Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 12-02-2018 εώς 18-02-2018

 • Κριός

Επαγγελματικά, προετοιμαστείτε για ένα ανταγωνιστικό κλίμα στην εργασία σας.  Εξετάστε τα πάντα ακόμη και σε καθημερινά θέματα πριν κινηθείτε.

Οικονομικά, θα επωφεληθείτε τακτοποιώντας με συνοπτικές διαδικασίες ότι αφορά περιουσιακά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, κινηθείτε με ψυχραιμία προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις μεταξύ σας.  Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας θα γίνονται σε τυπικό και ψυχρό κλίμα.  Οι αδέσμευτοι, μια γνωριμία που αρχίζει με ενθουσιαμσό, σοβαρεύει πολύ νωρίτερα  από ότι περιμένατε.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, θα αξιοποιήσετε ουσιαστικά τις ιδέες σας και την εμπιστοσύνη ενός συνεργάτη σας.  Επίσης εκμεταλλευτείτε τα λάθη ή την αργοπορία ενός ανταγωνιστή σας, για να προβληθείτε.

Οικονομικά, θα υπάρξει μία διαφορά είτε επαγγελματική, είτε οικογενειακή, όπου εσείς θα επιδιώξετε συμβιβαστική λύση.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η αλλαγή τακτικής και συμπεριφοράς μέσα στην σχέση αποδίδει.  Βάζοντας προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σας, διασφαλίζετε την ισορροπία μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, παθιάζεστε με ένα άτομο το οποίο ξεδιπλώνει τις ωραιότερες πτυχές του εαυτού σας.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, περιμένετε ένα «ναι» για να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός σχεδίου.  Μέχρι τότε ακούστε προσεκτικά αυτό που σας προτείνει ένας συνάδελφος ή ένας συνεργάτης.

Οικονομικά, αλλαγές σε ταξίδια και μετακινήσεις θα είναι δαπανηρές.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι τα σκαμπανεβάσματα μέσα στη σχέση δεν είναι ότι καλύτερο για την ψυχολογία του συντρόφου σας.  Υπάρχουν αρκετές ασάφειες μεταξύ σας που μία πιο συνειδητή συμπεριφορά θα τις ομαλοποιούσε.  Οι δεσμευμένοι, ίσως εκτεθείτε εάν φλερτάρετε ένα άτομο από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, μην βιαστείτε να πείτε ναι σε μία συνεργασία με άτομο που μόλις γνωρίσατε.  Ακούστε τι έχει να σας πει ένα έμπιστο και έμπειρο άτομο και μετά αποφασίστε.

Οικονομικά, μέσα από υπερβολικό φόρτο εργασίας, αυξάνεται τα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, είναι η σειρά του να γκρινάξει και να απαιτήσει την φροτίδα σας.  Προσοχή όμως μην γίνετε φορτικοί στην προσπάθεια σας να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.  Οι αδέσμευτοι, μία γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση πάθους.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι στις κινήσεις σας.  Ενώ σκέφτεστε γρήγορα, θα αργείτε να βάλετε σε εφαρμογή τις ιδέες σας και θα καθυστερείτε να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας.

Οικονομικά, αυξάνονται πολυ οι υποχρεώσεις και οι δαπάνες, ξαφνικά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα είναι δυνατός ο έρωτας σας αν και θα υπάρχουν δυσκολίες στο να συναντηθείτε.  Η ανάγκη σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε θα εκδηλώνετε με κάθε τρόπο και από τους δυό σας.  Οι αδέσμευτοι, ένας άνθρωπος περιμένει το πράσινο φως από εσάς για να μεταμορφωθεί από ντροπαλός εραστής, σε κατακτητή!

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, θα είστε ανυπόμονοι σχετικά με θέματα συνεργασίας, πιέζοντας καταστάσεις και ανθρώπους.  Δώστε χώρο και χρόνο στον εαυτό σας και τους συνεργάτες σας, να κλείσετε εκκρεμότητες ή να τελειώσετε δουλειές πριν προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα.

Οικονομικά, καλές συνθήκες για κέρδος και ρυθμίσεων υποχρεώσεων.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, το ότι δεν σας χωράει ο τόπος δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγάπη.  Είστε και οι δύο μπερδεμένοι και αγχωμένοι από τρίτους δημιουργώντας μία σύγχυση μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, θα αγχωθείτε με την επιστροφή ενός ατόμου.  Μην ανησυχείτε δεν θα μείνει για πολύ.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, ο τρόπος που μιλάτε σε πελάτες ή εκφράζετε τα παράπονα σας σε συναδέλφους θα έχουν αντίκτυπο στην αντιμετώπιση σας, από ανωτέρους.  Παράλληλα διπλοελέγχετε οτιδήποτε γραπτό πριν φύγει από τα χέρια σας, για τυχόν λάθη.

Οικονομικά, η γενναιοδωρία σας σε συγγενείς και φίλους, θα αδειάσει το πορτοφόλι σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να σας φέρει κοντά του και πάλι.  Ο ενθουσιασμός του και η εσωστρέφεια του, θα βοηθήσει να ξεπεραστούν οι ανασφάλειες σας.  Οι αδέσμευτοι, θα μιλάνε για εσάς με άλλους, προσπαθώντας να μάθουν τον τρόπο που θα κερδίσουν την καρδιά σας.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, εξαντλητικό θα είναι το πρόγραμμά σας, εξαιτίας ευθυνών, ανακατατάξεων ή αλλαγών.  Π.χ. μετακόμιση.  Όλα αυτά θα δημιουργήσουν ένα εριστικό κλίμα μεταξύ εσάς και των ανωτέρων σας.

Οικονομικά, θα σας πλησιάσουν άτομα που θα σας υποσχεθούν γρήγορο κέρδος.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, παραδοθείτε ή υποχωρήστε.  Ο σύντροφος σας δεν θα δεχτεί μια αμφιταλαντευόμενη κατάσταση.  Οι αδέσμευτοι, θα βρείτε τα κουμπιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει και θα τον κάνετε να σας εκφραστεί χωρίς ενδοιασμούς.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε.  Κυρίως θα κλείσετε ζητήματα που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε.

Οικονομικά, θα ξοδέψετε σε αγορές που αργότερα θα μετανιώσετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας ότι λέτε θα το παίρνει τοις μετρητοίς και πολύ προσωπικά.  Θα σας θεωρήσει καλομαθημένο και εγωιστή.  Οι αδέσμευτοι, μια μυστική σχέση θα ξεκινήσει από μία αναπάντεχη συνάντηση με άτομο που είχατε πολύ καιρό να συναντηθείτε.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, θα υπάρξει μία προσωρινή αναστάτωση με καθυστερήσεις και αναβολές στην καθημερινότητα σας.  Γενικά όμως θα σας δοθούν οι  ευκαιρίες να κυνηγήσετε τους στόχους σας μέσα από συλλογική δραστηριότητα.

Οικονομικά, τα έξοδα θα είναι αρκετά, σχετικά με το σπίτι σας.  Άλλοι μετακομίζετε και άλλοι ανακαινίζετε το χώρο σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα έχει τους δικούς του ρυθμούς και την δική του αντίληψη για το «σωστό» και το «λάθος» και εσείς θα χάνετε την ψυχραιμία σας.  Ανεβάζοντας όμως εσείς ψηλά τον πήχη, εκείνος νιώθει ότι κάνει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να σας ευχαριστήσει.  Οι αδέσμευτοι, ένας πρώην σας, σας ζητάει φανερά και ξεκάθαρα λόγια και πράξεις, ενώ εσείς ακόμα κάνετε δεύτερες σκέψεις.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, υποχρεώνεστε, να προσαρμοστείτε στις ανάγκες της δουλειάς.  Οι απαιτήσεις σχετικά με ραντεβού, συζητήσεις, ταξίδια, θα είναι έντονες και παράλληλα θα απογοητεύεστε από ανθρώπους που σας υποστηρίζουν μέχρι τώρα.

Οικονομικά, αποφύγετε δεσμεύσεις ή επενδύσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, το ότι είναι πρόθυμος να συμφωνεί μαζί σας, δεν σημαίνει ότι θα γίνει άβουλος απέναντι σας.  Αφήστε να σας δείξει την διαπραγματευτική του πλευρά, που έκρυβε τόσα χρόνια και θα εκπλαγείτε.  Οι αδέσμευτοι, σας θέλει ένα άτομο το οποίο είναι αποφασισμένο για σοβαρή δέσμευση, μην αντέχοντας άλλες απογοητεύσεις στη ζωή του.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά. Θα πνιγείτε από τις υποχρεώσεις, εξαιτίας της τάσης σας να φορτώνεστε πολλά.  Καλό είναι να τελειώνετε με εκκρεμότητες που έχετε και να μην αναλαμβάνετε τίποτα περισσότερο από όσο μπορείτε.

Οικονομικά, αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ξεκαθαρίζει το τοπίο μεταξύ σας με αλήθειες.  Τυχόν παρεξηγημένες ή ψευδείς ακόμα και αναλήθειες αποκαλύπτονται μέσα από ειλικρινείς διαλόγους.  Οι αδέσμευτοι, εύθραυστες οι ισορροπίες σε μία καινούργια γνωριμία όπου δεν υπάρχουν ακόμη γερές βάσεις.

Tags:  

admin