετωπίζετε τις εντάσεις στη δουλειά σας με άγχος και υποκειμενικότητα.  Ρίχνετε όλο το βάρος στην δική σας κρίση και συμπεριφορά χωρίς να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες.

 Οικονομικά, νιώθετε ευθύνη απέναντι στην διαχείριση των χρημάτων οικείων προσώπων.

 Συναιθηματικά, οι δεσμευμένοι, η έντονη ζήλια σας, σας ωθεί σε έλεγχο της ζωής του συντρόφους σας, με ανακριτικό χαρακτήρα, ο οποίος θα αντιδράσει έντονα με απομάκρυνση.  Οι αδέσμευτοι, θα συναντήσετε τυχαία έναν άνθρωπο που ενώ ήταν πολύ καιρό ερωτευμένος με εσάς δεν σας το έλεγε.

Tags:  

admin