Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 27-11-2017 εώς 03-12-2017

 • Κριός

Επαγγελματικά, παίρνετε την απόφαση να τελειώσετε ότι δεν προχωρά όσο και αν σας στεναχωρεί.  Αλλάζετε πορεία μέσα από νέα ξεκινήματα.

Οικονομικά, υπάρχουν προκλήσεις που πρέπει να πάρετε αποφάσεις για το εάν θα επενδύσετε ή όχι.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα αποφασίσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις ή σχέσεις που δεν σας προσφέρουν την ευτυχία ή την ασφάλεια που θέλετε.  Οι αδέσμευτοι, θα σταματήσετε να ασχολήστε με φλερτ, επιδιώκοντας να μείνετε για λίγο μόνοι, ξεκαθαρίζοντας τα θέλω σας.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, δίνετε μεγάλη σημασία στις συνεργασίες και με συμβιβαστική διάθεση θα καταφέρετε να τις αξιοποιήσετε.

Οικονομικά, αξιοποιώντας κατάλληλα συνεργασίες ή ευκαιρίες, αυξάνετε το εισόδημα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με υποχωρητική διάθεση προς το σύντροφο σας, θα έρθετε πιο κοντά.  Οι αδέσμευτοι, θα αναθερμανθεί μια σχέση που νομίζατε ότι είχε τελειώσει οριστικά.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, θα κυνηγήσετε τους στόχους σας, καταστρώνοντας στρατηγική.  Για αυτό γίνεστε πιο απαιτητικοί και καταπιεστικοί απέναντι στους γύρω σας.

Οικονομικά, έχετε το αίσθημα του ανικανοποίητου και προσπαθείτε να αυξήσετε τα έσοδα σας χωρίς αποτέλεσμα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, λόγω της απόλυτης συμπεριφοράς σας θα προκύπτουν καβγαδάκια και εντάσεις μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, θα χαλιναγωγήσετε το πάθος σας, για ένα άτομο που μόλις γνωρίσατε.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα συμβιβαστείτε με τον τρόπο που κινούνται τα ζητήματα σας προκειμένου να μην έρθετε σε ρήξη με τους γύρω σας.  Παράλληλα θα επιδιώκετε άνοδο σε συνεργασίες.

Οικονομικά, έκτακτα οικογενειακά έξοδα και σπατάλη θα σας βάλουν εκτός προυπολογισμού.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα υπάρχει η αίσθηση της αβεβαιότητας, εξαιτίας της ήρεμης συμπεριφοράς του συντρόφου σας.  Ότι και αν κάνετε τίποτα δεν θα ανατρέψει αυτήν την κατάσταση για λίγο ακόμα, τουλάχιστον, μέχρι ο σύντροφος σας να αποφασίσει να σας ανοιχτεί.  Οι αδέσμευτοι, θα αποδεχτείτε μια γνωριμία για σχέση μόνο και μόνο από το γεγονός ότι συναντιέστε στους ίδιους χώρους.

 

 • Λέων

Επαγγελματικά, αρκετά δημιουργικά θα είστε στη δουλειά σας.  Σημαντικές διακρίσης μέσω των κινήσεων σας, σε συνεργασίες και επίλυση θεμάτων.

Οικονομικά, θα πάρετε χρήματα που δεν τα περιμένατε, από διάφορες πηγές.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα ξαναβρείτε το χαμόγελο σας, καθώς οι συναντήσεις σας, είναι συχνές και επικοδομητικές.  Οι αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία δίνει νόημα στη ζωή σας.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, αναβολή σε προγραμματισμένα ραντεβού θα αναστατώσουν το καθημερινό σας πρόγραμμα.

Οικονομικά, θα σπαταλήσετε για την οικογένεια ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η σχέση θα είναι το κύριο μέλημα σας και η καλή διάθεση θα σας φέρουν πιο κοντά.  Οι αδέσμευτοι, δημιουργούνται ερωτηματικά γύρω από ένα άτομο, από τον τρόπο που σας μιλάει για το εάν σας θέλει ή όχι.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, οι συναντήσεις και οι επικοινωνίες θα σας κάνουν ιδιαίτερα αποδοτικούς, στην δουλειά σας.

Οικονομικά, η σύναψη νέων συμφωνιών θα σας αναννεώσει τα έσοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, το ενδιαφέρον του συντρόφου σας, θα σας προκαλέσει να δεσμευτείτε μεσα στην σχέση για πράγματα που εκκρεμούσας μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, νέα φλερτ και νέα πρόσωπα σας ανεβάζουν την διάθεση.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, αναλαμβάνετε νέα καθήκοντα που σταδιακά θα σας φέρουν τις θετικές αλλαγές που θέλετε.

Οικονομικά, μέσα από επαγγελματικές εξελίξεις θα βελτιωθούν τα έσοδα σας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ότι σπείρατε τα τελευταία χρόνια αυτό θα θερίσετε από τον σύντροφο σας.  Θα αναγκαστείτε να καταλήξετε σε οριστικές αποφάσεις.  Οι αδέσμευτοι, θα επιλέξετε να είστε μαζί με ένα άτομο, βάση λογικής.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, θα οριστικοποιήσετε συνεργασίες και θα κλείσετε ότι εκκρεμότητες έχετε ακόμη και αν χρειαστεί να γίνεται απαιτητικός.

Οικονομικά, δεν θα μείνετε χωρίς χρήματα, αλλά δεν θα σας περισσεύουν κιόλας.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, μέσα από προβληματισμούς και δυσκολίες δυναμώνουν τα συναισθήματα σας για το έτερο ήμισυ.  Προσφέρεται την αγάπη σας άνευ όρων.  Οι αδέσμευτοι, θα γοητευτείτε από μια καινούργια γνωριμία.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, από την βιασύνη σας θα κάνετε λάθη που δύσκολα θα μπορέσετε να τα διορθώσετε.  Η συγκέντρωση σας στα καθημερινά ζητήματα θα είναι μειωμένη.

Οικονομικά, αποφύγετε  να ξοδέψετε για κάτι που απλά πιστεύετε ότι θα αποδώσει.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα ξαναφουντώσει ο έρωτας μεταξύ σας και η ανυπομονησία σας για δημιουργία θα σας κάνει γκρινιάρηδες.  Οι αδέσμευτοι, θα επιθυμείτε μια αλλαγή στα συναισθηματικά σας, αλλά θα προσπαθήσετε και μια επανασύνδεση.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, θα βοηθήσετε με την πείρα σας να λυθούν σοβαρά θέματα στη δουλειά.  Παράλληλα βάζετε και τις προυποθέσεις για νέα ξεκινήματα μέσω συνεργασιών.

Οικονομικά, θα ασχοληθείτε με την ανακαίνιση ενός αγαπημένου σας χώρου αφού τα οικονομικά, θα σας το επιτρέπουν.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα παραμείνετε στο φλερτ με ένα άτομο μέχρι να νιώσετε σιγουριά για τα θέλω σας.

 

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, με την υπομονή σας θα γίνεται αποδεκτοί ως πολύτιμοι συνεργάτες.  Οι καταστάσεις θα εξελιχθούν πολύ θετικά.

Οικονομικά, γίνεστε αρκετά σπάταλοι, αλλά το αξίζετε.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, πληρότητα και σταθερότητα μέσα στην σχέση.  Ο σύντροφος σας θα είναι συνεχώς κοντά σας για να σας δείχνει την αγάπη του σε κάθε ευκαιρία.  Οι αδέσμευτοι, ενθουσιασμός και εκπλήρωση επιθυμιών από ένα άτομο που σας φλερτάρει.

 

admin