Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 25-09-2017 εώς 01-10-2017

 

 • Κριός

Επαγγελματικά, μια ιδέα σας θα πάρει σάρκα και οστά, εξαιτίας μιας πρότασης για συνεργασία.  Παράλληλα θα έχετε ευκαιρίες για συνομιλίες προκειμένου να συνεννοηθείτε για συναντήσεις.

Οικονομικά, θα χρειαστεί να επενδύσετε  χρήματα σε μια πρόταση.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, άμεση αλλαγή θα δείτε στην συμπεριφορά του συντρόφου σας, προκειμένου να σας φέρει κοντά του.  Θα σας προσεγγίσει μέσα από συναντήσεις και ερωτικές συνομιλίες.  Για τους αδέσμευτους, ένας έρωτας που μόλις αρχίζει με τις καλύτερες προθποθέσεις, θα σας ενθουσιάσει.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, ειδήσεις που θα αφορούν συμβόλαια ή προσφορά εργασίας θα σας δώσουν την σταθερότητα που επιθυμούσατε.  Εσείς θα πρέπει να φερθείτε πιο φιλικά στα άτομα που συνεργάζεστε.

Οικονομικά, τα έσοδα σας δεν θα είναι τόσο ανοδικά όσο νομίζετε.  Κάντε υπομονή.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, μαζί θα εκπληρώσετε μια ευχή σας σχετικά με ένα νομικό έγγραφο.  Η σχέση σας θα είναι περισσότερο φιλική παρά παθιασμένη.  Για τους αδεέσμευτους, μια γνωριμία δεν θα είναι αυτή που νομίζετε.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, μια αρρωστημένη κατάσταση, σύντομα θα τελειώσει.  Οι διαφωνίες θα δώσουν την θέση τους σε συμφωνίες μακράς διάρκειας.

Οικονομικά, θα είστε τυχεροί σε ότι αφορά τα χρήματα.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους οι διαφωνίες σας θα ξεκαθαρίσουν θετικά το τοπίο μεταξύ σας.  Θα διαλυθούν όλες οι αρνητικές σας σκέψεις και θα βάλετε νέους στόχους.  Οι αδέσμευτοι, ένας άντρας που έχει σχέση με επιχειρήσεις θα σας ερωτευτεί έντονα.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, ένα διπλωματικό αλλά αναξιόπιστο άτομο θα προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη για ένα ζήτημα.  Δείξτε επιφυλακτικότητα γιατί θα χρειαστεί να αλλάξετε ολοκληρωτικά πορεία.

Οικονομικά, ένας συνεργάτης κάτι σας κρύβει που αφορά την απαίτησει των εσόδων σας.

Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένους, να προσέχετε την ύπουλη συμπεριφορά του συντρόφου σας, γιατί θα κατηγορηθείτε άδικα.  Να είστε ειλικρινής ακόμη και σε καθημερινά ζητήματα.  Για τους αδέσμευτους, ένα γοητευτικό άτομο θα σας παρασύρει σε έναν επιφανειακό έρωτα.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, ένα γυναικείο πρόσωπο θα έχει τον πρώτο λόγο στην πρόοδο σας.  Οι προσδοκίες σας θα ευοδωθούν αρκεί να κάνετε αυτό που σας λέει.

Οικονομικά, τα υπέρογκα χρέη επηρεάζουν ακόμη την κατάσταση των οικονομικών σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να αποφεύγετε τις εντάσεις μεταξύ σας ακόμη και αν χρειαστεί να αποσιωπείται γκρίνιες και παράπονα.  Θα θέλετε να παραμείνετε στα αρχικά σας σχέδια και να μην αλλάξετε πορεία, ότι και αν συμβαίνει μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι ανάμεσα σε έναν παλιό και έναν καινούργιο έρωτα θα προτιμήσετε τον καινούργιο.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, θα έχετε εμπόδια σε ότι αφορά νέα ξεκινήματα από τους ίδιους σας τους συνεργάτες.  Θα πρέπει να δώσετε περισσότερη βάση σε αυτά που βλέπετε από αυτούς παρά σε αυτά που σας λένε.

Οικονομικά, κάμψη στα έσοδα σας λόγω ανταγωνιστών στα επαγγελματικά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα έχετε μεγάλες προσδοκίες και ισχυρές αλλαγές στην σχέση σας, που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε περισσότερη σιγουριά για τα συναισθήματα σας.  Π.χ. μετακόμιση στο εξωτερικό ή αλλαγές στην εργασία.

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, η δουλειά για εσάς θα αποτελεί το πιο σημαντικό  ζήτημα αυτήν την εβδομάδα εξαιτίας της αλλαγής κατεύθυνσης που επιθυμείτε στην καριέρα σας, είστε σε συνεχείς συναντήσεις με άτομα.

Οικονομικά, ένα επαγγελματικό ταξίδι θα σας αποζημιώσει, άμεσα εάν το αποφασίσετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η σχέση σας προχωράει καλά με την τύχη να είναι με το μέρος σας.  Θα υπάρχουν νέες ιδέες και ευχάριστες προσκλήσεις μεταξύ σας που θα σας φέρνουν πιο κοντά.  Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε ακόμη και προξενιό από φίλους προκειμένου να μην σας βλέπουν μόνους.

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, μια συνάντηση θα εξελιχθεί σε συνεργασία.  Θα μπορείτε να βασιστείτε στα λόγια αυτού του ατόμου, αφού πολύ γρήγορα θα προχωράει σε πράξεις.

Οικονομικά, γυναικείο πρόσωπο που έχει λόγο στα επαγγελματικά θα σας βοηθήσει και στην άνοδο των εσόδων σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι ο σύντροφος σας θα γίνει ο σημαντικότερος άνθρωπος για εσάς, αφού θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα σας, σε ότι και αν συμβαίνει.  Ο δεσμός σας θα εξελιχθεί από απόμακρος σε ισχυρός και σημαντικός.  Οι αδέσμευτοι, θα δημιουργηθεί σχέση με φιλικό σας πρόσωπο.

 • Τοξότης

Επαγγελματικά θα ξεπεράσετε όλες σας τις ανησυχίες που είχαν δημιουργηθεί από διάφορες αλαγές που προέκυπταν.  Ότι ήταν κλειδωμένο τώρα ξεκλειδώνεται.  Ένα ταξίδι θα σας δώσει τη λύση.

Οικονομικά, τα έσοδα σας θα ανέβουν, αρκεί να πιστέψετε στις δυνάμεις σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, όποιες ανασφάλειες σχετικά με αλλαγές στα συναισθηματικά θα ξεπεραστούν.  Η μοίρα θα οδηγήσει τα βήματα σας για να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας με τον σύντροφο σας.  Οι αδέσμευτοι σας επηρεάζει συναισθηματικά, μια κατάσταση από το παρελθόν στην τωρινή σας συμπεριφορά.

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, έπειτα από μια περίοδος αβεβαιότητας, όλα βελτιώνονται.  Επιστροφή ανθρώπων που ζητάνε συνάντηση θα σας δώσει ώθηση να ξαναασχοληθείτε με υποθέσεις που τις είχατε ξεχάσει.

Οικονομικά, εμπιστευθείτε την κρίση σας και μέσα από τις κινήσεις σας, θα αυξήσετε τα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, ένα άτομο που σας έχει σημαδεύσει συναισθηματικά, θα έχετε νέα από κοινό σας γνωστό.

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, η δουλειά θα είναι το δεύτερο σπίτι σας.  Εξαιτίας υποχρεώσεων θα είστε πάρα πολλές ώρες στη δουλειά, μην έχοντας καθόλου χρόνο για εσάς.

Οικονομικά, μια διαφωνία θα σας καθυστερήσει ή δεν θα σας αυξήσει τα έσοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα καταφέρει να σας παραπλανήσει με την πονηριά του, προκειμένου να του δείξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.  Οι αδέσμευτοι, η συνάντηση με ένα άγνωστο πρόσωπο που θα προκύψει διαφωνία θα εξελιχθεί σε σχέση.

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, θα ξεπεραστούν καθημερινά προβλήματα καθώς θα τα αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία και διπλωματία.  Παράλληλα θα έχετε ελευθερία κινήσεων στο να οργανώσετε καλύτερα τις επαφές σας.

Οικονομικά, θα λάβετε χρήματα που σας χρωστάνε αρκετό καιρό πριν.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα έχετε μια διάθεση να ταξιδέψετε ή να προκαλλέσετε τον σύντροφο σας να πέρνατε περισσότερο χρόνο μαζί, μέσα από κοινές ασχολίες.  Οι αδέσμευτοι θα δώσετε σημασία σε μηνύματα και κλήσεις που προέρχονται από φιλικό σας πρόσωπο.

admin