Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 13-11-2017 εώς 19-11-2017

 • Κριός

Επαγγελματικά, οι ενέργειες σας πρέπει να είναι ήρεμες και πολύ αθόρυβες.  Να δείξετε όπου χρειάζετε τις ικανότητες σας και να χρησιμοποιείτε την εμπειρία σας, από τα λάθη του παρελθόντος.

Οικονομικά, αλλαγές θετικές στα έσοδα σας από μια επικείμενη συνεργασία.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα παίζετε παιχνίδια εξουσίας με τον σύντροφο σας χωρίς ίχνος συμβιβαστικής διάθεσης.  Παρόλα αυτά θα ξεκαθαρίσετε τι φταίει και δεν προχώρησε η σχέση όσο θέλατε.  Οι αδέσμευτοι, ένα νέο πρόσωπο σας προκαλεί το ενδιαφέρον.

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, υποστηρικτικές γνώμες και συμβουλές θα αλλάξουν την πορεία σας προς το καλύτερο.  Εσείς κάντε υπομονή και εμπιστευθείτε τις κινήσεις των συνεργατών σας.

Οικονομικά, θα πάρετε χρήματα καθυστερημένα μέσω βοήθειας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα βρίσκετε τρόπους μέσα από την καθημερινότητα για να έρθετε πιο κοντά.  Θα διασκεδάσετε και θα μοιραστείτε κάθε σας σκέψη.  Οι αδέσμευτοι, αφήνοντας τις υποχρεώσεις, γνωρίζετε νέα πρόσωπα μέσα από κοινωνικές εξόδους.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, οι δυσκολίες θα είναι πολλές αλλά οι ικανότητες σας θα είναι περισσότερες στο να βρίσκετε τις λύσεις και να προχωράτε.  Τα πράγματα θα μπούνε σε μια τάξη και θα αρχίσουν να αποδίδουν.

Οικονομικά, ευκαιρίες δουλειάς θα σας ομαλοποιήσουν τα έσοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, νιώθετε και πάλι σίγουροι και ήρεμοι με τον σύντροφο σας, αφού καταφέρατε να γιατρέψετε τις πληγές του παρελθόντος.  Η διάθεση σας είναι ανεβασμένη, γιατί διασκεδάζετε και πειραματίζεστε στον έρωτα.  Οι αδέσμευτοι θα έχετε αναζωπύρωση σε μια νέα σχέση.

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα σας ανατεθουν καινούργιες ευθύνες που σε συνδυασμό με τις παλιές θα σας αγχώσουν.  Προσέξτε να είστε τυπικοί και ήρεμοι για να διατηρήσετε τα χρονοδιαγράμματα.

Οικονομικά, οι επαγγελματικές σας προσπάθειες αμοίβονται με μπόνους ή ποσοστά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η επικοινωνία σας θα είναι άριστη, αρκεί να ακούτε όσα έχει να σας πει ο σύντροφος σας.  Ενώ θα επιθυμείτε την σιγουριά, ανασφάλειες που βγαίνουν στην επιφάνεια σας προκαλλούν γκρίνιες.  Οι αδέσμευτοι, θα προσκολληθείτε σε έναν άνθρωπο που δεν σας εξελίσσει συναισθηματικά.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα ακούτε μια σκληρή κριτική από όλους και δεν θα σας βοηθάει να έχετε καθαρό μυαλό για να εργαστείτε.  Φριντίστε μόνα να μην ειπωθούν προσβλητικά λόγια.

Οικονομικά, με ψευδής ειδήσεις θα σας κρατούν χρήματα «πίσω».

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εσείς θα είστε αρκετά κτητικοί αλλά ο σύντροφος σας δεν θα παρασύρεται σε έντονες αρνιτικά συμπεριφορές.  Το κλίμα θα είναι ήρεμο και αρμονικό μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, θα είστε ανασφαλείς ως προς το να κάνετε το πρώτο βήμα

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, ο δυναμισμός και οι πρωτοβουλίες θα σας κάνους περιζήτητους στον χώρο σας.  Παράλληλα εξετάστε πιο προσεκτικά εάν μπορείτε να αναλάβετε νέες υποθέσεις γιατί απαιτούν περισσότερο από τον χρόνο που διαθέτετε τώρα.

Οικονομικά, εάν αναλάβετε υποχρεώσεις τρίτων, επαγγελματικές ή οικογενειακές θα μειωθούν πάρα πολύ τα χρήματα σας,

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας, θα πάρει κάποιες αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη μορφή της σχέσης.  Π.χ. αλλαγή κατοικίας, αλλαγή ωραρίου κ.λ.π.  προτιμήστε μέσω συζητήσεων να βρείτε τη «χρυσή τομή’ μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, θα βρείτε τις κατάλληλες λέξεις για να προσελκύσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, με μεθοδικότητα θα φέρετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε.  Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να προχωρήσετε σε ότι θέλετε.  Π.χ. συνεργασίες ή εκκρεμότητες μέσω δημοσίων σχέσεων.

Οικονομικά, θα αυξήσετε τα έσοδα σας, καθώς σταδιακά θα γίνετε απαιτητικοί.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα νιώθετε αρκετά μπερδεμένοι από την εσωστρέφεια του συντρόφου σας.  Βασιστείτε στις διπλωματικές σας ικανότητες για να μην έρθετε σε ρήξη μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο ξεκινάει από μια γνωριμία του παρελθόντος.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που τις αναζητούσατε χρόνια για να δημιουργήσετε σέες βάσεις για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας.  Δώστε βάση στην καλοπροαίρετη κριτική ώστε να καταλάβετε τα λάθη σας.

Οικονομικά, θα αναζητήσετε νέες πηγές για σταθερότερο εισόδημα έχοντας συμμάχους.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εξαιτίας του εγωισμού και της μυστικοπάθειας σας, θα οξυνθούν τα πνεύματα μεταξύ σας.  Καλύτερα να υποχωρήσετε, ακούγωντας τον σύντροφο σας και συμπεριφερθείτε του τρυφερά για να μην αισθηανθείτε απογοήτευση αργότερα.  Οι αδέσμευτοι, χάρη στη βοήθεια φίλων έρχεστε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, θα σας δοθεί η πρόσβαση σε νεες καλύτερες συνθήκες εργασίας.  Αποφύγετε την ανευθυνότητα και δείξτε έντονο ενδιαφέρον να μάθετε ότι χρειάζεστε.  Η επιτυχία είναι θέμα χρόνου.

Οικονομικά, δυσκολίες στην καθημερινότητα σας από επαγγελματικά προβλήματα που προκύπτουν.  Βασιστείτε στις διπλωμαατικές σας ικανότητες για να μην έρθετε σε ρήξη μεταξύ σας.

Συναιθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα βρίσκετε αφορμές για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο σας.  Οι συναντήσεις σας θα είναι επικοδομητικές στα πλαίσια που αποφασίζετε από κοινού την πορεία σας.  Οι αδέσμευτοι, θα είστε αυστηροί απέναντι σε όσους σας φλερτάρουν.

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά,  με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα καταφέρετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας.  Θα γίνει δεκτό ότι νέο έχετε να θέσετε για να εξελιχθεί η εργασία σας.

Οικονομικά, με σύνεση και οργάνωση θα έχετε τα κέρδη που θέλετε.  Προς το παρόν τα έσοδα σας παραμένουν σταθερά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, έχετε μια απόλυτη στάση προς το σύντροφο σας, υιοθετώντας την συμπεριφορά «άσπρο» ή «μαύρο».  Παρόλα αυτά το αποδέχεστε και οι δύο χωρίς καβγάδες μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν σας αφήνουν χώρο για καβγάδες.  Οι αδέσμευτοι, καθώς ενδιαφέρεστε για το τι σκεφτονται οι γύρω για εσάς, αποφασίζετε να δώσετε σημασία σε ένα άτομο που δεν σας εκφράζει απόλυτα ερωτικά.

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, όλα είναι στο χέρι σας, με τις αποφάσεις που θα πάρετε τια τον εαυτό σας.  Αφού εξετάσετε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, αλλάζετε κάποιες κινήσεις και φτάνετε στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Οικονομικά, προσπαθώντας να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, ξοδεύετε χρήματα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα έχετε συναισθηματικές εξαρτήσεις μέσα στην σχέση.  Η ζήλια και η κριτικότητα σας θα εκδηλώνεται υπερβολικά φέρνοντας το ταίρι σας στα όρια του.  Οι αδέσμευτοι, θα επανεξετάσετε τις προτάσεις για έξοδο από άτομο που είχατε απορρίψει.

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα αρκεί να το βάλετε στο μυαλό σας.  Θα κυνηγάτε τις ευκαιρίες και θα ασχολείστε αποκλειστικά με ότι έχει μέλλον.

Οικονομικά, τίποτα δεν θα σας ξεφύγει προκειμένου να αυξήσετε το εισόδημα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, παιχνίδια εξουσίας μέσω του λόγου θα είναι το χαρακτηριστικό ανάμεσα σας.  Χωρίς καμία διάθεση για υποχώρηση στα θέλω σας και στην εγωιστική συμπεριφορά, θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά.  Οι αδέσμευτοι, θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για ερωτική παρά για συναισθηματική σχέση.

admin