Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 26-03-2018 εώς 01-04-2018

 

 • Κριός

Επαγγελματικά, αντί να κινείστε παρορμητικά προς τις δυσκολίες και να απομακρύνετε την επιτυχία, η πειθαρχημένη και οργανωτική σας σκέψη ανατρέπουν το αρνητικό κλίμα.  Να είστε όσο πιο συνεπείς προς όλους και όλα.

Οικονομικά, με καλή διαχείριση προσπερνάτε τον σκόπελο των εξόδων.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εντάσεις και διαφωνίες θα ψυχράνουν το κλίμα μεταξύ σας.  Θα πρέπει να εντοπίσετε τα λάθη σας μέσα από συζητήσεις και συμβιβαστική διάθεση.  Οι αδέσμευτοι, επιστρέφει ένα άτομο από το παρελθόν.  Σκεφτείτε τι σας χώρισε, πριν αποφασίσετε.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, εξαιτίας της υποστήριξης που έχετε, πραγματοποιείτε στόχους και συνεργασίες.  Χρησιμοποιώντας την πρακτικότητα του μυαλού σας, σταθεροποιείτε και ολοκληρώνετε ότι ήταν σε εκκρεμότητα.

Οικονομικά, η ανυπομονησία σας για να αποδώσουν χρηματικά κάποια ζητήματα, προκαλεί καθυστερήσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ενώ δεν είστε άτομα που λειτουργείτε επαναστατικά, εντούτοις στην προκειμένη περίπτωση θα φέρετε τα πάνω κάτω.  Διεκδικώντας χώρο για την προσωπική σας έκφραση μέσα στην σχέση, ξαφνιάζεται τον σύντροφο σας.  Οι αδέσμευτοι, ακολουθήστε την καρδιά σας και θα ευτυχήσετε μέσα από καινούργια γνωριμία.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, επικοινωνιακά λάθη και αναβλητικότητα δημιουργούν προβλήματα στα καθημερινά ζητήματα.  Προσπαθήστε να ελέγξετε την νευρικότητα σας.

Οικονομικά, αξιοποιήστε την κοινωνικότητα σας για να αυξήσετε τα χρήματα σας, μέσω δουλειάς.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, το άγχος της δουλειάς, μεταφέρεται και στην σχέση σας.  Η εριστική και κάποιες φορές η ρεαλιστική σας αντιμετώπιση της τρυφερότητας του συντρόφου σας, δημιουργεί παρεξηγήσεις μεταξύ σας άνευ λόγου.  Οι αδέσμευτοι, πριν ενδώσετε σε οποιαδήποτε φλερτ, κάντε έναν εσωτερικό απολογισμό του τι έχετε περάσει και είστε μόνοι.  Μόνο έτσι θα επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς άτομο.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, οι στοχευμένες κινήσεις σας, θα φέρουν στο δρόμο σας, αξιόλογους συνεργάτες.  Εξαιτίας αυτού θα επαναφέρετε στο προσκήνιο μία πρόταση που οι συντονισμένες σας προσπάθειες την μετατρέπουν σε συνεργασία.

Οικονομικά, η άνοδος τους θα είναι ανάλογη της ευελιξίας σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με αποφασιστικότητα θα γνωρίζετε επίσημα πλέον τον σύντροφο σας στο οικογενειακό και συγγενικό σας περιβάλλον.  Ή όσοι είστε παντρεμένοι θα τους επιβάλλεται όρια.  Οι αδέσμευτοι, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον γνωρίζετε άτομο με τα ίδια ενδιαφέροντα.

 • Λέων

Επαγγελματικά, κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα μία μακροχρόνια συνεργασία.  Όποιες εκκρεμότητες που αφορούν συμφωνίες οδεύουν προς την υλοποίηση τους.

Οικονομικά, έσετε την υποστήριξη να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας στόχων.  Μία συμφωνία, σας αποδίδει κέρδος.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός κυριαρχεί μεταξύ σας.  Και οι δύο κάνετε προσπάθειες, χαμηλόνωντας τους τόνους, θα κρατήσετε την σχέση σας σε ισορροπία.  Οι αδέσμευτοι, ένα επαγγελματικό ή κοινωνικό ταξίδι γίνεται η αιτία του επόμενου συντρόφου σας.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, θα έχετε εφικτούς στόχους και θα σκέφτεστε δημιουργικά.  Ωστόσο εξαιτίας της υπερβολικής ανάλυσης όλων των ζητημάτων προκαλείτε εμπόδια.

Οικονομικά, χρειάζεται η προσοχή σας, ώστε να μην παρασυρθείτε από προτάσεις

Συναισθηματικά οι δεσμευμένοι, εάν επιτρέψετε σε οποιονδήποτε να εισχωρήσει στη σχέση σας, να προετοιμαστείτε για αναταράξεις μεταξύ σας από τις συμβουλές τους.  Εστιάστε την προσοχή σας στα απωθημένα του συντρόφου σας και δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα.  Οι αδέσμευτοι, ένας πρώην μέσω συναντήσεων του με κοινό σας γνωστό σας μεταφέρει τα συναισθήματα του.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, ενώ θα υπογράψετε συμφωνίες ή συμβόλαια, προσέξτε τις λεπτομέρειες πριν γιατί αργότερα θα χρειαστεί να διεκδικήσετε τα συμφέροντας σας με άλλους τρόπους.  Γενικά μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας.

Οικονομικά, θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία, λύνονται γρήγορα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, έντονο το κλίμα μεταξύ σας.  Ο σύντροφος σας θα θέλει περισσότερο χρόνο για τον εαυτό του, ενώ εσείς θα κάνετε προσπάθειες να εκμεταλλευτείτε και τον λίγο χρόνο που θα έχετε για να είστε μαζί του.  Οι αδέσμευτοι, η νοσταλγική σας διάθεση σας ωθεί να γνωρίσετε ένα νέο άτομο αλλά με χαρακτηριστικά ατόμου από το παρελθόν.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, έντονη καθημερινότητα με πολλές υποχρεώσεις.  Άγχη και φοβίες σχετικές με το μέλλον έρχονται στην επιφάνεια.  Μην τις αφήσετε να σας επηρεάσουν.

Οικονομικά, ανοιχτές υποχρεώσεις, επιστρέφουν,  μην βιαστείτε, αλλά προσπαθήστε να πάρετε παράταση.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, μέσα από προσπάθειες θα βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στα δικά σας και στα δικά του θέλω.  Ένα ταξίδι θα σας αναννεώσει.  Αυτό που χρειάζεστε είναι περισσότερη αυτοπεποίθηση.  Οι αδέσμευτοι, έχετε έντονη επιθυμία να πλησιάσετε έναν πρώην.  Σκεφτείτε εάν πραγματικά το θέλετε ή είναι κίνηση εγωισμού.

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, επιπλέον υποχρεώσεις, σας αναγκάζουν να ασχοληθείτε μόνο με τα εργασιακά σας.  Κάποιες φορές οι ανασφάλειες σας, ότι δεν θα τα καταφέρετε θα βγαίνουν ως νεύρα προς τους συναδέλφους ή πελάτες σας.

Οικονομικά, μέσα από σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα θα έχετε χρήματα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, οι συζητήσεις με τον σύντροφο σας, θα σας χαλαρώνουν από την καθημερινή επαγγελματική ένταση.  Το ότι δεν θα έχετε χρόνο να συναντηθείτε, προς έκπληξη σας δεν θα εκνευρίζει το ταίρι σας.  Οι αδέσμευτοι, ένας πρώην θα επιδιώξει να μπει στη ζωή σας και εσείς με μία συμπεριφορά ζέστη-κρύο θα προσπαθείτε να κερδίσετε χρόνο για να καταλάβετε εάν νιώθετε τα ίδια συναισθήματα όπως παλιά.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, η ενέργεια και η αισιοδοξία σας, διοχετεύεται σε συνεργασίες μελλοντικές και υπάρχουσες.  Μέσω πρωτοβουλιών προχωράτε σε πιο σταθερή βάση στην καριέρα σας.

Οικονομικά, έχετε έντονες συζητήσεις για να λύσετε όποιες διαφορές υπάρχουν φέρνοντας ισορροπία.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα κάνετε αναδρομή σε γεγονότα και καταστάσεις που σας πλήγωσας μέσω ατελείωτων συζητήσεων, όπου και αν βρίσκεστε.  Το κλίμα θα φορτιστεί με εντάσεις.  Οι αδέσμευτοι, ερωτοτροπείτε και διασκεδάζετε χωρίς όμως να δεσμεύεστε.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, η υποκειμενικότητα σας θα αποτελεί τροχοπέδι σε συζητήσεις για μελλοντικές συνεργασίες.  Παράλληλα θα μπείτε σε μία διαδικασία επανεξέτασης προτάσεων, από ανασφάλεια και μόνο.

Οικονομικά, θα δώσετε λύσεις με το ευνοικότερο αποτέλεσμα σε περιουσιακά θέματα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, νιώθετε την ανάγκη να σκαλίσετε το παρελθόν, σχετικά με συμπεριφορές του συντρόφου που σας έχουν ενοχλήσει.  Καλό είναι να κρατήσετε την συζήτηση σε ευγενικό πλαίσιο, αλλιώς τα λεγόμενα σας θα παρεξηγηθούν.  Οι αδέσμευτοι, κοντινά ταξίδια θα σας φέρουν κοντά με έναν άνθρωπο από τον ευρύτερο φιλικό σας

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις σε καθημερινά ζητήματα.  Αναλαμβάνετε θέματα που δεν ανταποκρίνονται στα προσόντα σας και αγχώνεστε.

Οικονομικά, θα έχετε την τάση να ξοδεύετε κάτι παραπάνω για τον εαυτό σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με ρομαντική διάθεση θα φέρετε στον σύντροφο σας κοντά.  Ήρεμες συζητήσεις και ερωτικές συναντήσεις θα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της σχέσης.  Οι αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για πολλές προσκλήσεις για διασκέδαση ακόμη και για μονοήμερες αποδράσεις από άτομα που σας φλερτάρουν.

Tags:  

admin