Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 30-04-2018 εώς 06-05-2018

 

 • Κριός

 Επαγγελματικά, τα εμπόδια ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια.  Γίνεστε πιο ανεκτικοί και υπομονετικοί ώστε να τακτοποιήσετε ότι προκύπτει.

 Οικονομικά, έχετε εύνοια σε αγοραπωλησίες, συμφωνίες ή διεκδίκηση χρημάτων.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, μέσω επικοινωνιών, συμφιλιώνονται τα πράγματα μεταξύ σας.  Όποιες διαφορές υπάρχουν λύνονται μέσω αλληλοκατανόησης. Οι αδέσμευτοι, θα τολμήσετε να φλερτάρετε άτομο που δεν πρέπει, λόγω συναισθηματικής δικής του κατάστασης.  Παρόλα αυτά θα σας δώσει το πράσινο φως, για μία πρώτη επαφή.

 

 • Ταύρος

 Επαγγελματικά, ετοιμασστείτε για γραφειοκρατικές καθυστερήσεις και δυσκολία συνεννόησης με στενούς συνεργάτες.  Αυτό συνεπάγεται σε αργοπορία ζητημάτων και έντονο ανταγωνισμό.

 Οικονομικά, μια γενικότερη ακαταστασία στα έσοδα-έξοδα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας προσπαθεί να ξαναζωντανέψει την σχέση μέσα από μικρές εκπλήξεις.  Εσείς όμως δεν θα είστε διατεθειμένοι να κάνετε τις απαιτούμενες υποχωρήσεις, χρονικά για να συναντηθείτε. Οι αδέσμευτοι, ξαναείστε μαζί με έναν πρώην σας, συνεχίζοντας τη σχέση από εκεί που την αφήσατε.

 

 • Δίδυμοι

 Επαγγελματικά, βάλτε τα δυνατά σας για να πετύχετε τους στόχους σας, εξαιτίας έντονου ανταγωνισμόυ που  θα έχετε. Προσέξτε όμως ο τρόπος που θα τον κάνετε να μην είναι επιθετκός και αυταρχικός.

 Οικονομικά, αυξημένα τα έσοδα από τις φιλότιμες επαγγελματικές σας προσπάθειες.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα προκαλέσετε κια παράλληλα θα εκδηλώσετε ζήλια προς τον σύντροφο σας.  Η αιτία είναι όλα όσα θέλετε να βελτιώσετε μέσα στη σχέση, αλλά τελικά θα δημιουργείται εντάσεις. Οι αδέσμευτοι, ένας άνθρωπος θα σας προκαλέσει το ενδιαφέρον του , από τον «άτσαλο» τρόπο που σας προσεγγίζει.

 

 • Καρκίνος

 Επαγγελματικά, θα προχωρήσουν θέματα συνεργασιών και νέων στόχων με θετικά αποτελέσματα.  Προσπαθήστε να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και όχι υποτονικά για να σας εμπιστευθούν.

 Οικονομικά, χρήματα μπαίνουν στο ταμείο σας από παλιές υποθέσεις ανεβάζοντας έτσι τα έσοδα σας.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι. Θα φανούν οι καλές προθέσεις του συντρόφου σας μέσω συχνών συναντήσεων, ώστε να έρθετε πιο κοντά.  Σχέδια συγκατοίκησης ή επισημοποίησης θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Οι αδέσμευτοι, θα αναζητήσετε μέσα από παλιές γνωριμίες που έχετε, ένα άτομο που να μπορεί να καλύψει στο μέγιστο, τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

 • Λέων

 Επαγγελματικά, οι ρυθμοί, τα ωράρια και οι καθημερινές υποχρεώσεις θα είναι ήρεμα και στρωτά.  Ακόμη και οι έντονες απαιτήσεις προισταμένων ή πελατών θα σας λέγονται με ήρεμο τρόπο βοηθώντας σας να τις βάλετε σε τάξη.

 Οικονομικά, καθυστερεί μία είσπραξη που περιμένετε αξαιτίας ενός νομικού εγγράφου, που όμως εσείς περιμένετε για να τακτοποιήσετε οφειλές.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, εύκολα μπορεί να προκύψουν μεταξύ σας παρεξηγήσεις εάν δεν δεχτείτε να μιλήσετε μεταξύ σας με ειλικρίνεια.  Οι αδέσμευτοι, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα μέσω μιας παλιάς γνωριμίας από τον επαγγελματικό χώρο.

 • Παρθένος

 Επαγγελματικά, σας πιέζουν από παντού και εσείς νιώθετε ασφυκτικά καθώς δεν μπορείτε να παραβλέψετε κανονισμούς και χρονοδιαγράμματα.

 Οικονομικά, αυξάνονται οι υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσετε, τελικά, να τις παραβλέψετε.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, σε αμήχανη κατάσταση θα βρίσκεται η σχέση σας, εξαιτίας και των δύο πλευρών την διάθεση για απομόνωση.  Η αιτία θα είναι λάθη του παρελθόντος που έχουν πάρει την μορφή απωθημένων. Οι αδέσμευτοι, προσέξτε την συναισθηματική εξάρτηση από ένα γνώριμο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει με δήθεν άνετο τρόπο για να γνωριστείτε καλύτερα.

  

 • Ζυγός

 Επαγγελματικά, η ενέργεια, η διάυγεια και η συγκέντρωση σας, σας επιτρέπει να εκτινάξεται την δουλειά σας, στα ύψη.  Η συνεργασία με όσους εμπλέκονται στα ζητήματα σας, θα είναι άψογη, με γρήγορα θετικά αποτελέσματα.

 Οικονομικά, μην κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια και αγχώνεστε διότι τα έσοδα σας θα είναι παραπάνω από τις υποχρεώσεις.

Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, η βιασύνη και η παρόρμηση σας σχετικά με συμπεράσματα θα αποβούν μοιραίες για την ηρεμία μέσα στην σχέση.  Από συζητήσεις μεταξύ σας, αντί να ηρεμείτε, θα φουντώνετε.

 

 • Σκορπιός

 Επαγγελματικά, θα εργάζεστε υπερωρίες για να τα προλάβετε όλα.  Θα έχετε όμως άψογη συνεννόηση με τους γύρω σας και οι τωρινοί σας κόποι θα ανταμειφθούν αργότερα.

Οικονομικά, άνοδο των εσόδων είτε από αλλαγή θέσης στη δουλειά, είτε από αύξηση πελατών.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα εκφράσετε επιθυμίες και ανάγκες πέρα από φοβίες, αναστολές και ανασφάλειες, ανακαλύπτοντας την τρυφερή πλευρά του συντρόφου σας που θα προσπαθεί να σας τις καλύψει.  Οι αδέσμευτοι, θα πάρετε εσείς την πρωτοβουλία να έρθετε πιο κοντά με έναν άνθρωπο, εφόσον εκείνος δεν αποφασίζει να σας εκδηλωθεί.

 

 • Τοξότης

 Επαγγελματικά, κάποιοι θα αποφασίσετε να φύγετε από τη δουλειά σας, εξαιτίας των χαμηλών απολαβών και κάποιοι άλλοι δουλεύετε σκληρά για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας μέσω της δικής σας εργασίας.

 Οικονομικά, μετακόμιση, αλλαγές ή βοήθεια σε πρόσωπο του στενού οικογενειακού σας κύκλου, μειώνουν τα έσοδα.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, με αρκετά φιλικό τρόπο θα μάθετε τι θέλει ο σύντροφος σας.  Σκοπός σας είναι να δημιουργήσετε μία μόνιμη ικανοποίηση μεταξύ σας, προκειμένου να ζήσετε μαζί ή να προχωρήσετε σε γάμο.  Οι αδέσμευτοι, ένας γοητευτικός πειρασμός θα σας αποσυντονίσει την καθημερινότητα σας.

 

 • Αιγόκερως

 Επαγγελματικά, θα χρειαστεί πολύ σωστή διαχείριση ξαφνικών θεμάτων, ώστε να μην χάσετε τον έλεγχο, άλλων σταθερών ζητημάτων.  Καθώς θα έχετε υπερπληθώρα πληροφοριών μην αμελήσετε να τις εξετάσετε για να καταλάβετε τι ισχύει και τι όχι.

 Οικονομικά, πολλά έξοδα, είτε για την οικογένεια, είτε για δικές σας ανάγκες στέγασης.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα νιώθετε την ανάγκη ότι κάτι θέλετε να αλλάξει μεταξύ σας για να νιώσετε και πάλι ευτυχισμένοι, χωρίς να ξέρετε τι.  Ο σύντροφος σας, όμως θα είναι πάντα εκεί να σας ακούει. Οι αδέσμευτοι, νιώθετε κουρασμένοι, στο να ξεκινήσετε μία σχέση, για αυτό και κλείνεστε στον εαυτό σας.

 

 • Υδροχόος

 Επαγγελματικά, καινούργιες προτάσεις για συνεργασίες θα φέρουν αλλαγές στην καθημερινότητα σας, προκειμένου να συναντηθείτε και να μιλήσετε.

 Οικονομικά, επικεντρώνεστε στις σταθερές πηγές εσόδων, χωρίς να κυνηγάτε προτάσεις που σας υπόσχονται κέρδος.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα περάσετε όμορφα μεταξύ σας κάνοντας ένα ταξίδι ή μία εκδρομή.  Εκεί θα αποφασίσετε από κοινού τα επόμενα βήματα σας. Οι αδέσμευτοι, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα, προκειμένου να βάλετε τις βάσεις για μία νέα σχέση.

 

 • Ιχθύες

 Επαγγελματικά, αξιολογώντας την μέχρι  τώρα πορεία σας, ξεκινάτε συζητήσεις για την πρόοδο σας.  Φιλοδοξίες και στόχοι θα υλοποιηθούν μέσα απο συνεργασίες.

 Οικονομικά, αυξημένα έξοδα, είτε εξαιτίας ταξιδιού που δεν μπορείτε να αποφύγετε είτε οικογενειακών υποχρεώσεων.

 Συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι, θα δημιουργούνται εντάσεις, εξαιτίας των απαιτήσεων του συντόφου σας για να συναντηθείτε.  Εσείς θα του δίνετα άδικο γιατί θα νομίζετε ότι αντιμετωπίζει ανέμελα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Οι αδέσμευτοι, κάνετε μία νέα γνωριμία μέσα από την έντονη κοινωνική σας ζωή, νιώθωντας ευτυχισμένοι όσο περνάει ο καιρός.

Tags:  

admin