Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 16-04-2018 εώς 22-04-2018

Κριός
Επαγγελματικά, θα βοηθηθείτε από άτομα στο να προχωρήσετε. Οι συνεργασίες σας θα γίνουν ακόμα πιο σταθερές και αποδοτικές.
Οικονομικά, αύξηση των εσόδων από τις συνεργασίες σας.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας, δείχνει κατανόηση στα εξαντλητικά σας επαγγελματικά ωράσια που δεν σας επιτρέπουν να είστε όσο θέλετε μαζί. Οι αδέσμευτοι, υπάρχει σύγχυση από άτομα που επιστρέφουν, από καινούργια άτομα και τελικά μοιραία γεγονότα θα σας δείξουν τον δρόμο.

Ταύρος
Επαγγελματικά, βρίσκετε λύσεις σε ζητήματα που μέχρι τώρα φάνταζαν αδιέξοδα, χάρη στις καινοτόμους ιδέες σας. Επίσης ένα θέμα με το εξωτερικό θα προχωρήσει.
Οικονομικά, λύνονται υπέρ σας κάποια θέματα. Ούτε θα χάσετε, ούτε θα σας καθυστερήσουν χρήματα.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η σχέση σας θα στηριχτεί σε αμοιβαία συναισθήματα που θα γεφυρώσουν τις διαφορές σας και θα χτιστούν οι βάσεις είτε για επισημοποίηση, είτε για συγκατοίκηση. Οι αδέσμευτοι, τα διλήμματα που θα σας δημιουργηθούν, σας ωθούν προς μία ενδοσκόπηση για τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

Δίδυμοι
Επαγγελματικά, τα σχέδια σας θα πετύχουν καθώς τα βρείτε πρόσφορο έδαφος για να τα υλοποιήσετε. Επαγγελματικές προτάσεις από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.
Οικονομικά, έχετε σημαντικά οφέλη είτε από επαναπροσδιορισμό σε παλαιότερες οφειλές, είτε από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, καταπιεσμένα συναισθήματα, βγαίνουν στην επιφάνεια εξαιτίας της ήρεμης συμπεριφοράς του συντρόφου σας. Παρόλα αυτά το ταίρι σας θα καταφέρει μέσα από την τεκμηρίωση του λόγου του να σας ηρεμήσει. Οι αδέσμευτοι, ένα άτομο θα σας κάνει ευτυχισμένους, αρκεί να του το επιτρέψετε.

Καρκίνος
Επαγγελματικά, εξαιτίας του ότι είστε συγκεντρωμένοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, αντιμετωπίζετε την έντονη συμπεριφορά συναδέλφων που αισθάνονται ότι απειλούνται από τις ικανότητες σας.
Οικονομικά, η εργατικότητα σας αποδίδει σε έσοδα.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, υπερβάλλοντας κάποιες φορές. Ο σύντροφος σας θα καταφέρει να διατηρήσει την ψυχραιμία του απέναντι σε αυτήν σας την συμπεριφορά και να μην σας εναντιώνεται. Οι αδέσμευτοι, σε δράμα θα εξελιχθεί μία γνωριμία, εξαιτίας της πιεστικής συμπεριφοράς από πλευράς του.

Λέων
Επαγγελματικά, ανταγωνιστικό το κλίμα στη δουλειά και θα ξεσπάσει καταιγίδα εάν ασχοληθείτε με το πως, που, ποιος κ.λ.π. Οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σας, σας αποσπούν την προσοχή από την εργασία σας.
Οικονομικά, ευκαιρίες για γρήγορο κέρδος μέσα από την δουλειά.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ασχολήστε με το ταίρι σας, προσπαθώντας να κερδίσετε το χαμένο έδαφος από παλαιότερες καταστάσεις που σας είχαν δημιουργήσει απόσταση. Συμπεριφέρεστε ήπια και ευγενικά απέναντι στις παραξενιές του. Οι αδέσμευτοι, θα έρθετε σε επαφή με άτομο που είχατε μία πολύ σοβαρής χέση στο παρελθόν. Πιθανόν να συγκατοικούσατε ή να είχατε ένα είδος επισημοποίησης

Παρθένος
Επαγγελματικά, κάποια λάθη που θα συμβούν στα ραντεβού σας θα είναι η αιτία για την καθυστέρηση των εξελίξεων σε καθημερινά ζητήματα.
Οικονομικά, θα βοηθήσετε κάποιο πολύ δικό σας άτομο χωρίς να τα ζητήσετε πίσω.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα επανεκτιμήσετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας, κατανοώντας ότι χωρίς την συνδρομή του δεν θα είχατε τόση συναισθηματική σιγουριά, παράλληλα με την επαγγελματική σας εξέλιξη. Για αυτό θα προσφερθείτε να σας παρασύρει έστω και για λίγες ημέρες, μακριά από τον θόρυβο της πόλης. Οι αδέσμευτοι, εάν νιώθετε μόνοι θα υποκείψετε σε μία επανασύνδεση.

Ζυγός
Επαγγελματικά, υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες, είτε για επαγγελματική αποκατάσταση, είτε για ριζική αλλαγή στην ήδη υπάρχουσα. Μέσα από σεμινάρια θα διευρύνετε τους ορίζοντες σας και τις γνωριμίες σας.
Οικονομικά, τα έσοδα που περιμένετε θα καθυστερήσουν.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι πολλές συναντήσεις σας και η αισιόδοξη συμπεριφορά σας, βελτιώνει αργά αλλά σταθερά το κλίμα μεταξύ σας. Προχωράτε μαζί στις αλλαγές που θέλετε. Οι αδέσμευτοι, θα σας ενθουσιάσει ένα άτομο από διαφορετικό κοινωνικό κύκλο.

Σκορπιός
Επαγγελματικά, οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Οι συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις ιδέες σας.
Οικονομικά, αύξηση εισοδήματος μέσα από συνεργασίες.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ευχάριστες είναι οι εξελίξεις. Δίνετε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Επικρατεί κλίμα εξωστρέφειας και συνεννόησης. Οι αδέσμευτοι, μία σχέση επανέρχεται, που ενώ είχατε απομακρυνθεί δεν είχατε δώσει οριστικό τέλος.

Τοξότης
Επαγγελματικά, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σας είναι εμφανή στους συνεργάτες σας. Προκειμένου να μην σας χάσουν θα σας συμπεριφέρονται με υπερβολική ευγένεια.
Οικονομικά, οι αμοιβές σας, αυξάνονται από την απόδοση σας στη δουλειά.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, κάνετε τα πάντα για να προστατέψετε και να φροντίσετε τον σύντροφο σας, ο οποίος δείχνει να έχει κουραστεί από τον εκνευρισμό σας, μέσα στη σχέση. Οι αδέσμευτοι, ένα άτομο από το παρελθόν θέλει να ξαναμπεί στη ζωή σας, αλλά εσείς εξαιτίας του πόνου που νιώσατε κρατάτε αποστάσεις.

Αιγόκερως
Επαγγελματικά, η έλλειψη συγκέντρωσης λόγω συναδέλφων που θα ζητάνε τις συμβουλές θα προκαλλούν λάθη που αργότερα θα σας εκθέσουν. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με συνεργάτες ή ανώτερους, σκοπό έχουν την ανάδειξη σας.
Οικονομικά, θα χαλάσετε για την διασκέδαση σας, χωρίς να εκτεθείτε στις υποχρεώσεις σας.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η διασκέδαση και η αισιοδοξία δεν θα λείψουν μεταξύ σας. Η ανάγκη του συντρόφου σας για ακόμη μεγαλύτερη δέσμευση, θα τον ωθήσει να σας κάνει ευτυχισμένους. Οι αδέσμευτοι, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον το ενδιαφέρον ενός ατόμου θα σας βάλει σε σκέψεις για το τι είδους σχέση θέλει.

Υδροχόος
Επαγγελματικά, εξελίσσονται χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις τα ζητήματα σας. Η εμπειρία σας, σας βοηθάει στο να παίρνετε τις καλύτερες αποφάσεις.
Οικονομικά, επικεντρώνεστε στο να βρείτε λύσεις σε ότι αφορά, δάνεια, δημόσιο κ.λ.π.
Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, χαλαρές συζητήσεις είναι στο καθημερινό σας πρόγραμμα, οι οποίες θα περιστρέφονται στο να κανονίσετε ένα ταξίδι για να χαλαρώσετε. Οι αδέσμευτοι, μία νέα γνωριμία σας κάνει και αναρωτιέστε τι είναι αυτό που σας ενώνει.

Ιχθύες
Επαγγελματικά, θα λυθούν παρεξηγήσεις με συνεργάτες οι οποίες θα γίνουν η αιτία να επεκταθούν οι δουλειές σας, πιθανό και στο εξωτερικό.
Οικονομικά, η ανάγκη σας για διασκέδαση θα σας ωθήσει να ξοδέψετε.
Συναισθηματικά, οι δεσεμυμένοι, θα προτιμήσετε να μην εκφράζετε τα θέλω σας και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την εγωιστική συμπεριφορά του συντρόφου μέσα στην σχέση. Οι αδέσμευτοι, μία γνωριμία σας βάζει σε διαδικασία να αναλύσετε τα βαθύτερα θέλω σας.

Tags:  

admin