Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 22-01-2018 εώς 28-01-2018

 • Κριός

Επαγγελματικά, θα καταφέρετε να ακολουθήσετε την καριέρα των ονείρων σας, καθώς από ένα απότομο ξαφνικό γεγονός θα εξελιχθείτε.  Εσείς θα κάνετε την πρώτη κίνηση και θα αναλάβετε ευθύνες γύρω από ένα ζήτημα.

Οικονομικά, επειδή πρόκειται να αναλάβετε μια υποχρέωση βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε χωρίς χάσιμο.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, μην προσπαθείτε να προβάλλετε κάτι άλλο από αυτό που είστε από φόβο μην δυσαρεστήσετε τον σύντροφο σας.  Οι αδέσμευτοι, ένα άτομο, εκλεπτυσμένο και μορφωμένο θα μπει στη ζωή σας μέσω ενός ταξιδιού σας.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, οι προσπάθειες που έχετε κάνει σχετικά με μία συνεργασία θα αποδώσουν.   Θα εδραιώσετε τα κεκτημένα σας και η ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ σας, θα ωφελήσει τη συνεργασία.

Οικονομικά, θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τις υποχρεώσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα συμπεριφέρεστε παρορμητικά μέσα στην σχέση και ο σύντροφος σας θα μιμείτε την συμπεριφορά σας για να είναι κοντά σας.  Θα δίνετε σημασία σε ότι σας ευχαριστεί, αφήνοντας πίσω για λίγο τις υποχρεώσεις.  Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε έναν έρωτα από ξένη χώρα.

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, να υπολογίζετε σε μία προσοδοφόρα συμφωνία ή στην υπογραφή ενός συμβολαίου για μόνιμη συνεργασία.  Μέσω αυτού θα φτάσετε στο υψηλότερο σημείο της καριέρας σας.

Οικονομικά, η επαγγελματική σας άνοδο οδηγεί σε αύξηση των εσόδων.  Προς το παρόν είστε ικανοποιημένοι με όσα έχετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εάν η σχέση σας έχει προβλήματα, κινδυνεύει με μεγαλύτερη απομάκρυνση.  Παραμείνετε δεκτικοί προς το σύντροφο σας, ο οποίος θα δίνει προτεραιότητα στην επικοινωνία σας.  Οι αδέσμευτοι, θα δώσετε περισσότερο σημασία στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα των θαυμαστών.

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα χαθείτε στις λεπτομέρειες καθημερινών ζητημάτων, αφήνοντας σημαντικά θέματα να σας προσπερνούν.  Δώστε βάση σε αυτό και οργανωθείτε.

Οικονομικά, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα προσωπικό σας σχέδιο λόγο αύξησης των εσόδων σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι πράξεις και η συμπεριφορά σας, προς το σύντροφο σας, θα τον κάνουν να νιώσει ασφάλεια δίπλα σας.  Θα έστε απόλυτη επίγνωση των προβλημάτων που επηρεάζουν την σχέση σας και θα τα λύσετε.  Οι αδέσμευτοι, θα σας προσελκύσει ένα άτομο με αρκετή διαφορά ηλικίας που θα έχετε πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

 • Λέων

Επαγγελματικά, η εμφάνιση μιας ευκαιρίας μέσω ενός μεγάλου διλήμματος θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά να αλλάξετε συνήθειες προκειμένου να προοδεύσετε.  Όλα όσα έχετε προετοιμάσει υλοποιούνται.

Οικονομικά, πολύ πιθανόν ή να πληρώσετε το χρέος κάποιου άλλου ή να αναλάβετε ένα έξοδο άλλου.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα μπορείτε να υπολογίσετε στον σύντροφο σας σε όλα και για όλα  θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε εσάς.  Στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ταύτισης σας περιμένουν.  Οι αδέσμευτοι, θα δημιουργήσετε μια σχέση εξ αποστάσεως με σταθερότητα και μονιμότητα.

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, η οργανωτικότητα, η μεθοδικότητα και η συνέπεια θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε τα σκαλιά της επιτυχίας.  Συνεργάτες, συνέταιροι, συνάδελφοι ή πελάτες, όλοι θα είναι συνεργάσιμοι μαζί σας.

Οικονομικά, θα πρέπει να αποφύγετε επενδύσεις ή αγορές εάν δεν κάνετε πρώτα μια έρευνα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να μην αποφύγετε τις υποχρεώσεις απέναντι στον σύντροφο σας.  Θα είστε έντιμοι και ειλικρινής μέσα στην σχέση, αντιμετωπίζοντας με σύνεση, πιθανές γκρίνιες.  Οι αδέσμευτοι, θα μάθετε μια αλήθεια που θα σας σοκάρει, για ένα άτομο που θέλετε.

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, θα σεβαστείτε τα όρια και τους περιορισμούς, χωρίς να επιδιώξετε εσπευμένες αλλαγές.  Χάρη στην διάθεση για συμβιβασμό δεν θα χάσετε τα προνόμια σας.

Οικονομικά, θα καταφέρετε να ελέγξετε τον προυπολογισμό σας, βάζοντας κάτω τα έξοδα και τα έσοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα προχωρήσετε στην επισημοποίηση της σχέσης σας.  Δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν πλέον να δημιουργήσει πρόβλημα στην σχέση, όπως συνέβαινε τους προηγούμενους μήνες.  Οι αδέσμευτοι, ασυνήθιστες γνωριμίες σε καθημερινή βάσει θα σας αναννεώνουν την διάθεση.

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, εάν αναζητάτε μία αλλαγή εργασίας, θα σας δωθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες.  Γενικά σε ότι και αν σας έχει ανατεθει θα το φέρετε εις πέρας.

Οικονομικά, για να ανταπεξέλθετε θα χρειαστεί να σταματήσετε για λίγο μια δραστηριότητα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα μάθετε επιτέλους να ελέγχετε αυτά που λέτε και πως τα λέτε.  Μερικές φορές δεν θα μιλάτε και καθόλου, προκειμένου να μην έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με τον σύντροφο σας, ακόμη και στις ρομαντικές συναντήσεις σας.  Οι αδέσμευτοι, θα ερωτευθείτε κεραυνοβόλα ένα άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο.

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, θα μεγαλώσει ο κύκλος των γνωριμιών σας μέσω συναδέλφων ή  συνεργατών.  Επωφεληθείτε από την εμπειρία τους,

Οικονομικά, θα εμπλακείτε σε ένα ζήτημα οικογενειακό όπου θα υπάρχει σύγχυση και δύσκολα θα διαφύγετε εάν δεν ξεκαθαρίσετε την προσφορά σας.

Συναιθηματικά, οι δεσμευμένοι, η σχέση σας θα διαρκέσει, αποτελώντας στήριγμα και για τους δύο σας.  Τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να επισημοποοιήσετε την σχέση σας, κάτω από τις σωστές βάσεις.  Οι αδέσμευτοι, θα δείχνετε αποστασιοποιιημένοι και απόμακροι σε όσους τολμήσουν να σας φλερτάρουν.

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, δεν θα αρκεστείτε στα κεκτημένα και χωρίς δισταγμούς θα θέσετε τους όρους σας.  Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να έχετε την βελτίωση τόσο σε θέματα συνεργασίας όσο και σε υπογραφή συμβάσεων.

Οικονομικά, θα επηρεαστείτε από ένα άτομο που θα σας βάλει σε περιττά έξοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε και δικαιολογημένα ο σύντροφος σας, θα νιώσει προδωμένος.  Θα του ξυπνήσουν μέσα του, οι αμφιβολίες λόγω παρελθοντικών συσχετισμών.  Οι αδέσμευτοι, θα ξαναέρθετε σε επαφή με άτομο του παρελθόντος, προκειμένου να του βγάλετε όλο τον θυμό και τον πόνο σας.

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, θα χαράξετε τον δικό σας δρόμο και δεν θα ασχοληθείτε με άτομο που σας  κρατάει πίσω, με τις συμβουλές του.  Έχοντας δουλέψει σκληρά για να φτάσετε εκεί που θέλετε δεν θα αφησετε τύψεις να σας γυρίσουν πίσω.

Οικονομικά, αντιλαμβανόμενοι τους λόγους που σας ανάγκασαν να κάνετε έξοδα, θα καταφέρετε να τα ξαναφέρετε σε ισορροπία.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα έχετε τον φόβο του να πέσετε στην ρουτίνα με τον σύντροφο σας και γι’ αυτό η φαντασία σας θα δουλεύει ασταμάτητα, ώστε να τον προκαλλείτε.  Οι αδέσμευτοι, παρότι δεν θα ανοίγεστε εύκολα σε όσους σας φλερτάρουν, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, δεν θα έχετε στην διάθεση σας όλα όσα χρειάζεστε για την υλοπίηση ενός σχεδίου.  Θα ζητάτε συναντήσεις αλλά η υποδοχή δεν θα είναι πάντα θετική.  Δείξτε υπομονή και μην αποθαρρύνεστε γιατί θα τα καταφέρετε στο τέλος.

Οικονομικά, μην παρασυρθείτε σε όποιον έχει χρηματική ανάγκη γιατί η γενναιοδωρία σας θα σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η απαιτητική σας επαγγελματική δραστηριότητα δεν θα σας επιτρέπει να αφιερώνετε όσο χρόνο θέλετε στον σύντροφο σας.  Θα προσπαθείτε, λοιπόν να ζείτε έντονα, πιέζοντας τον, για λίγες ώρες, μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, μέσα από τα πρόσωπα που θα εμφανίζονται συνέχεια μπροστά σας, θα κάνετε την επιλογή σας.

Tags:  

admin