Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 19-03-2018 εώς 25-03-2018

 • Κριός

Επαγγελματικά, με σκληρή δουλειά πειθαρχία και στοχευμένες ενέργειες προωθήτε τα σχέδια σας.  Με βοηθό το διαδίκτυο εξαπλώνεστε επαγγελματικά.

Οικονομικά, όφελος έχετε από πελάτες ή συνεργάτες που επιστρέφουν σε εσάς.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο ρομαντισμός θα σας φέρει πιο κοντά και θα εμπλουτίσει την σχέση σας με συναντήσεις και συζητήσεις τρυφερού χαρακτήρα.  Κάποιες μικρές εντάσεις θα αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία από εσάς, φέρνοντας και πάλι την ηρεμία μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, ενδίδετε στην πολιορκία ατόμου διαφορετικού από τα δεδομένα σας και χάνετε τον έλεγχο.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, κάποιο γεγονός θετικό θα σας ωθήσει να αλλάξετε κατεύθυνση ή αντικείμενο εργασίας.  Όσα έχετε επαφές με το εξωτερικό θα έχετε επιτυχία, αναβαθμίζοντας την καριέρα σας.

Οικονομικά, αναγκαστικά έξοδα για την επαγγελματική σας άνοδο.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εκφράζετε πιο εύκολα και πιο συγκεκριμένα τα συναισθήματα σας προς το ταίρι σας, κερδίζοντας έτσι έδαφος στην σχέση.  Θα είναι ώριμες πλέον οι συνθήκες μεταξύ σας για να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω.  Οι αδέσμευτοι, ένα άτομο από το παρελθόν θα σας προβληματίσει για το εάν θα πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή όχι, από κάτι που θα σας συγκρατεί.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τον τρόπο που πρέπει να ενεργήσετε.  Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σε συνεργασίες ή συμφωνίες που έχουν βαλτώσει.

Οικονομικά, θα ανταποκριθείτε απέναντι σε τράπεζες, δημόσιο ή κάρτες με την μορφή, διακανονισμού.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα αναζητάτε την πνευματική συντροφικότητα από το ταίρι σας.  Ατελείωτες συζητήσεις που θα περιέχουν συναίσθημα θα σας φέρουν πιο κοντά.  Οι αδέσμευτοι, θα φλερτάρετε και πάλι από την αρχή με έναν πρώην σας.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, δεσμεύεστε απέναντι σε μία νέα συνεργασία χωρίς να έχετε εξετάσει όλες τις λεπτομέρειες.  Παρόλα αυτά άτομα ισχύος θα σας βοηθήσουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Οικονομικά, απαιτείτε επανεξέταση της διαχείρισης και του προγραμματισμού καθώς έρχονται στον προσκήνιο

χρέη από το παρελθόν.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα δώσετε υπόσχεση γάμου στον σύντροφο σας, εξαιτίας της επαγγελματικής σας ανόδου.  Με αναννεωτική διάθεση και κατανόηση θα προχωρήσετε στην ζωή σας.  Οι αδέσμευτοι, θα επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας μέσα από μία νέα γνωριμία.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, οι σχέσεις με τους συνεργάτες ή τους ανωτέρω σας θα υποστηρίζουν τις κινήσεις σας.  Παρόλα αυτά δεν θα έχετε το περιθώριο για να επιβληθείτε ή να ελέγξετε καταστάσεις.

Οικονομικά, θα επιλύσετε οικογενειακά θέματα που οφείλονται σε χρηματικές υποθέσεις.

Συναισθηματικά, μοιραία γεγονότα θα σας ωθήσουν ή να συγκατοικήσετε ή να χωρίσετε.  Καταπιεσμένες επιθυμίες βγαίνουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να ανταποκριθείτε για να διατηρηθούν οι ισορροπίες.  Οι αδέσμευτοι, μία αισθηματική σχέση θα προκύψει από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο εις βάρος σας που στην ουσία θα είναι για να σας υποδείξει τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.  Στις συνεργασίες σας θα βάζετε ρεαλιστικούς στόχους και θα κινείστε πειθαρχημένα.

Οικονομικά, θα φορτιστείτε συναισθηματικά από μία κατάσταση που σας πάει πίσω χρηματικά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εσείς οι ίδιοι θα βάζετε εμπόδια στην σχέση εξαιτίας της αναλυτικής σας διάθεσης.  Απωθημένα και παράπονα θα βγουν στην επιφάνεια από την πλευρά του συντρόφου που θα σας απομακρύνουν για λίγο.  Οι αδέσμευτοι, θα συμπεριφερθείτε με υπερβολική σοβαρότητα απέναντι σε ένα φλερτ.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, θα αυξηθεί η κοινωνικότητα σας μέσω δημοσίων σχέσεων.  Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τις προσδοκίες σας, ώστε να γίνουν εφικτοί στόχοι.

Οικονομικά, έχετε κέρδη από συνεργασίες που θα ανεβάσουν τα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα έχετε πάρα πολύ ανάγκη να περάσετε πολλές ώρες μαζί με τον σύντροφο σας.  Μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες, εκφράζετε και οι δύο τον έρωτα σας.  Οι αδέσμευτοι, θα κάνετε σχέση με άτομο που εμπλέκετε στα οικονομικά σας.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, μετά από μία έντονη λεκτική αντιπαράθεση θα έχετε ευκαιρίες επιτυχίας στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.  Κάποιος συνεργάτης ή συνάδελφος θα χρειαστεί να τον καλύψετε.

Οικονομικά, με διεκδικητικότητα θα έχετε άνοδο.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με υπομονή και κατανόηση θα αντιμετωπίζετε τις αντιρρήσεις του συντρόφου σας.  Θα αναζητήσετε τις πραγματικές αιτίες της συμπεριφοράς του,  μέσα από πολύωρες συζητήσεις μαζί του.  Οι αδέσμευτοι, άγχη και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια από μία γνωριμία που σας θυμίζει παλιό σας έρωτα.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, οι παρασκηνιακές κινήσεις και συζητήσεις θα προκαλέσουν εντάσεις με τους ανωτέρω σας.  Ωστόσο θα προσπαθείτε να διατηρήσετε θετικό το κλίμα και να ανταποκριθείτε σε αυτά που σας ζητούνται.

Οικονομικά, έκτακτα έξοδα θα σας βγάλουν εκτός προυπολογισμού.  Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, γίνεστε απόλυτοι προς τον σύντροφο σας, σχετικά με τις επιθυμίες σας.  Η τάση σας είναι να καλύψετε προσωπικές σας ανάγκες, αδιαφορώντας για τα θέλω του συντρόφου σας.  Οι αδέσμευτοι, ένα άτομο από το παρελθόν θα θελήσει να μπει στη ζωή σας και εσείς θα δυσκολευτείτε για το εάν πρέπει να του δώσετε μία ακόμη ευκαιρία.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, ο δυναμισμός σας, θα χαρακτηριστεί ως εγωισμός από κάποιους προσπαθώντας με τις αντιρρήσεις τους να σας φέρουν εμπόδια.  Στο τέλος όμως συνεργάζεστε με τον καλύτερο τρόπο, αφού αντιλαμβάνονται το συμφέρον τους.

Οικονομικά, μπορείτε πια να αισιοδοξείτε για τα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα κρίνετε αντικειμενικά τα παράπονα του συντρόφου σας στρέφοντας την προσοχή σας, στην ικανοποίηση τους, κοντινές εκδρομές και ταξίδια θα είναι στο πρόγραμμα σας.  Οι αδέσμευτοι, θα είστε οι προταγωνιστές σε παρέες και κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, προκύπτουν, υποχρεώσεις που σας δημιουργούν έντονη νευρικότητα.  Μπαίνετε δυναμικά, στην ουσία των ζητημάτων ώστε να γίνετε αποτελεσματικοί.

Οικονομικά, θα ηρεμήσετε επιτέλους από χρέη του παρελθόντος, μέσω διακανονισμού.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, βάζετε στην άκρη τις δικές σας ανάγκες και δίνεστε με όλο σας το είναι στον σύντροφο σας.  Με τρυφερότητα και ερωτισμό επικεντρώνεστε στη σχέση σας.  Οι αδέσμευτοι, η τάση σας να υπερβάλλετει προκαλλεί εσωτερική διαμάχη στο πρόσωπο που σας φλερτάρει.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, γίνεστε εργασιομανείς, προκειμένου να ανταποκριθείτε στις μεγάλες υποχρεώσεις και τις πολλές ευθύνες.  Κάποιες φορές όμως η έλλειψη συγκέντρωσης και το άγχος σας, θα συμπεριφέρεστε με ένταση.

Οικονομικά, πολλές οι υποχρεώσεις που θα χρειαστεί να ζητήσετε διακανονισμό.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, έχοντας την τάση να αναπολείτε το παρελθόν και  αυτό φέρνει πληγές στην επιφάνεια.  Ο σύντροφος σας με την ωριμότητα και την σοβαρότητα των πράξεων του σας ανεβάζει την διάθεση.  Οι αδέσμευτοι, ένας γνωστός που σας φλερτάρει σας αιφνιδιάζει.

Tags:  

admin