Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 29-01-2018 εώς 04-02-2018

 • Κριός

Επαγγελματικά, θα δραματοποιείτε διαφορές με συνεργάτες ή ανωτέρους με αποτέλεσμα να επικρατεί σύγχυση μέσα στο μυαλό σας.  Να φυλάγεστε από άτομα που θέλουν να σας κλέψουν την δόξα γι’ αυτό μην μιλάτε για την εξέλιξη των ζητημάτων σας.

Οικονμικά, θα κλείσετε εκκρεμότητες σχετικές με δάνεια, φόρους κ.α. μέσω συμβιβασμού.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοιι, οι δυνατότητες και οι αδυναμίες θα καθορίσουν την πορεία της σχέσης σας.  Θα προσπαθήσετε μέσω συμβιβαστικών κινήσεων να σώσετε την σχέση σας.  Οι αδέσμευτοι, θα πλησιάσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει με δυναμικό τρόπο.

 

 • Ταύρος

Επαγγελματικά, θα υπάρχει πίεση, αμφισβήτηση και εντάσεις είτε με στενούς συνεργάτες, είτε με συναδέλφους.  Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας θα μεταβάλλονται από καθυστερήσεις.

Οικονομικά, οποιεσδήποτε αποφάσεις και ενέργειες, αποδεικνύονται επικερδής, ενώ σε λογικά πλαίσια κινούνται τα έξοδα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι και από τους δύο θα τεθούν επί τάπητος τα υπέρ και τα κατά της σχέσης.  Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις υπό το πρίσμα της ζήλιας ή του εγωισμού, αφήνοντας το περιθώριο να δείξετε μέσα από πράξεις τι νιώθετε.  Οι αδέσμευτοι ενθουσιώδεις γνωριμίες, αλλά μην βιαστείτε.

 

 • Δίδυμοι

Επαγγελματικά, η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά συνεχίζεται ακόμη και αν οι συνθήκες δεν σας βοηθούν να προχωρήσετε.  Ορισμένοι ίσως γίνετε θύμα ασυνεννοησίας εξαιτίας συγκυριών και γραφειοκρατίας.

Οικονομικά, θα έχετε μπερδέματα σχετικά με λογαριασμούς, επιταγές, κάρτες.  Να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και προνοητικοί.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, μπερδεύεστε ανάμεσα στα θέλω και τα μπορώ.  Δεν θα ξέρετε εάν πρέπει να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω την σχέση ή να αφήσετε το σύντροφο σας να σας παρακινήσει.  Οι αδέσμευτοι, πολλά φλερτ γύρω σας αλλά εσείς θα κινείστε σε κλίμα αναποφασιστικότητας για το τι ακριβώς θέλετε στην ερωτική σας ζωή.

 

 • Καρκίνος

Επαγγελματικά, θα κάνετε παραχωρήσεις για να μείνετε μέσα στις εξελίξεις.  Διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες σε σταθερές συνεργασίες ή σταθερές εξελίξεις θα σας αναγκάζουν να δουλεύετε περισσότερο.

Οικονομικά, χρήματα που σας οφείλουν σας έρχονται.  Γενικά ότι έχει να κάνει με διεκδίκηση ή συμβιβασμό θα έχει μία συμφέρουσα, για εσάς, κατάληξη.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η λογική θα είναι πάνω από τα συναισθήματα σας.  Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παρασύρεστε σε αυθόρμητες πράξεις κρατώντας μία απόσταση που θα εκνευρίζει τον σύντροφο σας.  Οι αδέσμευτοι, θα βιαστείτε να προχωρήσετε σε επισημοποίηση μιας «φρέσκιας» γνωριμίας.

 • Λέων

Επαγγελματικά, θα κάνετε περισσότερες προσπάθειες από ότι συνήθως για να τακτοποιείτε τα καθημερινά σας ζητήματα.  Ο ανταγωνισμός είναι τόσο σκληρός που θα αναγκαστείτε να καταπιαστείτε και με λεπτομέρειες.

Οικονομικά, τα έσοδα αυξάνονται όχι μόνο από την εργασία, αλλά και από συμφέρουσες συμφωνίες ή πωλήσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι υπάρχει αγάπη αλλά όχι ερωτική επιθυμία μεταξύ σας.  Ο σύντροφος σας, θα σας μιλήσει ανοιχτά για όλα όσα τον ενοχλούν και εσείς θα συμπεριφέρεστε με τον τρόπο που θέλει εκείνος.  Οι αδέσμευτοι, δεν θα χρειαστεί προσπάθεια για να κάνετε σχέση αλλά θα τον κρατήσετε μακριά από τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

 

 • Παρθένος

Επαγγελματικά, νέες γνωριμίες και νέες ιδέες θα δώσουν μία νέα διάσταση σε συνεργασίες.  Παρότι δεν θα νιώθετε ενθουσιασμένοι με τις αποφάσεις σας, η εργασία σας θα είναι παραγωγική.

Οικονομικά, υποχρεώσεις-έξοδα και καθυστερήσεις δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα κάνετε έναν απολογισμό για το τι νιώθετε και το τι αποκομίσατε από την σχέση σας.  Συνειδητά θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε το κλίμα μεταξύ σας έχοντας όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σας να πείτε αντίο εάν τελικά δεν νιώθετε ευτυχισμένοι.  Οι αδέσμευτοι, η ενισχυμένη γοητεία σας, θα φέρει πολλά φλερτ κοντά σας.

 

 • Ζυγός

Επαγγελματικά, θα έχετε νέες προτάσεις για συνεργασίες τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε πριν απαντήσετε.  Παράλληλα όσα ζητήματα δεν εξελίσσονται θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα διαπραγματευτείτε.

Οικονομικά, θα έχετε έξοδα για να καλύψετε οικογενειακές και προσωπικές ανάγκες.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η ανάγκη σας για συντροφικότητα, σας κάνει πιο εκφραστικούς απέναντι στο ταίρι σας.  Φεύγει από επάνω σας η γκρίνια και η κακοκεφιά που ήταν οι αιτίες για απομάκρυνση.  Οι αδέσμευτοι, ένας πρώην επιστρέφει με κτητική διάθεση.

 

 • Σκορπιός

Επαγγελματικά, με πολλές συζητήσεις και συναντήσεις θα προσπαθείτε να αξιολογήσετε τις προτάσεις για συνεργασία.  Κάποιοι θα αλλάξετε δουλειά και κάποιοι άλλοι θα αλλάξετε τομέα στην ήδη υπάρχουσα.

Οικονομικά, αυξάνονται οι δαπάνες λόγω κοινωνικών και οικογενειακών υποχρεώσεων.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η σχέση σας θα αποκατασταθεί χάρη στην υποχωρητική σας στάση.  Η καχυποψία σας, θα εξαλειφθεί και έτσι θα μπορείτε να νιώθετε την ειλικρίνεια του τι λέει και τι κάνει ο σύντροφος σας.  Οι αδέσμευτοι, θα έχετε πολλές και διαφορετικές γνωριμίες αρκεί να το τολμήσετε.

 

 • Τοξότης

Επαγγελματικά, μικρά καθημερινά ζητήματα θα σας εκνευρίζουν, μειώνοντας την αποδοτικότητα σας.  Φροντίστε να είστε όσο πιο προνοητικοί και ακριβείς ώστε να μην βγείτε από το πρόγραμμα σας.

Οικονομικά, θα παρασυρθείτε από ενθουσιασμούς και παρορμήσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα αναννεώσετε την ερωτική σας ζωή, μέσω μικρών αποδράσεων.  Αυτό θα βελτιώσει το γενικότερο κλίμα μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, θα έχετε την επιθυμία να φλερτάρετε μέσω επικοινωνιών με πολλά άτομα.

 

 • Αιγόκερως

Επαγγελματικά, σκεφτείτε λίγο περισσότερο τις προτάσεις που σας γίνονται.  Μην πάρετε κανένα ρίσκο σχετικά με αλλαγές γιατί θα το μετανιώσετε πολύ γρήγορα.  Παραμείνετε προς το παρόν πιστοί σε αυτά που κάνετε μέχρι τώρα.

Οικονομικά, θα αναβάλετε κάποιες αποφάσεις ή αγορές εξαιτίας χρονοβόρων διαπραγματεύσεων.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα νιώθετε τόσο κοντά με τον σύντροφο σας, που θα οικειοποιηθείτε τις δικές του συνήθειες.  Όλες σας οι ανησυχίες, οι φοβίες και οι επιθυμίες θα βγουν στην επιφάνεια μέσω κατανόησης του συντρόφου σας.  Οι αδέσμευτοι, είστε δοτικοί σε ανθρώπους που σας φλερτάρουν.

 

 • Υδροχόος

Επαγγελματικά, απαιτητικό διάστημα.  Υποχρεώσεις και εκκρεμότητες θα βγουν στην επιφάνεια που σε συνδυασμό με την καθημερινότητα, σας αγχώνουν.

Οικονομικά, θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις αυξημένες ανάγκες εξαιτίας σωστής διαχείρισης.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα είστε ειλικρινείς απέναντι στις δεσμεύσεις στην σχέση.  Ένα άτομο από το οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον θα σας συμβουλεύσει σχετικά με την καλυτέρευση του δεσμού σας.  Οι αδέσμευτοι, ένα άτομο από το παρελθόν θα σας ζητήσει να του δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία.

 • Ιχθύες

Επαγγελματικά, τόσο ο ανταγωνισμός όσο και οι φιλοδοξίες σας για άνοδο είναι αυξημένες.  Προετοιμαστείτε για κούραση καθώς οι συνεργάτες σας ή οι συνάδελφοι δεν θα είναι πρόθυμοι να μοιραστούν την δουλειά που θα έχετε.

Οικονομικά, με την βοήθεια ενός συνεργάτη ή φίλου θα έχετε ένα νέο έσοδο.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, δυσκολίες θα δημιουργηθούν στην μεταξύ σας επικοινωνία.  Εξαιτίας δικών σας παρερμηνειών στα λεγόμενα του συντρόφου θα προκαλλείτε τον θυμό μεταξύ σας.  Οι αδέσμευτοι, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με την επιλογή του συντρόφου.  Μην κρίνεται βάσει αυτών που λέει.

Tags:  

admin