Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 19-02-2018 εώς 25-02-2018

 

 • Κριός

Επαγγελματικά, θα έχετε προειδοποιητικά σήματα για αλλαγές και ανακατατάξεις.  Με επιτακτικό και πιεστικό τρόπο όλοι και όλα θα ζητούν από εσάς την αφοσιωσή σας.

Οικονομικά, θα ξεσκονίζετε οτιδήποτε θα μπορέσει να αυξήσει το εισόδημα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, στο τέλος θα συμφωνήσετε ότι διαφωνείται και θα βάλετε κοινούς στόχους.  Ο ενθουσιασμός του συντρόφου σας, θα σας ξεσηκώνει, για να απολαύσετε την καθημερινότητα σας.  Οι αδέσμευτοι, ένας πρώην θα σας εκπλήξει με κάτι που απολαμβάνατε παρέα.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, θα βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, σημαντικών εξελίξεων και αποφάσεων.  Προτιμήστε να κάνετε μικρά βήματα ώστε να εκτιμήσετε σωστά τις καταστάσεις και τις νέες προοπτκές που διαμορφώνονται.

Οικονομικά, εξετάστε πολύ προσεκτικά και εξονυχιστικά ότι αφορά δάνεια, κληρονομικά, αποζημιώσεις και δεν θα χάσετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα γίνετε πιο διαλλακτικοί και υποχωρητικοί όταν χρειάζεται.  Εφόσον, κρίνεται ότι δεεν έχετε σοβαρά προβλήματα μπορώ να πω, ότι διασκεδάζετε κιόλας με τη νευρικότητα του συντρόφου σας.  Οι αδέσμευτοι, ένα γνώριμο πρόσωπο θα γίνει τολμηρό και διεκδικητικό προς εσάς.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, η επιτυχία σας, θα βρίσκεται στην συμβιβαστική σας διάθεση.  Υπάρχει ακόμα ένα νευρικό και αμφιλεγόμενο κλίμα ιδιαίτερα σε συνεργασίες και δημόσιες σχέσεις που όμως εσείς θα ομαλοποιήσετε.

Οικονομικά, εβδομάδα με υποχρεώσεις και τρικλοποδιές στα έσοδα από επαγγελματικούς χώρους.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ότι απρόοπτο προκύψει θα είναι το αλατοπίπερο στην σχέση.  Να είστε έτοιμοι για επιθετική ερωτική συμπεριφορά, προκειμένου να σας κρατήσει κοντά του.  Οι αδέσμευτοι, ένας άνθρωπος γρίφος σας πλησιάζει, μα όσο περνάει ο καιρός, θα ξεδιαλύνεται.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα φροντίσετε να κατοχυρώσετε δικαιώματα από φόβο μην σας κλέψει κάποιος άλλος τη δόξα, σε θέματα οργάνωσης.  Θα καταφέρετε έστω και περιορισμένα να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα.

Οικονομικά, αυξημένα επαγγελματικά έξοδα, μειώνουν τα σταθερά σας έσοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ένα δικό σας βήμα πίσω θα βοηθήσει την σχέση να εξελιχθεί.  Η δέσμευση έτσι όπως την θέλετε εσείς, αποτελεί ένα πολύπλοκο θέμα για τον ίδιο.  Οι αδέσμευτοι, μια γνωριμία θα σας αποκαλύψει πολύ σύντομα, κρυφές πτυχές της ζωής του, πέρα από το λαμπερό προσωπείο που βλέπετε.

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα βρείτε άκρη σε γραφειοκρατικά θέματα που σας καθυστερούσαν σημαντικά ζητήματα.  Οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα διαφοροποιούνται ανάλογα με την εξέλιξη της δουλειάς σας.

Οικονομικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα κλειστεί στον εαυτό του και θα απομακρυνθεί προσωρινά γιατί έχει ανάγκη να ξεκουραστεί ψυχικά και σωματικά από το επαγγελματικό του άγχος.  Μην το πάρετε προσωπικά.  Οι αδέσμευτοι, έρωτας με την πρώτη ματιά ή έκρηξη συναισθημάτων που σιγοκαίνε καιρό τώρα.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, οι εναλλαγές σε θέματα που αφορούν στενούς συνεργάτες θα σας κουράσουν.  Αναγκαστικά θα μπείτε σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος ώστε πιο ώριμοι να υλοποιήσετ τους στόχους σας.

Οικονομικά, σαν να έχουν ραντεβού όλα τα έξοδα μαζί και εσείς θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, κυκλοθυμικές αντιδράσεις του συντρόφου σας θα σας πεισμώνουν, ώστε να τον φέρετε πιο κοντά.  Ο ίδιος θα νιώθει αδικημένος από το ενδιαφέρον σας.  Οι αδέσμευτοι, καθόλου καιρός για έρωτες, ακόμη και αν σας το εξομολογηθουν ευθέως.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά θα αρχίσουν ανα αποδίδουν οι επαφές και οι συζητήσεις που κάνατε πριν από καιρό, δίνοντας σας την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε.  Ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις δημόσιες σχέσεις σας.

Οικονομικά, θα έχετε την ικανότητα να βγάζετε από παντού χρήματα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ένα ταξίδι ή οτιδήποτε διαφέρει από την καθημερινότητα θα τον ευχαριστήσει και θα χαλαρώσει τις άμυνες του, απέναντι σας.  Εκμεταλλευτείτε το για να εξηγήσετε την συμπεριφορά σας,  απέναντι του.  Θα σας καταλάβει.  Οι αδέσμευτοι, η παρουσία ενός ατόμου από το παρελθόν, σας υπενθυμίζει πόσο καλά ή ΄πόσο άσχημα περάσατε.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, παρά τις δυσκολίες που θα έχετε από άτομα στον ευρύτερο εργασιακό σας χώρο, εσείς θα παραμένετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας.  Τέλος η ρευστή και ασαφής κατάσταση, ώρα για ανασυγκρότηση και επίθεση.

Οικονομικά, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε χρέη και να ζητήσετε χρήματα που σας ωφείλουν.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, έχετε την ικανότητα να τον κάνετε να αμφιβάλλει για τα αισθήματα σας με απλές κινήσεις ζήλιας.  Να είστε όμως προετοιμασμένοι για την έκρηξη του.  Οι αδέσμευτοι, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες σχετικά με την διαχείριση μιας ιδιόμορφης κατάστασης.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, τηρώντας χρονοδιαγράμματα σε συνδυασμό με την προνοητικότητα σας θα γίνεται απαραίτητοι στον χώρο εργασίας σας.  Θα μπορέσετε επίσης να διορθώσετε απόψεις ατόμων για την εργατικότητα σας.

Οικονομικά, σιγά-σιγά και με σωστή διαχείριση θα αποκτήσετε ένα ασφαλές οικονομικό προφίλ.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ενώ ταιριάζετε σαν δύο σταγόνες νερό, εσείς δημιουργείτε εντάσεις για το παραμικρό.  Συναγωνίζεστε ο ένας τον άλλον στις εκπλήξιες, στην ερωτική διάθεση και στην αισιοδοξία.  Οι αδέσμευτοι, με ένα φιλικό σας άτομο, υπάρχει ερωτική χημεία αλλά την κρύβεται πολύ καλά.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, είστε προσγειωμένοι στις απαιτήσεις και στις ευθύνες.  Παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, ξεκαθαρίζοντας συνεργασίες και φιλίες που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

Οικονομικά, ξαφνικά έξοδα αγαπημένου σας προσώπου, θα σας αγχώσουν προσωρινά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η προσπάθεια του συντρόφου σας, να υλοποιήσει έναν κοινό σας στόχο, χας φορτίζει με ενθουσιασμό.  Υποχωρεί το αρνητικό κλίμα μεταξύ σας και ενδιαφέρεστε για το πως θα ευχαριστήσετε ο ένας τον άλλον. Οι αδέσμευτοι, σας εξομολογείτε ότι είστε η καλύτερη του ευκαιρία για να είναι ευτυχισμένος.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, θα υπάρχει μία ρευστή κατάσταση στο τι ακριβώς θέλετε να βελτιώσετε ή να πετύχετε, εξαιτίας καθυστερήσεων.  Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε.

Οικονομικά, θα έρθετε έμμεσα σε δύσκολη θέση σχετικά με ένα χρέος δικού σας ανθρώπου.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εξωτερικές συνθήκες θα επηρεάσουν την συμπεριφορά του συντρόφου σας.  Σας χρειάζεται στη ζωή του, αλλά όχι ως κάτι περαστικό.  Οι αδέσμευτοι, δραματοποιείτε το κάθετι στην ερωτική σας ζωή.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, σημαντικοί άνθρωποι, θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.  Καλό θα ήταν να αποφύγετε αποφάσεις και δράσεις για να μην έχετε απώλειες.

Οικονομικά, μην κλείσετε συμφωνίες που ήδη υπάρχει ένταση γιατί δεν θα ανταποκριθούν τελικά στις προσδοκίες σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντοφος σας, θα σας επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά ότι μπορείτε να βασιστείτε επάνω του.  Θα νιώθετε πως είστε ο άνθρωπος που του χαρίζει την ευτυχία του.  Οι αδέσμευτοι, ο πανικός στα επαγγελματικά δεν θα σας αφήνει περιθώριο για έρωτες.

 

Tags:  

admin