Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 12-03-2018 έως 18-03-2018

 • Κριός

Επαγγελματικά, οι αντιδράσεις σας μπορεί να φέρουν συγκρούσεις στις συνεργασίες σας.  Υποστηρίξτε τα συμφέροντα σας με έναν διπλωματικό τρόπο για να έχετε ασφάλεια.

Οικονομικά, τελευταία στιγμή θα καταφέρετε να μαζέψετε τα χρήματα που σας χρειάζονται για τα οικογενειακά έξοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, κάνετε σαφές στον σύντροφο σας, ότι δεν θα ανεχτείτε ούτε καταπίεση, ούτε περιορισμό πλέον.  Αυτή σας η εξωτερίκευση θα φέρει ένταση στη σχέση.  Οι αδέσμευτοι, χαλαρώνετε τις άμυνες σας, απέναντι σε ένα φλερτ, αφήνοντας να σας καθοδηγήσει.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, θα έχετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που με τις κινήσεις του, θα σας σώζει από σοβαρά λάθη, πριν εκτεθείτε.  Αν κινηθείτε αποφασιστικά και δείξετε στα κατάλληλα πρόσωπα εμπιστοσύνης θα κλείσετε με επιτυχία τα ζητήματα που σας έχουν ανατεθεί.

Οικονομικά, ανταστάτωση και άγχος από τα συνηθισμένα έσοδα που θα έχετε ενώ κάνετε προσπάθειες να τα αυξήσετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα γίνετε εξωστρεφείς ως προς το ταίρι σας, καλυτερεύοντας την σχέση μεταξύ σας θα σας συνεπάρει το συναίσθημα και ο σύντροφος σας, θα ανταποκρίνεται σε αυτήν σας τη διάθεση.  Οι αδέσμευτοι, πολλές γνωριμίες όμως εσείς δεν ενδίδετε εφόσον νιώθετε πως δεν έχετε την ίδια στάση και φιλοσοφία ζωής.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, θα καταλάβετε ποια άτομα λειτουργούν ως τροχοπέδι στην προσωπική σας εξέλιξη και θα τους απομονώσετε.

Οικονομικά, να περιμένετε μία καλή είδηση, που έχετε κάνει κινήσεις στο παρελθόν.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ισορροπείτε ψυχολογικά και εμπιστεύεστε τον σύντροφο σας για τα συναισθήματα του προς εσάς.  Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό προκειμένου να έχετε πιο ουσιαστική σχέση.  Οι αδέσμευτοι, αξιοποιείτε τα φλερτ για να γνωρίσετε τον καταλληλότερο σύντροφο.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, δεν θα ανέχεστε πλέον συμπεριφορές που θεωρείτε ότι σας υποτιμούν.  Δυναμισμός και αυτοπεποίθηση θα εναλάσσονται με σκεπτικισμό και έλλειψη αυτοεκτίμησης, δημιουργώντας έτσι αστάθεια στην εξέλιξη συνεργασιών.

Οικονομικά, θα παρατηρείτε τις συζητήσεις και γενικότερα τις εξελίξεις γύρω από υποθέσεις, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για το πως θα τις αξιοποιήσετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από τον σύντροφο σας με αυταρχικό τρόπο.  Θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας περιορίζει και σας πιέζει.  Οι αδέσμευτοι, η επιφυλακτικότητα σας απέναντι στην δημιουργία σχέσης είναι αποτέλεσμα του φόβου σας, από παλαιότερες τραυματικές εμπειρίες.

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα ξεπερνάτε τον εαυτό σας και τα όρια της αντοχής σας, καθώς θα σας δοθούν υλικά κίνητρα.  Διεκδικέιτε συνεργασίες μέσω των γνωριμιών σας

Οικονομικά, τακτοποιείτε εκκρεμότητες ακίνητης περιουσίας και ισορροπείτε οικογενειακά έξοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, επιβεβαιώνετε συνεχώς το ταίρι σας, μέσω συναντήσεων με ανάλαφρο χαρακτήρα.  Προσπαθείτε με αυτό τον τρόπο να του δείξετε πόσο ψηλά τον έχετε, στην καθημερινή σας ζωή.  Οι αδέσμευτοι, οι κατακτήσεις σας θα είναι πολλές και από καινούργιες και από επιστροφές ατόμων.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, οι γνωριμίες που θα κάνετε είναι καθοριστικές για τη εξέλιξη σας.  Αυτό που θα πρέπει να προσέχετε θα είναι να εξετάζετε τα πάντα με τη λογική και όχι με το συναίσθημα από την τάση σας να ωραιοποιείτε πρόσωπα και συνεργασίες.

Οικονομικά, θα αποδειχθούν άνθρακας οι συζητήσεις για αύξηση των εσόδων από τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, αντιμετωπίζεται την σχέση σας με σοβαρότητα και λογική.  Εμπόδια και δυσκολίες που θα προκύψουν από το ταίρι σας, έρχονται να σας αφυπνίσουν για να βάλετε γερές βάσεις για το μέλλον.  Οι αδέσμευτοι, ένας πρώην που επιστρέφει ενώ στην αρχή τον διώχνετε με βαριά καρδιά, μετά από λίγο νιώθετε λυτρωμένοι.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, θα επιστρατεύσετε την αντικειμενικότητα σας ώστε να παρατηρήτε με σωστή κρίση τα γεγονότα πριν ενεργήσετε.  Μοιραίες επαγγελματικές συναντήσεις θα στηρίξουν τις πορσπάθειες σας.

Οικονομικά, θα υπερβάλλετε σε έξοδα, μειώνοντας τις αποταμιεύσεις σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με επικριτική και αυτοκριτική διάθεση θα ξεκινήσει η εβδομάδα, απέναντι στα καθημερινά προβλήματα της σχέσης.  Το ταίρι σας θα αντιδρά με ξαφνικές απομακρύνσεις χωρίς εξηγήσεις.  Οι αδέσμευτοι, ενθουσιάζεστε εύκολα και στο τέλος βαριέστε από τις νέες γνωριμίες.

.

 • Σκορπιός

Επαγγελματκά, δεν θα φοβηθείτε να διακόψετε συνεργασίες που αισθάνεστε ότι δεν εκτιμούν αυτά που προσφέρετε και σας κρατούν δέσμιους.  Οι δυσκολίες που θα αντμετωπίζετε απαιτούν την ψύχραιμη δράση σας.

Οικονομικά, θα καταφέρετε να βελτιώσετε το εισόδημα σας, μέσω της εργασίας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα επμπιστευθείτε το ταίρι σας, γεγονός που θα λειτουργήσει θετικά στην σχέση σας.  Συνειδητοποιώντας ότι ο σύντροφος σας ανταποκρίνεται στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, γίνεστε τρυφερός και στοργικός.  Οι αδέσμευτοι, θα παρατηρείτε διακριτικά το άτομο που σας ενδιαφέρει από φόβο μην πληγωθείτε στο μέλλον.

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, αξιοποιώντας τις εμπειρίες των τελευταίων μηνών, χτίζετε σταθερές συνεργασίες.  Θα είστε πιστοί και σταθεροί προς το τι θέλετε και αυτό θα επηρεάσει την συμπεριφορά σας για να διαπραγματευτείτε το μέλλον σας.

Οικονομικά, θα πρέπει να είστε σε όλους τους τομείς προσεκτικοί και να διαφυλάξτε τα χρήματα σας από επιτήδειους.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, αναζητάτε την ηρεμία και την σταθερότητα πλέον μέσα στην σχέση.  Για αυτό θα διεκδικήσετε δυναμικά αλλά ψύχραιμα αυτά που έχετε ανάγκη για να νιώσετε ευτυχισμένοι.  Οι αδέσμευτοι, έρωτες έρχονται και φεύγουν από τη ζωή σας για να σας επισημάνουν ότι έχετε βαλτώσει.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, για οτιδήποτε σας ενοχλεί ενοχοποιείτε τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας.  Έχοντας αναλάβει πολλές ευθύνες προσπαθείτε να βρείτε συμμάχους που θα υποστηρίξουν την προσφορά σας και να προχωρήσουν τα σχέδια σας.

Οικονομικά, θα έρθουν άτομα κοντα΄σας που μέσω της κολακείας τους προσπαθούν να δανειστούν.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, διαμορφώνετε τη σχέση βάσει των επιθυμιών σας, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, να βρείτε το δρόμο προς την ευτυχία.  Οι αδέσμευτοι, θα αναγνωρίσετε τον εαυτό σας μέσα από ένα φλερτ, που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, απωθημένα και αρνητικά συναισθήματα  βγαίνουν στην επιφάνεια, παρασύροντας συνεργάτες και συμφωνίες.  Νομίζοντας ότι εσείς τα έχετε κάνει όλα τέλεια παραμένετε αδιάλλακτοι ως προς τον τρόπο διαχείρισης σοβαρών ζητημάτων.

Οικονομικά, θα υλοποιήσετε της δημιουργικές σας ιδέες μέσα στον οικογενειακό σας περίγυρο ώστε να έχετε κέρδος.  Π.χ. από πώληση ή ενοικίαση ακινήτου μέχρι διαπραγμάτευση για κληρονομικά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα μπείτε στην διαδικασία αμφισβήτησης του συντρόφου σας, ως προς την ευτυχία που σας προσφέρει.  Η επαναστατική σας συμπεριφορά θα προκαλέσει συγκρούσεις μεταξύ σας, αλλά όχι απομακρύνσεις.  Οι αδέσμευτοι, η υπομονή και η σταθερότητα στο να σας φλερτάρει ένα άτομο θα γίνουν η αιτία της ευτυχίας σας.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, με ενισχυμένο το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα έχετε θετικές απαντήσεις και εξελίξεις στη δουλειά σας.  Επέκταση δραστηριοτήτων, ταξίδια και επαφές ακόμη και με το εξωτερικό θα σας φέρουν πρόοδο.

Οικονομικά, με λογική και σωστή κρίση θα αξιοποιείτε όλες τις ευκαιρίες για κέρδος.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να διασκεδάζετε, να ταξιδεύετε και να ερωτευτείτε ξανά.  Η σχέση σας θα αναννεωθεί και θα χτίσετε γερά θεμέλια.  Οι αδέσμευτοι, θα κάνετε σχέση με σοβαρό σκεπτικό ενώ θα ξέρετε ότι δεν θα έχει διάρκεια εξαιτίας των διαφορετικών απόψεων σας.

 

Tags:  

admin