Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 18-12-2017 εώς 24-12-2017

 

 • Κριός

Επαγγελματικά, δεν θα αποβάλλετε εύκολα το άγχος παρόλο που τα θέματα σας θα έχουν πάρει τον δρόμο τους.  Με απρόσμενο τρόπο θα βρίσκετε λύσεις προωθώντας σχέδια για τα οποία προσπαθούσατε από καιρό.

Οικονομικά, ένας άνθρωπος που θα γοητευτεί από τις επαγγελματικές σας κινήσεις θα σας στηρίξει οικονομικά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η ένταση θα είναι πολύ έντονη που μέχρι και για χωρισμό θα μιλήσετε, χωρίς όμως να τον πραγματοποιήσετε.  Οι αδέσμευτοι, ακόμη και στα φλερτ που θα δέχεστε θα είστε εριστικοί.

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, θα ασχοληθείτε πολύ σοβαρά με ένα ζήτημα που ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και ένα χρόνο.  Σας περιμένει έντονη καθημερινότητα με αυξημένες υποχρεώσεις.

Οικονομικά, λόγω υπερευαισθησίας σας, θα μειωθούν τα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα αντιμετωπίζετε με υπεραισιοδοξία και επιπολαιότητα τις ανάγκες του συντρόφου σας.  Εκείνος όμως θα το δέχεται μόνο και μόνο για να είναι κοντά σας.  Οι αδέσμευτοι, νέα γνωριμία, νέα ευκαιρία για σχέση, που δεν θα προχωρήσει εύκολα.

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, παραγωγικές και αποδοτικές θα είναι οι συζητήσεις και οι κινήσεις σας για πρόοδο.  Λύνονται θέματα που αφορούσαν την εξέλιξη και την προσέλκυσει πελατών.

Οικονομικά, θα ξοδέψετε χρήματα για τις εξόδους σας, αλλά θα περάσετε όμορφα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, δίνεται προτεραιότητα σε αυτά που αισθάνεστε και θέλετε εσείς, αλλά με άκομψο τρόπο.  Ο σύντροφος σας θα ξαφνιαστεί από την ανάγκη σας για απομάκρυνση.  Οι αδέσμευτοι, θα νιώθετε περιορισμένοι από ένα φλερτ, απωθώντας σας έτσι για παραπάνω εξέλιξη.

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα χτυπήσετε το χέρι στο γραφείο, εξαιτίας της επιμονής συνεργατών να εφαρμόσουν μια τακτική που στο παρελθόν δεν απέδωσε.  Θα προτιμήσετε να αποχωρήσετε διακριτικά από καταστάσεις που δεν βγάζετε άκρη,

Οικονομικά, θα ακούσετε μια σημαντική κερδοφόρα πρόταση από συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, απολαμβάνετε την ηρεμία μέσα στην σχέση.  Οι πρωτοβουλίες του συντρόφου σας, θα δώσουν μια νέα διάσταση στην σχέση.  Οι αδέσμευτοι, έχετε πολλές προτάσεις για έξοδο από διαφορετικά άτομα.

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα δίνετε την εντύπωση ότι κινείστε σπασμωδικά.  Στην ουσία όμως θα καταφέρετε να υλοποιήσετε έναν στόχο και τότε θα καταλάβουν όλοι την αξία σας.  Οι πρωτοβουλίες σας, θα έχουν μια γενικότερη επιτυχία.

Οικονομικά, θα επηρεαστούν αρνητικά τα έσοδα σας από την προσοχή που δίνετε στα επαγγελματικά σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα έχετε μια έντονη καθημερινότητα και μια διάθεση να είστε σε όλα μαζί.  Και οι δύο προσπαθείτε να βελτιώσετε την σχέση σας.  Οι αδέσμευτοι, θα κολακευτείτε από το φλερτ ενός ατόμου που δεν περιμένατε να κρύβει τέτοιο πάθος για εσάς.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, θα σας προταθεί να ασχοληθείτε με καινούργια θέματα σε μια ήδη συνεργασία που θα πρέπει να ταξιδέψετε.  Εάν μελετήσετετις λεπτομέρειες του ταξιδιού, έχετε επιτυχία.

Οικονομικά, θα ξεφύγετε για λίγο από την προσεκτική διαχείριση και θα γίνετε υπερκαταναλωτική.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, δεν θα συμβαδίζετε με την διπλωματική συμπεριφορά του συντρόφου σας, πάνω σε περιουσιακά θέματα ή αγοραπωλησία ακινήτου και θα δημιουργούνται εντάσεις μικρής διάρκειας.  Οι αδέσμευτοι, δεν θα συμβιβάζεστε με κανένα φλερτ ή γνωριμία πέρα του ιδανικού που θα αργήσει λίγο ακόμα.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, οι καταστάσεις θα σταθεροποιηθούν πλέον και θα κινείστε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην καθημερινή σας εργασία.

Οικονομικά, κινδυνεύετε από επιπόλαιο διαχειρισμό των εσόδων σας, να μειωθούν τα χρήματα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα κρατάτε διακριτικές αποστάσεις από τον σύντροφο σας.  Ενώ θα έχετε πολλές συναντήσεις η διάθεση του θα είναι εριστική, διεκδικώντας ότι του έχετε στερήσει.  Οι αδέσμευτοι, θα θέλετε απλά να χαρείτε και όχι να δεσμευτείτε από μια νέα γνωριμία.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, με υπομονή θα κινηθείτε απέναντι στις καθυστερήσεις από λάθη συνεργατών.  Στα πρακτικά θέματα θα αποδειχθεί ότι είστε προνοητικοί και ευέλικτοι.

Οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σας.  Όλες σας οι απαιτήσεις θα ικανοποιηθούν.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, έρχεστε αντιμέτωποι με τα θέλω του συντρόφου σας, που για πρώτη φορά θα τα εκφράσει με έντονο τρόπο.  Εσείς θα συμπεριφερθείτε είτε αγχωμένα, είτε κυκλοθυμικά, προκαλλώντας μεγαλύτερη αναστάτωση.  Οι αδέσμευτοι, θα γοητευτείτε από ένα δεσμευμένο πρόσωπο.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, οι στόχοι σας, θα επιτευχθούν χάρη στην έντονη και πειθαρχημένη προσπάθεια σας.  Θα σας δωθεί ελευθερία κινήσεων σε θέματα που δεν το περιμένατε.

Οικονομικά, μέσα από πολλές ώρες δουλειάς, θα αυξήσετε το εισόδημα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας, σας παρασύρει σε ποικίλες δραστηριότητες προς έκπληξη σας.  Θα είστε και οι δύο επικοινωνιακοί και εξωστρεφής.  Προσέξτε τις υποσχέσεις που θα δώσετε, να μπορέσετε να τις υποστηρίξετε στο μέλλον.  Οι αδέσμευτοι, εξαιτίας των προσκλήσεων από φίλους κάνετε νέες γνωριμίες.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, περιορίζονται τα εμπόδια σχετικά με συνεργασίες και ομαδική δράση.  Δεν θα λείπουν όμως οι εντάσεις λόγω υποοχρεώσεων.

Οικονομικά, ασταθή τα έσοδα.  Η αύξηση τους θα είναι περιστασιακή.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, αντιμετωπίζετε πιο ήρεμα καταστάσεις που πριν σας θύμωναν.  Μαθαίνετε από τα λάθη σας, δείχνοντας ανοχή στις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας.  Οι δεσμευμένοι, θα ξεχωρίσετε ένα πρόσωπο, ανάμεσα σε φίλους που θα θέλετε να τον γνωρίζετε καλύτερα.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, θα υπάρχει μια τάση για αλαζονική και υπερβολική συμπεριφορά προς τους συναδέλφους σας, από λάθος κατανόηση των πραγμάτων, από την πλευρά τους.  Αυτή η συμπεριφορά θα σας δικαιώσει αργότερα.

Οικονομικά, γεμάτη προκλήσεις για έξοδα και επενδύσεις θα είναι η εβδομάδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι φίλοι σας, θα αποδειχθούν οι πιο σωστοί σύμβουλοι, ανάμεσα σας.  Το άγχος της δουλειάς θα μεταφέρεται στην σχέση, διεκδικώντας την ησυχία σας, ενώ ο σύντροφος σας, θα θέλει να περνάτε ώρες μαζί.  Οι αδέσμευτοι, σύγχυση από μία νέα γνωριμία που θα σας πει πολλά, αλλά θα εννοεί λίγα.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε θέματα που άλλοτε σας άγχωναν.  Σε θέματα επικοινωνιών, όμως, δέχεστε είτε απόρριψη, είτε άρνηση από άτομα κύρους.

Οικονομικά, θα ικανοποιηθούν οι φιλοδοξίες σας μέσα από την άνοδο των εσόδων σας.

Συναιθηματικά, οι δεσμεμυένοι, σχεδιάζετε ένα ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν, αλλά οι συνθήκες δεν σας το επέτρεπαν.  Ο ρομαντισμός και το πάθος θα είναι έντονα μεταξύ σας.

Πολύ πιθανόν, να γοητευτείτε από ένα άτομο που έχετε χιλιομετρική απόσταση

admin