Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 18-09-2017 εώς 24-09-2017

 • Κριός

Επαγγελματκά, τύχη βουνό θα έχετε στα επαγγελματικά σας καθώς θα βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.  Θα πετύχετε μια μακροχρόνια και ισχυρή συνεργασία με την βοήθεια ενός ατόμου.

Οικονομικά, μικρά εμπόδια στο να ξεπληρώσετε χρέη κα στο να μαζέψετε χρήματα που σας ωφείλουν.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους ο δεσμός σας θα γίνει πιο ισχυρός μέσα από προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.  Θα σας γίνει πρόταση γάμου ή ερωτική εξομολόγηση με ειλικρινή διάθεση.  Για τους αδέσμευτους, ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα σας γνωρίσει ένα ενδιαφέρον άτομο.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, λόγια πίσω από την πλάτη σας θα βλάψουν την καριέρα σας, έστω και προσωρινά.  Πιθανόν να προκύψουν και καβγάδες ή έντονα λόγια με άτομα που μέχρι τώρα συνεργαζόσασταν άψογα.  Χειριστείτε το προσεκτικά.

Οικονομικά, μείωση μισθού ή καθυστέρηση χρημάτων θα σας δημιουργήσουν αβεαιότητα για το μέλλον.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους η σχέση σας παρομοιάζεται ως τετράφυλλο τριφύλλι.  Ξεπερνάτε δυσκολίες και εκπληρώνετε κάθε σας επιθυμία, χάρη στην διαφορετική προσέγγιση που βλέπετε τα πράγματα.  Οι αδέσμευτοι, θα δημιουργηθεί σχέση ε ένα άτομο που θέλατε χρόνια, αλλά λόγω ηθικών φραγμών δεν το πλησιάζετε.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, θα πρέπει να μην αποκαλύπτετε τις σκέψεις σας σε κανέναν γιατί ένα άτομο έμπιστο θα τις χρησιμοποιήσει για να προβληθεί.  Ακόμη και πρόταση για συνάντηση θα κρύβει παγίδες.

Οικονομικά, μια λεπτομέρεια σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να αυξήσετε ή να διεκδικήσετε χρήματα θα παραμείνει κρυφή.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους ένα ετωτικό απωθημένο πιθανόν να αποκαλυφθεί στον τωρινό σας σύντροφο από άτομο που συζητάτε τις κρυφές σας σκέψεις.  Προσέξτε τους φίλους σας γιατί η εμπιστοσύνη δεν είναι αμοιβαία.  Για τους αδέσμευτους, θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία σας να συναντήσετε ένα άτομο που σκέφτεστε από το παρελθόν.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, ο τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς θα επηρεάσει την πρόοδο σας, θετικά.  Αρχίζουν να λύνονται προβλήματα εξαιτίας της καθαρής σας κρίσης και της αποφασιστικότητας σας.

Οικονομικά, ξαφνικά έξοδα σχετικά με το σπίτι σας θα σας βγάλουν εκτός προυπολογισμού.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, ο σύντροφος σας θα είναι το στήριγμα σας σε όλες τις δυσκολίες και τα άγχη της καθημερινότητας.  Θα νιώθετε πως ο σύντροφος σας θέλει το καλό στην σχέση.  Για τους αδέσμευτους από μια τυπική διαφωνία και μετέπειτα συνομιλιών θα προκύψει μια φλογερή σχέση.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, μεγάλη βελτίωση μετά από μια μακρά περίοδο αναμονής.  Ο επαναπροσδιορισμός ή η επιστροφη πελατών θα σας ξαναδώσει την αισιοδοξία για να προχωρήσετε.

Οικονομικά, με την διπλωματική σας συμπεριφορά θα ξεπεράσετε δυσκολίες.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα δοθεί μια λύση σε μια κατάσταση ή πρόβλημα προκειμένου να ευτυχήσετε.  Εάν το ζητήσετε θα έχετε την πρακτική βοήθεια από συγγενικό πρόσωπο.  Για τους αδέσμευτους, ένα νεαρό άτομο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, οι δουλειές σας θα πάνε εξαιρετικά καλά.  Πληθώρα συναντήσεων θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την πελατεία και να βελτιώσετε τη φήμη σας.

Οικονομικά, οι δυσκολίες που παρουσιάζονται είναι εξαιτίας των μεγάλων απαιτήσεων.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους μέσω ενός ταξιδιού θα δώσετε τέλος στον εκνευρισμό σας.  Πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να συνδέσετε την ευτυχία σας με διαμονή στο εξωτερικό.  Για τους αδέσμευτους ότι ήταν κλειδωμένο συναισθηματικά από φοβίες ξεκλειδώνετε από ένα καινούργιο πρόσωπο.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, να περιμένετε προβλήματα που χρειάζονται πολύ καθαρή σκέψη για να τα λύσετε σχετικά με ποιον τρόπο να κινηθείτε

Οικονομικά, ξαφνικά έξοδα που θα μειώσουν τα χρήματα σας στο ποστοφόλι σας.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους η απομάκρυνση σας θα είναι πολύ αισθητή αυτήν την εβδομάδα.  Οι συζητήσεις σας θα περιστρέφονται γύρω από πράγματα και συμπεριφορές που σας πλήγωσαν.  Για τους αδέσμευτους δεν θα βρείτε την ανταπόκριση που θέλετε από την επιστροφή σας σε έναν πρώην.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, θα έχετε καλές ειδήσεις σχετικά με συνεργασίες, συμβόλαια ή προσφορά εργασίας.  Τα νέα θα είναι ενθαρρυντικά για να επιστρέψετε στην παλαιότερη επικοδομητική σας συμπεριφορά.

Οικονομικά, ένα νέο που ακόμη δεν γνωρίζετε θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό για εσάς.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα συμπεριφέρεστε με παιδική αφέλεια και νεανισμό απέναντι στην τυπική συμπεριφορά του συντρόφου σας.  Αυτή σας η στάση θα χαλαρώσει την ένταση μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, ένα παιδί ή ένας παιδικός σας φίλος θα είναι η αιτία που θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, ένα νεαρό άτομο θα εκτιμήσει την προσπάθεια σας να το βοηθήσετε και με   τις γνωριμίες που έχει θα επεκτείνετε την φήμη σας.  Έτσι θα βελτιωθούν πράγματα και καταστάσεις.

Οικονομικά, θα κάνετε μια καλή επένδυση για το μέλλον.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, ο σύντροφος σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη.  Θα νιώσετε πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σας.  Οι αδέσμευτοι, πολύ τύχη στα ερωτικά σας, ύστερα από ένα ταξίδι.

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, καθυστερήσεις και αναβολές που θα αφορούν την εξέλιξη σας.  Παρόλα αυτά οι συμμαχίες που έχετε θα ξεμπλοκάρουν πολλά προβλήματα.

Οικονομικά, μια φιλία θα σας κοστίσει ακριβά.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμέννους εντάσεις, καβγάδες και προβλήματα θα προκύψουν στην σχέση σας, εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων του συντρόφου σας.  Εσείς θα πρέπει να συμπεριφερθείτε φιλικά και με διάθεση να τον ακούσετε ώστε να νιώσει ότι μπορεί να βασιστεί επάνω σας.  Για τους αδέσμευτους μια φιλία θα εξελιχθεί σε έρωτα.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, ένα ξαφνικό ταξίδι ή μια ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης θα αποτελέσει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας.  Εξαιτίας των παραπάνω θα αποφασίσετε συνολική αλλαγή φιλοδοξιών ή μελλοντικής πορείας.

Οικονομικά η επιστροφή χρημάτων που τα θεωρούσατε χαμένα σας χαροποιεί.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους με την ευγενική σας στάση θα βελτιώσετε την σχέση σας.  Θα καταφέρετε να αλλάξετε ή να διακόψετε ότι σας κρατούσε σε απόσταση.  Για τους αδέσμευτους, ένα φλερτ θα εξελιχθεί σε έρωτα αφού και οι δύο ταυτίζεστε απόλυτα.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, θα εξαπατηθήτε από άτομα που εμπιστεύεστε μέσα από μια πρόταση για συνεργασία.  Θα χρησιμοποιήσετε αθέμιτα μέσα για να κερδίσει αυτό που θέλει από εσάς.

Οικονομικά, θα σας δοθεί μια ευκαιρία για άνοδο αλλά θα παραμείνει για εσάς άγνωστο το πόσο θα διαρκέσει.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, θα κλειστείτε στον εαυτό σας, προκειμένου να ξεπεράσετε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τον εκνευρισμό του συντρόφου σας.  Θα σκεφτείτε πως είναι ώρα για μια μίνι απόδραση οι δυο σας, ώστε να έρθετε πιο κοντά.  Για τους αδέσμευτους, θα γνωρίσετε ένα άτομο από το εξωτερικό και η απόσταση, δεν θα σας εμποδίσει να κάνετε μια δυνατή σχέση.

admin