Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 25-12-2017 εώς 31-12-2017

 • Κριός

Επαγγελματικά, άτομα κύρους θα συμβάλλουν σημαντικά στην εξέλιξη σας.  Νιώθετε δικαιωμένοι με τις πρωτοβουλίες που πήρατε πρόσφατα σε μια συνεργασία που σταθεροποιείτε

Οικονομικά, εύνοια θα έχετε σε θέματα που αφορούν δάνεια, κληρονομιές ή οφειλές.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, έντονο θα είναι το πάθος και η ρομαντική σας διάθεση.  Θα κινείστε προς τον σύντροφο σας με κατανόηση και ανοχή.  Οι αδέσμευτοι, μια απρόσμενη συνάντηση με πρόσωπο του παρελθόντος θα σας ενθουσιάσει.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, αρκετή δουλειά και αυξημένες υποχρεώσεις  μπορεί να χαλάσει μια συνεργασία εξαιτίας έλλειψης χρόνου για να ασχοληθείτε με τις λεπτομέρειες.

Οικονομικά, θα συζητάτε για θέματα χρημάτων, αλλά οι συμβουλές θα είναι διπλωματικές.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι δίνετε περισσότερη σημασία στον σύντροφο σας απ’ ότι στο παρελθόν, έχοντας ανάγκη να καλύψετε τα συναισθηματικά κενά.  Αυτή σας η συμπεριφορά γίνεται αποδεκτή και τον γεμίζει αισιοδοξία.  Οι αδέσμευτοι, έχοντας ψηλά τον συναισθηματικό πήχη, δύσκολα αντιλαμβάνεστε το φλερτ.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, προσοχή στις ειδήσεις οι οποίες θα είναι είτε παραπλανητικές, είτε ψευδείς από στενούς συνεργάτες, μόνο και μόνο για να μην σας απογοητεύσουν.

Οικονομικά, θα έρθουν στην επιφάνεια παλιά χρέη που θα πρέπει να πληρώσετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, νιώθετε την ανάγκη της ουσιαστικής επικοινωνίας με τον σύντροφο σας.  Με τόλμη θα πείτε ότι σας ενοχλεί, προκειμένου να ισορροπήσετε μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, θα ενδώσετε σε μια νέα γνωριμία με την καλύτερη διάθεση, όμως πολύ σύντομα ένα ξαφνικό γεγονός σας αναγκάζει να αναθεωρήσετε.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα κινήστε τυπικά και αντικειμενικά απέναντι σεν όλους, γλυτώνοντας έτσι τα αρνητικά για εσάς σχόλια, που θα επηρεάσουν την εικόνα σας.

Οικονομικά, θα έχετε πληροφορίες που θα είναι χρήσιμες για ότι είναι σχετικό με τα χρήματα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, υποστηρικτικός θα είναι ο σύντροφος σας, σχετικά με το επαγγελματικό άγχος και τις ευθύνες της δουλειάς σας.  Θα έχετε πολλές συναντήσεις που θα σας χαλαρώνουν.  Οι αδέσμευτοι, θα αναζωπυρωθεί μια «ξεχασμένη» σχέση, μετά από τυχαίο τηλεφώνημα.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα θέλετε να περνούν όλα από το χέρι σας, προκαλλώντας αντιπάθειες που θα σας κοστίσουν αργότερα.  Παρόλα αυτά εσείς με τις γνωριμίες σας, βάζετε τις βάσεις για την εξέλιξη σας.

Οικονομικά, υποσχέσεις για άνοδο δεν θα πραγματοποιιηθούν στον βαθμό που περιμένετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, συζητάτε για μετακόμηση, είτε για απόκτηση απογόνου, είτε για μετακόμιση, νιώθωντας πλέον ότι τίποτα δεν μπορεί να σας χωρίσει.  Διανύεται μια αρμονική περίοδο.  Οι αδέσμευτοι, συναντήσεις, συζητήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες, σας κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον για την ερωτική σας ζωή.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, προωθείτε υποθέσεις που έχουν σχέση με επικοινωνία ή έγγραφα συνεργασιών.  Με αργά και σταθερά βήματα εδραιώνεστε στο χώρο σας.

Οικονομικά, θα παρασυρθείτε σε παρορμητικούς χειρισμούς, προκαλλώντας αστάθεια στα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, προσπαθείτε με διπλωματικό τρόπο να λύσετε προβλήματα που χρονίζουν.  Όμως η επικοινωνία μεταξύ σας, θα είναι δύσκολη λόγω εγωισμού του συντρόφου σας.  Οι αδέσμευτοι, θα αφοσιωθείτε στην δουλειά σας, αφήνοντας τα ερωτικά στην άκρη, ενώ έχετε πολές ευκαιρίες για να νιώσετε και πάλι ερωτευμένοι.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, θα εστιάσετε την προσοχή σας στην καθημερινότητα.  Υποχρεώσεις που έχουν σχέση με τηλεφωνήματα, συναντήσεις και προβολή, μπαίνουν σε μια τάξη.

Οικονομικά, έχετε αύξηση των εσόδων, αλλά και μία τάση επίδειξης μέσω αγορών.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα προκύψουν απαιτήσεις που θα σας αγχώσουν, νιώθωντας έντονη καταπίεση.  Απωθημένα βγαίνουν στην επιφάνεια, επηρεάζοντας την κρίση σας, για τα συναισθήματα του συντρόφου σας.  Οι αδέσμευτοι, οι συγκυρίες θα σας φέρουν πιο κοντά με ένα φιλικο σας πρόσωπο.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, θα δυσκολευτείτε να οργανώσετε τα καθημερινά ζητήματα εξαιτίας άλλων θεμάτων που θα προκύπτουν ξαφνικά.  Αποφύγετε να δώσετε αλλού ευθύνες δικές σας.

Οικονομικά, παράλληλες ενέργειες, αυξάνουν το εισόδημα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα εκφράζεστε με μελοδραματικό τρόπο τα παράπονα σας, ώστε να συγκινήσετε τον σύντροφο σας.  Οι αδέσμευτοι, θα γοητευτείτε από ένα πρόσωπο τόσο πολύ, που θα συμεπριφερθείτε με υπερβολή.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, θα αφήσετε στην άκρη συναισθηματισμούς που αφορούν συνεργασίες και συναδέλφους και θα πάρετε αποφάσεις βάσει συμφερόντος.

Οικονομικά, θα αφήσετε να παρέμβουν στην διαχείριση των χρημάτων σας, χωρίς να σας φέρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα σας απασχολήσει το φιλοσοφικό μέρος της σχέσης, επιδιώκοντας ατελείωτες συζητήσεις με τον σύντροφο σας για το τι αισθάνεστε, γιατί είστε μαζί κ.α.  από την πλευρά του, το ταίρι σας θα δυσκολεύεται να σας παρακολουθήσει.  Οι αδέσεμυτοι, νιώθετε εσωστρεφείς και ντροπαλοί ώστε να εκφράσετε ανοιχτά τα συνασθήματα σας, σε ένα άτομο.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, πολλές υποχρεώσεις σε πολλαπλά θέματα θα σας κάνουν να δουλεύετε νύχτα-μέρα.  Θα καταφέρετε να τις διεκπεραιώσετε χάρη στις πρωτοβουλίες και την αυτοπεποίθηση σας.

Οικονομικά, θα επιμείνετε στις απόψεις σας, παρότι θα έχουν ως αποτέλεσμα, μείωση των εσόδων.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα φέρετε την σχέση στα μέτρα σας, ώστε να συνδυάζετε την ανάγκη σας για τρυφερότητα με την ανάγκη σας για δημιουργικότητα μέσω της δουλειάς.  Οι αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε οι φίλοι σας, να σας συστήσουν νέα πρόσωπα.

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, κινείστε κυκλοθυμικά απέναντι στις συνεργασίες.  Από την μία είστε απαιτητικοί και από την άλλη κατανοείτε τα λάθη ή τις καθυστερήσεις που προκύπτουν.

Οικονομικά, επενδύσεις και συνεργασίες απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή.  Εξετάστε τις λεπτομέρειες.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η ερωτική συμπεριφορά του συντρόφου σας, θα αποσπά την προσοχή σας, από πρακτικά θέματα.  Οι επικοινωνίες σας, θα είναι από την πλευρά του, πικάντικές και παιχνιδιάρικες.  Οι αδέσμευτοι, θα επενδύσετε σε μια γνωριμία με συναισθηματικό ρίσκο.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, οι καταστάσεις απαιτούν αποφασιστικότητα από την πλευρά σας, είτε για να προχωρήσουν, είτε για να λήξουν οριστικά.  Εσείς παραμένετε αισιόδοξοι, δίνοντας προτεραιότητα στις φιλοδοξίες σας.

Οικονομικά, έχετε άνοδο, μετά από δική σας πρωτοβουλία.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας, θα σας κουράζει με τις απαιτήσεις του και αργά ή γρήγορα.  Θα του τα πείτε έξω από τα δόντια.  Οι αδέσμευτοι, θα ερωτευτείτε με άτομο που θα έχετε χιλιομετρική απόσταση.

Tags:  

admin