Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 09-10-2017 εώς 15-10-2017

 • Κριός

Επαγγελματικά, θα κάνετε διάφορες σκέψεις για άνοδο ή επέκταση.  Όμως οι αλλαγές που θα κάνετε δεν θα απέχουν και ποολύ από το αντικείμενο ή από τον τομέα που ασχολείστε.

Οικονομικά, λίγα και καλά τα έσοδα σας, καλύπτοντας ανάγκες επαγγελματικές και προσωπικές.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα αφήσετε να φανούν οι ευαισθησίες σας, οι οποίες θα εντυπωσιάσουν το ταίρι σας.  Θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και θα βιώσετε καυτές ερωτικές βραδιές στην αγκαλιά του.  Οι αδέσμευτοι, θα δεχθείτε την παρέα των φίλων σας γνωρίζοντας και φλερτάροντας με καινούργια πρόσωπα.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, οργανώστε τα ζητήματα ώστενα ανταπεξέλθετε στα καινούργια που έρχονται.  Συγκρατήστε την ιασύνη σας και παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.

Οικονομικά, θα χρησιμοποιήσετε τον διπλωματικό σας λόγο για να ανακάμψετε στα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, έντονοι τσακωμοί, χωρίς ουσιαστικό λόγο θα υπάρχουν μεταξύ σας.  Δώστε χώρο στον σύντροφο σας, μέσα από παρορμητικές κινήσεις να σας δείξει τα θέλω του.  Οι αδέσμευτοι, θα γίνετε τολμηροί στο φλερτ και όποιος αντέξει, άντεξε.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, θα αφοσιωθείτε με όλο σας το «είναι» στην εργασία σας.  Θα ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες που είχατε μέχρι τώρα και θα σταθεροποιήσετε την θέση σας.

Οικονομικά, ικανοποιητικά τα έσοδα μέσα από συνετή διαχείριση των υποθέσεων σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, απολαύστε την καλυτέρευση της σχέσης σας.  Θα απομακρύνετε την ρουτίνα της σχέσης, δείχνοντας το τι επιθυμείτε από τον σύντροφο σας, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να σας ικανοποιήσει.  Οι αδέσμευτοι, θα έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο, εξαιτίας της συναισθηματικής απογοήτευσεις.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα συμπεριφέρεστε με εκνευρισμό και αυταρχικό τρόπο σε όλους γύρω σας, προσπαθώντας να τους δώσετε να καταλάβουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Οικονομικά, θα ισορροπήσετε τα χρήματα σας από ανέλπιστα έσοδα.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, θα είστε κτητικοί και νευρικοί απέναντι στον σύντροφο σας, κρύβοντας τα πραγματικά σας συναισθήματα.  Με αυτόν τον τρόπο θα προσπαθείτε να ικανοποιηθούν όλες σας οι απαιτήσεις και να τηρήσει όλες του τις υποσχέσεις, απέναντι σε εσάς και την σχέση.  Οι αδέσμευτοι, θα έρχεστε σε αντιπαράθεση με όσους σας φλερτάρουν μόνο και μόνο για να σας σεβαστούν.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, μπερδεμένες καταστάσεις με μισόλογα θα σας εκνευρίζουν.  Πάρτε στα χέρια σας την κατάσταση και διαχειριστείτε όλα τα θέματα με αυτοπεποίθηση για να σας υπολογίζουν οι γύρω σας.

Οικονομικά, δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, δώστε χρόνο στην σχέση σας να ανακάμψει μετά από τις έντονες καταστάσεις που ζήσατε και οι δύο.  Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.  Οι αδέσμευτοι, θα γίνει επανασύνδεση πάνω σε θετικές βάσεις αυτή τη φορά.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, θα έχετε ευκαιρίες πολλά υποσχόμενες, για ζητήματα που τα είχατε κλειδώσει στο συρτάρι.  Παρόλα αυτά να είστε επιφυλατικοι σχετικά με την φιλική συμπεριφορά των συνεργατών σας.

Οικονομικά, μικρή αλλά σταθερή άνοδο θα παρουσιάσουν τα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, θα συζητήσετε με τον σύντροφο σας ότι σας προβληματίζει στην εργασία σας.  Οι συμβουλές του θα αποδειχθούν πολύτιμες.  Η ατμόσφαιρά μεταξύ σας θα ξαναζεσταθεί και θα αφεθείτε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.  Οι αδέσμευτοι, σε χώρο διασκέδασης θα γνωρίσετε την μελλοντική σας σχέση.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά θα βάλετε τα δυνατά σας, ώστενα ολοκληρώσετε ζητήματα που αφορούν την πρόοδο σας.

Οικονομικά, παρότι δεν θα έχετε περιθώριο ανάπτυξης των εσόδων σας, δεν θα έχετε και έξοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα καταλάβετε ότι έχετε έναν αξιόλογο σύντροφο δίπλα σας και θα αποφασίσετε να συμπεριφερθείτε ώριμα απέναντι του.  Θα αναδείξετε σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα σας μέσω ρομαντικών κινήσεων.  Οι αδέσμευτοι, θα έχετε έντονο φλερτ όπου και αν βρίσκεστε, από το αντίθετο φύλλο.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, λίγη υπομονή χρειάζεται για να προχωρήσουν οι συνεργασίες σας.  Μην δίνετε σημασία σε αργοπορίες και αναβολές.

Οικονομικά, προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας από τις σπατάλες.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, θα ζητάτε όλο και περισσότερες συναντήσεις από τον σύντροφο σας για να έρθετε πιο κοντά.  Ακόμη και κάποια συναισθηματικά κενά που νιώθετε, εξαιτίας παρελθοντικών πράξεων, θα διορθωθούν.  Για τους αδέσμευτους, θα αντιμετωπίζετε με εκνευρισμό όλους όσους θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, θα υπάρξουν καθυστερήσεις σχετικές με την εφαρμογή του εργασιακού σας πλάνου.  Καλό θα είναι να αφοσιωθείτε στους βραχυπρόθεσμους στόχους σας, ζητώντας την βοήθεια έμπειρων ατόμων.

Οικονομικά, θα έχετα αυξημένα έσοδα από την εργασία σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι αδικαιολόγητες γκρίνιες σας, θα κουράσουν τον σύντροφο σας και θα τον απογοητεύσουν ως προς τα αισθήματα σας.  Αφοσιωθείτε στην σχέση σας και μην ψάχνεται αφορμές για να ξεσπάσετε.  Οι αδέσμευτοι, θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο που το γνωρίζατε ως φίλο μέχρι τώρα.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελμτικά, θα αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις στην δουλειά σας, μέσω του τεκμηριωμένου σας λόγου.  Εξαιτίας των ικανοτήτων σας θα πετύχετε πολύ γρήγορα τους στόχους σας.

Οικονομικά, θα αμειφθούν οι κόποι σας και θα τονωθεί η ψυχολογία σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα κινείστε νευρικά μέσα στην σχέση και θα μιλάτε απότομα στον σύντροφο σας με αποτέλεσμα να τον εκνευρίζετε.  Ζητήστε του ένα συγνώμη και όλα θα ξεχαστούν  οι αδέσμευτοι, θα σκεφτείτε μια επανασύνδεση πολύ σοβαρά πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση.

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, ήρεμη και χωρίς εξάρσεις και εκπλήξεις η καθημερινότητα σας.  Η αλήθεια είναι ότι εσείς θα κρατάτε τις καταστάσεις υποτονικές μέχρι να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για κάθε ζήτημα ξεχωριστά.

Οικονομικά, χωρίς εκπλήξεις τα έσοδα σας, θα ακολουθούν μια σταθερή πορεία.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι ενώ μέχρι τώρα δείχνατε την ερωτική σας διάθεση, από εδώ και πέρα θα εκφράζετε τα συναισθήματα σας.  Έτσι θα ηρεμήσετε τον σύντροφο σας από ανασφαλείς σκέψεις.  Οι αδέσμευτοι, η καρδιά σας θα φτερουγίσει σας μαθητούδι από το φλερτ ενός αγνώστου.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, θα είστε στην σωστή θέση, την σωστή στιγμή.  Ακόμη και οι καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σας προσφέρουν χρόνο για να εξετάσετε τα θέματα πιο λεπτομερειακά.

Οικονομικά, θα εστιαστείτε στο πως θα τα αυξήσετε μέσω της εργασίας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα εκνευριστείτε από  τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης του συντρόφου σας.  Θα παραμείνετε κλεισμένοι στον εαυτό σας, αναλύοντας το κάθε τι στην συμπεριφορά και στα λόγια του.  Οι αδέσμευτοι, θα κλείσετε τα αυτιά και τα μάτια σας μπορστά στα λόγια και στις πράξεις ενός ατόμου που θα θέλει να σας εντυπωσιάσει.

admin