Μαθήματα Χαρτομαντείας – Ταρομαντείας

Η κάθε τράπουλα έχει τη δική της προσωπικότητα.

Ταρώ, Hal, Deste, Τσιγγάνικη, Κάρτες Αγγέλων, Ταρώ των Ερωτευμένων. 

Όλες έχουν να μας πουν τι δική τους ιστορία και η κάθε μία να μας καθοδηγήσει, με τον δικό της τρόπο, να μας απαντήσει στα ερωτήματα και να δώσει τέλος στους προβληματισμούς μας, είτε για εμάς προσωπικά, είτε για άτομα που ενδιαφερόμαστε.

Τα μαθήματα παραδίδονται σε επαγγελματικό χώρο και γίνονται είτε ατομικά, είτε ομαδικά εώς 4 ατόμων.  Μπορείτε δηλαδή να έρθετε με τον/την φίλη σας, με τον/την σύντροφο σας ή οποιοδήποτε άτομο εσείς επιθυμείτε και να παρακολουθήσετε μαζί τα μαθήματα.

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι από 4 ώρες εώς 8 ώρες.  Σκοπός των μαθημάτων είναι να οικειοποιηθείτε την κάθε τράπουλα, να έρθετε σε επαφή με την ενέργεια της και τα «μυστικά» της.  Να την νιώσετε ως κομμάτι του εαυτού σας.  Να την νιώσετε ως προέκταση του εαυτού σας.  Να την νιώσετε ως προέκταση του Νου και της σκέψης σας για να σας φανερώσει με ακρίβεια τις απαντήσεις τις για οποιοδήποτε ερώτημα και να σας αποκαλύψει το μέλλον για οποιαδήποτε κατάσταση σας απασχολεί.

Με απλά και κατανοητά μαθήματα και με πρακτική εξάσκηση θα μυηθείτε στα μυστικά της μαντικής τέχνης και θα μπορείτε να προβλέπεται με ακρίβεια και σιγουριά τα μελλοντικά γεγονότα.

    Καλέστε στο 6974464572 για να κανονίσουμε μαζί το ραντεβού σας για  να κανονίσουμε μαζί το ραντεβού σας για τα μυστικά του Μέλλοντος.

admin