Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 14-05-2018 έως 20-05-2018

 

 • Κριός

 Επαγγελματικά, κινηθείτε αργά και ήρεμα σε καταστάσεις που δημιουργούν σύγχυση στο καθημερινό σας πρόγραμμα, προκειμένου να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις όσων εμπλέκονται στα ανωτέρω ζητήματα.

 Οικονομικά, με αντικειμενική σκέψη και λιγότερο παρορμητισμό θα ανεβάσετε τα έσοδα μέσω της εργασίας σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, τα ωράρια και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συντρόφου περιορίζουν τις συναντήσεις σας.  Του να του μουρμουράτε όμως είναι σα να του ζητάτε να χωρίσετε. Οι αδέσμευτοι, αυτό που εσείς θεωρείτε φιλία, το φλερτ σας θα το θεωρεί έρωτα.

 • Ταύρος

 Επαγγελματικά, εισπράττετε την αποδοχή των γύρω σας και αυτό σας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για να χειριστείτε θέματα που μέχρι τώρα σας αγχώνουν.

 Οικονομικά, παραλείψεις και λάθη που υπήρχαν, έρχονται στην επιφάνεια και ρυθμίζονται θετικά για εσάς.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, μην φοβηθείτε να ζητήσετε από τον σύντροφο σας, περισσότερο χώρο και χρόνο για να κινηθείτε και να εκφραστείτε.  Θα το εκτιμήσει, νιώθωντας ότι συμπεριφέρεστε με λογική. Οι αδέσμευτοι, μία νέα γνωριμία θα κακαταφέρει να ανακαλύψει πολύ γρήγορα τα κρυφά σας κουμπιά.

 • Δίδυμοι

 Επαγγελματικά, προσπαθήστε να λειτουργήσετε προληπτικά σε θέματα που νιώθετε ότι θα υπάρξουν διαφωνίες ή καθυστερήσεις για να καταφέρετε να τα διεκπεραιώσετε όταν πρέπει.

 Οικονομικά, μικροζημιές και υποχρεώσεις θα είναι καθημερινές.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, βάλτε τα δυνατά σας για να αποδείξετε με πράξεις αυτά που λέτε, αλλιώς θα σας προσγειώσει με τις αποφάσεις του, οι οποίες θα είναι ή ισορροπούμε ή χωρίζουμε.  Οι αδέσμευτοι, ο αυθορμητισμός μεταξύ εσάς και ενός νέου ατόμου που γνωρίζετε βοηθάει να εξελιχθει η κατάσταση.

 • Καρκίνος

 Επαγγελματικά έρχονται στην επιφάνεια υποθέσεις που ζητούν άμεση λύση.  Τα άτομα με τα οποία θα συνεργαστείτε θα ψειρίζουν το καθετί και αυτό δημιουργεί καθυστερήσεις άνευ λόγου.

 Οικονομικά, θα σας δωθεί η ευκαιρία μέσω ταλέντου σας να ανεβάζετε τα έσοδα.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα μοιραστείτε πλέον τα βαθιά σας συναισθήματα χωρίς να φοβηθείτε την αντίδραση του συντρόφου σας.  Έχει και εκείνος μεγάλη ανάγκη την αγάπη σας, άσχετα που το εκφράζει με διαφορετικό τρόπο από αυτό που εσείς αντιλαμβάνεστε. Οι αδέσμευτοι, ένας τόσο διαφορετικός άνθρωπος, από τα θέλω σας, θα σας αποδυναμώσει τις αντιστάσεις σας.

 • Λέων

 Επαγγελματικά, γραφειοκρατικά θέματα, σας αγχώνουν σχετικά με συνεργασίες ή καινούργια ξεκινήματα.  Αναγκαστικά θα αφήσετε κάποιες δουλειές να περιμένουν ή θα τις αναθέσετε σε άλλους.

 Οικονομικά, θα μπείτε σε διαδικασία ψηλαφίσεως των χρεών σας και κάποιο κέρδος θα προκύψει.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με τρόπο επιτακτικό και επίμονο προσπαθείτε να δείξετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας.  Ο σύντροφος σας όμως θα συμπεριφέρεται με εκνευρισμό. Οι αδέσμευτοι, η επιστροφή ενός πρώην σας ενθουσιάζει, δημιουργώντας θετικές προσδοκίες για την πορεία σας.

 • Παρθένος

 Επαγγελματικά, θα σας γίνουν πολλές προτάσεις για δουλειά ή συνεργασία που όμως δεν έχουν το στοιχείο της σταθερότητας.  Ευτυχώς όμως που η αυτοπεποίθηση σας θα είναι μετριασμένη και δεν θα σας αφήνει να παρασυρθείτε.

 Οικονομικά, μία συναλλαγή θα φαίνεται ξεκάθαρη αλλά θα περιέχει δόλο.  Προσοχή μην χρεωθείτε.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ρίχνετε τους τόνους των απαιτήσεων σας για απόλυτη κατανόηση από τον σύντροφο σας και πλέον απολαμβάνετε την αγκαλιά του ή μια τρυφερή του κουβέντα.  Με αυτόν τον τρόπο τον ενθαρρύνετε να σας συμπεριφερθεί ακόμη πιο τρυφερά. Οι αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να δημιουργηθεί μία επεισοδιακή σχέση με έναν πρώην.

 • Ζυγός

 Επαγγελματικά, η επικοινωνία σας καθώς και οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα σε ότι θέλετε να καταφέρετε.  Ακόμη και ο λίγο ανεβασμένος τόνος στη φωνή σας, θα γίνεται αποδεκτός.

 Οικονομικά, καλύπτετε τις καθημερινές ανάγκες και μειώνετε τις οφειλές.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα ξαναγνωριστείτε από την αρχή, τονίζοντας ο καθένας τα ειλικρινή του χαρακτηριστικά, προκειμένου να προχωρήσετε την σχέση.  Οι αδέσμευτοι, ένας πρώην σας προσεγγίζει χωρίς στρατηγική και εσείς θα τον κρίνετε ως «άτσαλο».

 • Σκορπιός

 Επαγγελματικά, με σταθερότητα κινούνται όλες οι υποθέσεις και εσείς συμμετέχετε τυπικά και χωρίς βιασύνη.  Αυτό σας επιτρέπει να είστε σωστός απέναντι σε πελάτες ή συνεργάτες.

 Οικονομικά, αυξάνετε το εισόδημα σας μέσω δεύτερης εργασίας για όσους ψάχνουν.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα υπάρχει ένταση μεταξύ σας εξαιτίας του ότι εσείς μεγαλοποιείτε αισθήματα και καταστάσεις.  Από την άλλη αντιλαμβάνεστε ότι ο σύντροφος σας, εννοεί αυτά που σας λέει για απομάκρυνση. Οι αδέσμευτοι, μία νέα γνωριμία θα σας παρασύρει σε επιλογές που ούτε φαντάζεστε.

 • Τοξότης

 Επαγγελματικά, υπάρχει ασάφεια γύρω σας για τις εξελίξεις και εσείς θα αναβάλετε τις αποφάσεις ή θα καθυστερείτε τις κινήσεις σας, μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

 Οικονομικά, από την μία οι υποχρεώσεις τρέχουν, από την άλλη υποσχέσεις για δουλειά, δεν πραγματοποιούνται.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι καβγάδες που προκύπτουν στην ουσία ξεκαθαρίζουν αμφιβολίες και ανασφάλειες μεταξύ σας.  Όποιοι δισταγμοί υπήρχαν στο να προχωρήσετε μαζί υποχωρούν. Οι αδέσμευτοι, μία νέα γνωριμία είτε προχωρήσει, είτε όχι, σε σχέση θα το χαρείτε και οι δύο χωρίς δεσμεύσεις.

 • Αιγόκερως

 Επαγγελματικά, ένα θέμα από το παρελθόν βγαίνει στην επιφάνεια και λύνεται με έναν έντονο τρόπου που θα σας προβληματίσει για την μελλοντική σας πορεία.  Αντιλαμβάνεστε έγκαιρα και επαναστατείτε για τις ανακριβείς πληροφορίες που λαμβάνετε.

 Οικονομικά, ασχολείστε διεξοδικά με λογαριασμούς και οφειλές και παράλληλα μία έξτρα δουλειά σας αυξάνει τα έσοδα.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, μία συζήτηση γύρω από οικονομικά, θέματα, τονώνει και των δύο σας το ηθικό για την πεταιτέρω πορεία σας.  Οι αδέσμευτοι ένας πρώην σας ανεβάζει ή σας κατεβάζει την αυτοπεποίθηση με έναν τρόπο που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

 • Υδροχόος

 Επαγγελματικά, η ευελιξία και η ταχύτατη αντίδραση σας σε νέα δεδομένα που προκύπτουν στις συνεργασίες θα σας βγάζουν από την δύσκολη θέση.  

 Οικονομικά, θα θελήσετε αναννέωση στην γκαρνταρόμπα σας και αυτό σας βάζει σε έξοδα.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, σκηνές ζηλοτυπίας, εντάσεις και έντονο ερωτικό κλίμα θα είναι τα χαρακτηριστικά μεταξύ σας.  Θα νιώθετε σας να επιδιώκει ο σύντροφος σας τους καβγάδες μόνο και μόνο για να φουντώνει το πάθος σας. Οι αδέσμευτοι, με μία νέα γνωριμία η χημεία σας θα είναι δυνατή και έντονη από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε.

 • Ιχθύες

 Επαγγελματικά, θα καταφέρετε να ενισχύσετε τη θέση σας στη δουλειά ή να ξεκινήσετε μία καινούργια, εξαιτίας των πολλών προτάσεων που σας γίνονται και εσείς θα είστε παραγωγικοί και συνεργάσιμοι.

 Οικονομικά, ευκαιρίες για αναδιαπραγμάτευση των όρων ή για ενίσχυση του εισοδήματος σας μέσω παράλληλης ευκαιρίας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα καταλαβαίνει πότε θέλετε τον χώρο σας και πότε θέλετε να είστε μαζί και θα πηγαίνει με τα νερά σας.  Οι αδέσμευτοι, πολύ γρήγορα θα έχετε μία ξεκάθαρη εικόνα για τον άνθρωπο που μόλις γνωρίσατε.

admin