Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 26-02-2018 εώς 04-03-2018

 

 • Κριός

Επαγγελματικά, η μαχητικότητα και η ανάγκη σας για διάκριση θα είναι έντονα, προκαλλώντας θετικά τους γύρω σας.  Θα υποστηρίξετε όποιες καταστάσεις προάγουν ασφάλεια και άνοδο.

Οικονομικά, θα διευθετήσετε κληρονομικά ή επενδυτικά θέματα με το μεγαλύτερο για εσάς όφελος.

Συναισθηματικά, θα μεταφέρεται τα προβλήματα της δουλειάς στη σχέση σας και αυτό θα δυσκολέψει τη ζωή μεταξύ σας.  Οι γκρίνιες και τα καβγαδάκια θα είναι αναπόφευκτά.  Οι αδέσμευτοι, ούτε λόγος για νέες γνωριμίες, αφού θα δίνεστε στην επαγγελματική σας καταξίωση.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, οι εξελίξεις είναι ανέλπιστα καλές.  Θα ανταμειφθούν οι προσπάθειες σας, μέσω οικονομικών απολαβών.  Έχετε αρκετούς συμμάχους στις επαγγελματικές σας κινήσεις, ανταγωνιστικκού χαρακτήρα.

Οικονομικά, αύξηση των εσόδων από νέες συνεργασίες.

Συναισθηματικά, θα συμπεριφέρεστε με αισιοδοξία και θετική διάθεση μέσα στη σχέση.  Θα νιώθετε έτοιμοι να ανεβάσετε την σχέση ένα παραπάνω σκαλοπάτι και ο σύντροφος σας θα συμφωνήσει.  Οι αδέσμευτοι, θα γνωρίσετε άτομα που σας ωθούν να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο σας εαυτό.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος, κυρίως σε συμπεριφορές θα σας γίνουν μαθήματα ώστε να αποφύγεται ρήξεις με τους γύρω σας.  Θα τηρείτε τις αποστάσεις, ώστε να μην δίνετε αφορμή για σχόλιά, που σας αποσπούν την προσοχή από την εργασία σας.

Οικονομικά, δείξτε προσοχή σε θέματα που αφορούν τράπεζες ή δημόσιο και συμπεριφερθείτε τυπικά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα είστε, άλλοτε εύθυκτοι και άλλοτε ενοχικοί προς το ταίρι σας.  Καθημερινές απογοητεύσεις θα σας προκαλούν να τις αναλύετε υπερβολικά, μειώνοντας την διάθεση σας για συναντήσεις.  Οι αδέσμευτοι, μία γνωριμία σε επαγγελματικό χώρο θα σας αναννεώσει, εργασιακά και προσωπικά.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, η τάση σας για έλεγχο όλων των ζητημάτων, θα είναι τροχοπέδι για την επιτυχία σας.  Αναλαμβάνετε ευθύνες και ασχολείστε με προβλήματα άλλων, παραμελώντας τις υποχρεώσεις.

Οικονομικά, αντιφατικά τα έσοδα – έξοδα.  Από την μία θα παίρνετε και από την άλλη θα δίνετα σε καθημερινές υποχρεώσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα κρίνετε την ανέμελη συμπεριφορά του συντρόφου σας με αυστηρότητα.  Να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την απομάκρυνση του συντρόφου σας, χωρίς εξηγήσεις.  Οι αδέσμευτοι, το χαμόγελο σας θα είναι πόλος έλξης για όσους σας γνωρίζουν, φλερτάροντας έντονα μαζί σας.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, ξεκινάει μία εβδομάδα με πολλές υποχρεώσεις.  Θα υπάρχουν στιγμές που θα δυσανασχετήτε αλλά αν τις φέρετε εις πέρας, η ανταμοιβή θα είναι ηθική και υλική.

Οικονομικά, θα χτίσετε νέα θεμέλια μέσω πολλαπλών εργασιών, στα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα δημιουργήσετε μία όμορφη ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση καθώς θα ξεπεράσετε, μέσω συζητήσεων προβλήματα που σας ταλανίζουν καιρό τώρα.  Θα έχετε έντονη επιθυμία για ρομαντικές βραδιές με τον σύντροφο σας.  Οι αδέσμευτοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη, φέρνοντας κοντά σας νέες αξιόλογες γνωριμίες.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, η επικοινωνιακή σας συμπεριφορά θα είναι στα ύψη, προκαλλώντας ανθρώπους να σας εμπιστευτούν και να συνεργαστούν μαζί σας.

Οικονομικά, έχετε αύξηση των εσόδων, αλλά σας πλησιάζουν άνθρωποι που θέλουν κάτι από τα κέρδη σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα ωραιοποιείτε μέσα στο μυαλό σας τον σύντροφο σας, όμως εκείνος θα σας προσγειώνει απότομα με την γκρίνια του.  Θα σας πιέζει με το «εδώ και τώρα» και εσείς χωρίς δεύτερη σκέψη θα τον ακολουθείτε.  Οι αδέσμευτοι, έχετε αρκετές γνωριμίες από το κοινωνικό σας περιβάλλον.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, δεν θα μπορείτε πλέον να συμβιβαστείτε με συνεργασίες ή καταστάσεις που δεν σας ωφελούν κα θα φέρνετε ανατροπές.  Προς έκπληξη των γύρω σας, θα δημιουργείτε «τεχνιτές» ρήξεις για να δείτε ποιοι παραμένουν πιστοί σε εσάς.

Οικονομικά, αν δουλέψετε σκληρά, θα έχετε όφελος

.  Οι έντονες αντιδράσεις σας και η τάση φυγής θα προκαλέσουν την ώριμη πλέον συμπεριφορά του άλλου σας μισού, προκειμένου να μην σας χάσει.  Οι αδέσμευτοι, ξαφνικές γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας, βρίσκοντας διεξόδους έστω και προσωρινές.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, δεν θα αφήνετε πλέον τα πράγματα στην τύχη τους.  Φροντίζετε να εκμεταλλευτείτε είτε γνωριμίες, είτε συγκυρίες για να πετύχετε αυτά που θέλετε στην εργασία σας.

Οικονομικά, θα βελτιώσετε το εισόδημα σας, αλλά προσωρινά.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η πομπώδης, κάποιες φορές συμπεριφορά σας, θα κουράσει τον σύντροφο σας σε σημείο που θα κρατάει αποστάσεις ασφαλείας με διπλωματικό τρόπο.  Μην αφήνετε τη συνήθη καχυποψία σας να κυριαρχήσει, μόνο και μόνο για να επιβληθείτε.  Οι αδέσμευτοι, θα παρατηρείτε διακριτικά ένα άτομο που σας ενδιαφέρει μέχρι να βρείτε τον χρόνο να συναντήσετε.

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεται τις συνεργασίες σας καλοπροαίρετα και αυτό δεν σας επιτρέπει να δείτε την πραγματικότητα, η οποία είναι να μην σας εμπιστεύονται όσο πρέπει.  Παρόλα αυτά όμως εσείς παραμένετε πιστοί στον σκοπό σας, χωρίς να βλάπτεται τους γύρω σας.

Οικονομικά, η σωστή διαχείριση, χωρίς απρόοπτα έξοδα θα σας βοηθήσει να αποταμιεύσετε

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ξεκαθαρίζετε μέσα σας ποια είναι η οικογενειακή ζωή που ονειρεύεστε και κινείστε προς την πραγματοποίηση της με τον σύντροφο σας.  Υλοποιείτε πλέον με δική σας πρωτοβουλία την κοινή σας πορεία.  Οι αδέσμευτοι, εσείς αναζητάτε έναν άνθρωπο για σοβαρή σχέση και οι γνωριμίες που σας έρχονται είναι επιπόλαιες.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, η αυστηρή σας στάση θα επηρεάσει τις συνεργασίες σας.  Θα μπείτε σε διαδικασία απολογισμού για το τι σας έχουν προσφέρει και δεν θα είστε πλέον διατεθειμένοι να συνεχίσετε με άτομα που δεν σας καλύπτουν.

Οικονομικά, σταθερά τα έσοδα χωρίς ευκαιρίες αύξησης.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι δυσκολίες που θα προκύψουν μεταξύ σας είναι εξαιτίας της δικής σας διάθεσης για αξιολόγηση της σχέσης.  Θα περάσετε τιν σύντροφο σας μέσα από σαράντα κύματα, προκειμένου να συνεχίσετε να είστε μαζί.  Οι αδέσμευτοι, θα κολακεύεστε από το επίμονο ενδιαφέρον ενός νέου ανθρώπου.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, θα προκύψει μία ευκαιρία στο εξωτερικό, ανεξάρτητη από την τωρτινή σας εργασία.  Ωστόσο εσείς αναθεωρήτε σκέψεις και πράξεις και διεκδικήτε την αναγνώριση στον χώρο εργασία σας.

Οικονομικά, κατά περίεργο τρόπο θα μετατρέψετε ένα λάθος σας, σε πηγή κέρδους.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η έλλειψη αντικειμενικότητας και ο εγωισμός θα προκαλέσουν καβγάδες μεταξύ σας.  Δεν θα είστε προσεκτικοί απέναντι στον σύντροφο σας, προκαλλώντας του αρνητικές σκέψεις για την πορεία της σχέσης.  Οι αδέσμευτοι, έρωτες μεγάλης έντασεις αλλά μικρής διάρκειας, σας περιμένουν.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, υπερβάλλετε ώστε να υποστηρίξετε τους στόχους σας με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνεστε επ’ ακριβώς τι συμβαίνει στα καθημερινά ζητήματα.  Οι εκκρεμότητες που θα προκύψουν θα είναι εις βάρος σας.

Οικονομικά, θα υποστηρίξετε κάθε νεωτερισμό που σας υπόσχεται κέρδος και θα το έχετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα απομακρυνθείτε από τον σύντροφο σας, χωρίς παράπονα, νιώθωντας ότι δεν σας καταλαβαίνει.  Η ανάγκη σας για περισσότερη τρυφερότητα και κατανόηση θα θυμώνει τον σύντροφο σας.  Οι αδέσμευτοι, θα ερωτεύεστε με την πρώτη ματιά άτομα που απλά σας φλερτάρουν.

 

Tags:  

admin