Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 20-11-2017 εώς 26-11-2017

 • Κριός

Επαγγελματικά, είναι η καλύτερη περίοδος για να συνάψετε συμφωνίες, να υλοποιήσετε τις ιδέες σας και να διεκδικήσετε την αποδοχή σας μέσω της εργατικότητας σας.

Οικονομικά, θα έρθετε σε σύγκρουση με άτομα κύρους για τις υποθέσεις σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ζήλιες και εντάσεις από τον σύντροφο σας, σας εκνευρίζουν, αλλά παραμένετε ψύχραιμοι, μέχρι να καταλάβετε τι συμβαίνει.  Η αυτοπεποίθηση σας, θα σας παροτρύνει μέχρι και ταξίδι να πάτε οι δύο σας όπου εκεί θα είστε συγκαταβατικοί.  Οι αδέσμευτοι, μια απρόσμενη είδηση ή συνάντηση σας προκαλέι ερωτικά συναισθήματα.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, θα ξαναβρείτε το ρυθμό σας και θα γίνετε πιο αποδεκτοί και αγαπητοί από τους γύρω σας.  Οι επικοινωνίες σας, ανοίγουν το δρόμο για συνεργασίες και εργασιακές μετακινήσεις.  Προσοχή μόνο να μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε.

Οικομικά, θα υποχρεωθείτε να περικόψετε από τα καθημερινά εφόσον χρήματα που περιμένετε θα καθυστερήσουν.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, το περιβάλλον σας δημιουργεί ένταση και ζήλια.  Ίσως υπερεκτημίσετε τις δυνατότητες του συντρόφου σας ή ίσως σας εκφράζει τα παράπονα του με έντονο τρόπο.  Οι αδέσμευτοι, νια νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, οι συζητήσεις και οι επαφές θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Θα αντιμετωπίσετε με υπερβολή ένα θέμα στη δουλειά προκαλλώντας καθυστέρηση.

Οικονομικά, λαμβάνετε χρήματα μέσω της δουλειάς σας, όμως άτομα γύρω σας απαιτούν οικονομική στήριξη.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, εάν αποφύγετε ανταγωνιστικές διαθέσεις τότε θα έχετε θετικές εξελίξεις στην σχέση σας.  Οι ημέρες θα είναι έντονες για εσάς εξαιτίας καβγάδων που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ρήξη.  Οι αδέσμευτοι, θα παρασυρθείτε από τις εν θερμώ αποφάσεις σας για άτομο που γνωρίζετε κρατώντας τον σε απόσταση.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, αυξημένες υποχρεώσεις θα φέρουν τα πάνω κάτω στην εργασία σας.  Εάν δεν κινηθείτε με πλάνο κινδυνεύουν σταθερές συνεργασίες.

Οικονομικά, πετυχαίνετε άνοδο εάν δουλέψετε συλλογικά, αποφεύγοντας να κάνετε μεμονωμένα σχέδια για επενδύσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα βγουν στην επιφάνεια ότι σας έχει φθείρει ψυχικά, αποφασίζοντας ότι πρέπει να φύγουν από την σχέση σας.  Το κλίμα θα είναι έντονο εξαιτίας δύσκολων υποχρεώσεων.  Π.χ. μετακόμιση, ανακαίνιση, φέρνοντας κούραση και εκνευρισμό.  Οι αδέσμευτοι, ένας θυελλώδης έρωτας θα περάσει από την ζωή σας μέσω νέας γνωριμίας.

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα έχετε αρκετά ραντεβού που σε συνδυασμό με τις δυσκολίες στις μετακινήσεις θα σας αγχώνουν.  Παράλληλα κάτι που θα ακούσετε, θετικό θα πρέπει να το διασταυρώσετε πρις επηρεαστείτε.

Οικονομικά, να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα σας γιατί θα εξαπατηθείτε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας, σας στεναχωρεί με την συμπεριφορά του λόγω δικών του πιεσμένων καταστάσεων.  Ακόμη και στις συναντήσεις σας θα δημιουργούνται εντάσεις.

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αρκεί να σκέφτεστε θετικά θα προωθήσετε τα ζητήματα σας.  Οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις πολλές με ευχάριστα όμως αποτελέσματα.  Π.χ. υπογραφές, συμφωνίες κ.λ.π.

Οικονομικά, προσέχετε τα έξοδα μην παρασυρθείτε από παρορμητικές αγορές.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, μπλοκαρισμένες σκέψεις βγάζουν στην επιφάνεια μια αντιφατική συμπεριφορά προς το σύντροφο σας.  Δεν θα λείπουν οι γκρίνιες που όμως θα σας φέρουν πιο κοντά στο τέλος.  Οι αδέσμευτοι, θα ψάχνετε ανάμεσα στις γνωριμίες για ένα πρόσωπο που να σας καταλαβαίνει.

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, βρίσκεστε σε πολύ δυναμική θέση που θα σας επιτρέψει να πάρετε πρωτοβουλίες και να διεκδικήσε τε την πρόοδο σας.

Οικονομικά, θα έχετε έντονες συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σας, συμπεριφερθείτε με ψυχραιμία.  Ένα χρηματικό δώρο σας περιμένει.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι δικές σας ανάγκες θα έρχονται σε αντιπαράθεση με αυτές του συντρόφου σας.  Δεν θα παίρνετε την πρέπουσα σημασία και αυτό θα σας χαλάει τη διάθεση.  Οι αδέσμευτοι, θα έχετε την τάση για μυστικές συναντήσεις και κρυφούς έρωτες.

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα έχετε για συζητήσεις και νέες γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες αργότερα.  Η συμπεριφορά σας όμως θα είναι ενυρική και θα αναγκάσετε τους γύρω σας να αποτραβηχτούν για λίγο.

Οικονομικά, θα έχετε ανησυχίες για τα οικονομικά σας, εξαιτίας επαγγελματικών προβλημάτων.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα δώσετε αφορμές για σχόλια στον σύντροφο σας λόγω της έντασης που θα έχετε στα λόγια σας.  Απωθημένα, φοβίες και ανασφάλειες του παρελθόντος,γίνονται έντονα μέσα στο μυαλό σας χωρίς ουσιαστικό λόγο.  Οι αδέσμευτοι, έντονη η ρομαντική σας διάθεση που όμως εξασθενεί μόλις γνωρίσετε καλύτερα το άτομο που σας ενδιαφέρει.

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, οι υποχρεώσεις σας προκαλούν εκνευρισμό όμως τις βάζετε σε μια σειρά παρόλα αυτά.  Δεν θα λείπουν βέβαια και οι εντάσεις με ανώτερο ή συναδέλφους, χωρίς όμως περαιτέρω προβλήματα.

Οικονομικά, οι πολλές συζητήσεις θα σας μπερδέψουν για το τι να περιμένετε και τι όχι.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα αναζητάτε την περιπέτεια και το απρόοπτο μέσα στην σχέση, παροτρύνοντας τον σύντροφο σας σε ταξίδια ή εξόδους πέρα από τα τετριμμένα.

Οι αδέσμευτοι, θα έρθετε πιο κοντά με φιλικό σας πρόσωπο.

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, θα συμφιλιωθείτε με συνεργάτες ή ανωτέρους, βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητα σας.  Θα νιώθετε πως η καριέρα σας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και το ενδεχόμενο υπερκόπωσης από το υπερβάλλοντα ζήλο δεν θα λείπει.

Οικονομικά, θα μπορέσετε να προωθήσετε θέματα αύξησης του εισοδήματος σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα έχετε μια δυσκολία να ξεπεράσετε ζητήματα από το παρελθόν προκαλλώντας αστάθεια μεταξύ σας.  Ο σύντροφος σας με ένα απρόσμενο γεγονός στρέφει το ενδιαφέρον σας προς την ισορροπία της σχέσης.  Οι αδέσμευτοι, οι νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν, αλλά θα κρατάτε αποστάσεις.

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, μια πρωτοβουλία σε θέμα συνεργασίας θα αποδειχθεί επικερδής.  Θα σας παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες για επαγγελματικά ανοίγματα που θα χρειάζονται όμως προσεκτικό χειρισμό.

Οικονομικά, ένα θέμα βρίσκει λύση και παράλληλα θα έχετε στήριξη από άτομα που σας αγαπούν και σας εμπιστεύονται.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, αδιέξοδη θα βλέπετε μια κατάσταση μεταξύ σας, εξαιτίας της επιμονής του συντρόφου σας.  Αποφύγετε κάθε είδους ένταση και προτείνετε του βόλτες και συναντήσεις σε εξωτερικούς χώρους για να τον χαλαρώσετε.  Οι αδέσμευτοι, θα έρθουν κοντά σας άνθρωποι που θα αναζητούν τη συντροφιά σας μέσω της συμβουλής σας.

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, συζητήσεις, συμφωνίες, υπογραφές, ευνοούνται, αφού τα δημιουργικά σας σχέδια θα είναι σε πρώτο πλάνο.  Δημιουργικές ιδέες θα προωθήσουν τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

Οικονομικά, ένα έκτακτο ζήτημα που θα αφορά τακτοποίηση θα το αντιμετωπίσετε με έξυπνο τρόπο.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα παραμείνετε μόνοι προσπαθώντας να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας και να βρείτε τρόπο να τις λύσετε.  Τα λόγια του συντρόφου σας με φιλικά σας πρόσωπα θα σας πρροκαλέσουν να σκεφτείτε δραστικές λύσεις.  Οι αδέσμευτοι, μια ευχάριστη συνάντηση ή μετακίνηση θα σας αλλάξει τη διάθεση για αυτό το άτομο.

admin