Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 23-04-2018 εώς 29-04-2018

 

 • Κριός

   Επαγγελματικά, όλα τα ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα, νομικής φύσεως ξεκαθαρίζουν γρήγορα και θετικά.  Οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας μέσω σεμιναρίων ώστε να κυριαρχήσετε στον τομέα σας.

 Οικονομικά, διαπραγματεύσεις ανεβάζουν τα έσοδα.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, είστε σε κατάσταση αναζήτησης των πραγματικών σας θέλω μέσα στην σχέση.  Με ειλικρινή συζήτηση θα βρείτε τις απαντήσεις ώστε να προχωρήσετε ακάθεκτοι με το ταίρι σας για ένα καλύτερο μέλλον.  Οι αδέσμευτοι, προσπαθείτε να επουλώσετε τραύματα του παρελθόντος μέσα από μία νέα γνωριμία.

 

 • Ταύρος

 Επαγγελματικά, οι κυκλοθυμικές αντιδράσεις από το περιβάλλον σας, σας αναστατώνουν.  Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να προστατέψετε τα κεκτημένα σας.

 Οικονομικά, έχετε οφέλη που προκύπτουν από διάφορες πηγές εκτός εργασίας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, επικρατεί ηρεμία και έντονη διάθεση για συντροφικότητα μεταξύ σας.  Ένα ταξίδι είναι στα άμεσα σχέδια σας. Οι αδέσμευτοι, υπερεκτιμάτε την γοητεία σας, προκαλλώντας δυσαρέσκεια σε άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα.

 

 • Δίδυμοι

 Επαγγελματικά, προτάσεις για αξιόλογες συνεργασίες είναι στο καθημερινό σας πρόγραμμα.  Φαίνεται ότι αυτό σας αγχώνει λόγω της πολλής δουλειά και της πίεσης από συνεργάτες.

 Οικονομικά, ξοδεύετε αρκετά για την επαγγελματική σας εικόνα.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, νιώθετε ευτυχισμένοι, βλέποντας τον σύντροφο σας να είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα μαζί σας.  Σκέψεις, εξομολογήσεις και εμπειρίες σας ενώνουν ακόμη περισσότερο. Οι αδέσμευτοι, έντονα φλερτ καταλήγουν σε επιτυχημένη σχέση.

 • Καρκίνος

 Επαγγελματικά, έχετε ευκαιρίες επέκτασεις των δραστηριοτήτων σας και παράλληλα ήρεμη καθημερινότητα.  Όλες οι προσπάθειες σας αποδίδουν, αρκεί να μην απογοητευτείτε στις μικρές δυσκολίες που θα συναντήσετε.

 Οικονομικά, υλική ανταμοιβή μέσα από σκληρή εργασία.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η επιθετική συμπεριφορά του συντρόφου σας πυροδοτεί την λίμπιντο σας.  Παράπονα και απωθημένα απειλούν την ευτυχία της σχέσης. Οι αδέσμευτοι, μέσα απο φλερτ, δημιουργούνται οι συνθήκες για σοβαρή δέσμευση.

 

 • Λέων

 Επαγγελματικά, θα επανεξετάσετε ζητήματα πριν λάβετε οριστικές αποφάσεις.  Εστιάζετε στην πρόοδο σας θέτοντας νέους τρόπους προσέγγισης ανθρώπων για συνεργασίες.

 Οικονομικά, έχετε στήριξη για ότι θέλετε να προχωρήσετε.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ρομαντισμό και διάχυτη κατανόηση σας φέρνουν πιο κοντά.  Δίνετε μεγάλη σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σας μέσα από καθημερινές συναντήσεις και τρυφερή διάθεση.  Οι αδέσμευτοι, ερωτεύεστε χωρίς ενδοιασμούς έναν νέο άνθρωπο που θα γνωρίσετε σε μία υποχρέωση.

 

 • Παρθένος

 Επαγγελματικά, θα κάνετε έναν απολογισμό των συνεργασιών σας με σκοπό να αποφασίσετε τα επόμενα βήματα σας, ώστε να τις βελτιώσετε στο μέγιστο.  Επίσης εξαιτίας υποχρεώσεων θα μεταφέρετε και δουλειά στο σπίτι.

 Οικονομικά, μέσα από νέους επαγγελματικούς στόχους, ανεβάζετε τα έσοδα σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η οικογένεια ή ο σύντροφος σας θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας.  Μία ανακαίνιση, αγορά ή μετακόμιση θα σας απασχολήσουν έντονα. Οι αδέσμευτοι, θα προτιμήσετε τις δικαιολογίες από την αδιαφορία σε μία νέα γνωριμία που δεν σας κινεί το ενδιαφέρον.

 • Ζυγός

 Επαγγελματικά, πολλές μετακινήσεις και επικοινωνίες που στόχο θα έχουν την προώθηση των στόχων σας.  Παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες για να διαφημίσετε τη δουλειά σας ή για να αυξήσετε την φήμη σας.

 Οικονομικά,  κάνετε συμφέρουσες αγορές ή επενδύσεις.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, συγχυσμένο το κλίμα μεταξύ σας, εξαιτίας των απαιτήσεων σας για πλήρη κατανόηση των ωραρίων σας από τον σύντροφο σας.  Οι αντιρρήσεις του, προκαλούν καβγαδάκια. Οι αδέσμευτοι, έχετε γνωριμίες μέσα από προσωπικές δραστηριότητες.

 

 • Σκορπιός

 Επαγγελματικά, άτομα ισχύος που σας παραδέχονται για την εργατικότητα σας, θα σας στηρίξουν.  Προχωράτε σε υπογραφή συμφωνίας για νέα συνεργασία με τους καλύτερους όρους.

 Οικονομικά, βρίσκετε λύσεις για να αυξήσετε τα έσοδα σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, περίπατοι στη φύση, ταξίδι που θέλετε να κάνετε από καιρό, θα σας ηρεμήσουν.  Εκφράζετε πλέον τα συναισθήματα σας, χωρίς να περιμένετε, όπως παλιά, να το κάνει πρώτα ο σύντροφος σας. Οι αδέσμευτοι, επιδιώκετε με όλους τους θεμιτούς τρόπους να ξυπνήσετε τα συναισθήματα ενός πρώην σας.

 

 • Τοξότης

 Επαγγελματικά, θα ανταπεξέλθετε στις πολλές υποχρεώσεις, αλλά δεν θα λείπει η νευρικότητα από την συμπεριφορά σας.  Δείξτε σε αυτό λίγη προσοχή γιατί μπορεί να κάνετε λάθη που θα σας εκθέσουν.

 Οικονομικά, θα ξοδέψετε αρκετά για τα συναισθηματικά σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, προσπαθώντας να καλύψετε τα λάθη σας, γίνεστε τρυφεροί και ευγενικοί προς τον σύντροφο σας.  Έτσι αρχίζετε και πάλι να απολαμβάνετε μαζί την κάθε σας στιγμή. Οι αδέσμευτοι, αποκρύψεις και συζητήσεις για το άτομο σας, είναι έντονες από παλιά γνωριμία που δεν έγινε σχέση.

 

 • Αιγόκερως

 Επαγγελματικά, επικεντρώνεστε στο να βάλετε νέους στόχους και παράλληλα έρχονται οι ευκαιρίες που περιμένατε για να υλοποιήσετε τους τωρινούς.  Το όποιο παρασκήνιο γίνεται δεν θα σας αποσυντονίσει καθόλου από την συγκέντρωση σας.

 Οικονομικά, καμία έκπληξη αρνητική ή θετική στα έσοδα σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, που και που θα κλείνεστε στον εαυτό σας, βλέποντας με δυσπιστία τα όσα συμβαίνουν μεταξύ σας.  Αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον σύντροφο σας που θα κάνει τα πάντα για να σας ξαναδεί να χαμογελάτε. Οι αδέσμευτοι, θα ερωτευτείτε άτομο γνώριμο που για κάποιο λόγο θα σας υπερασπιστεί.

 

 • Υδροχόος

 Επαγγελματικά, θα προσπαθείτε με την εργατικότητα σας και την ευσυνηδεισία σας να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας.

 Οικονομικά, έκτακτα έξοδα σας αναστατώνουν καθώς το αίσθημα της αποταμίευσης είναι έντονο.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η επικοινωνία είναι πολύ θετική μεταξύ σας, παρότι κάποιες φορές θα μιλάτε με ένταση.  Υλοποιείτε χωρίς καθυστέρηση τα θέλω σας. Από ένα ταξίδι, εώς μία συγκατοίκηση. Οι αδέσμευτοι, με προβληματισμό θα σκέφτεστε για το εάν μπορείτε να υπάρξετε και πάλι με έναν πρώην σας.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, παρότι θα υπάρξουν εμπόδια και ασυνεννοησίες, καταφέρνετε να βελτιώσετε το κλίμα στη δουλειά, σχετικά με συνεργασίες και σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα.

Οικονομικά, με εκνευρισμό διαχειρίζεστε τα έσοδα σας, εξαιτίας των απρόβλεπτων υποχρεώσεων.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η εριστική και επιθετική σας διάθεση φέρνει γενικότερο εκνευρισμό στη σχέση.  Ο σύντροφος σας προτιμάει την μοναξιά του. Οι αδέσμευτοι, δεν θα χάνετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.

Tags:  

admin