Α) Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας το 2018

Προσθέστε το τρέχον έτος + ημερομηνία γεννήσεως + μήνα γεννήσεως=αριθμός αριθμολογικού έτους. 

Δηλαδή 2018+14+02 , το αναγάγουμε σε μονοψήφιους αριθμούς, 2018(11=1+1=2)+14(5)+02(2)=2+5+2=9.

Επομένως το Επαγγελματικό Έτος είναι «9» για την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Παρακάτω διαβάστε προσεκτικά τι σας επιφυλάσσει το μέλλον:

 

Επαγγελματική χρονιά «1»: Αν επιθυμείτε να ανοίξετε τους ορίζοντες στην καριέρα ας, αυτονομηθείτε φέτος.  Ίσως είναι η ευκαιρία να μετατρέψετε κάτι που αγαπάτε σε επιχειρηματική δραστηριότητα.  Οι καλύτερες μέρες για να πάρετε πρωτοβουλίες είναι η Δευτέρα και Πέμπτη.  Οι μήνες για ενδιαφέρουσες εξελίξεις είναι Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος.

 

Επαγγελματική χρονιά «2»:  Να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλη αλλαγή στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα ξεκινά από ανώτερα κλιμάκια.  Υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν και οι δεκές σας υποχρεώσεις.  Αν πάντως θέλετε να ψάξετε για δουλειά, τυχερές ημέρες είναι Δευτέρα και Παρασκευή.  Καλύτεροι μήνες στα επαγγελματικά είναι Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούνιος, Αύγουστος και Δεκέμβριος.

 

Επαγγελματική χρονιά «3»: Η αυξημένη φιλοδοξία σας οδηγεί σε επαγγελματική επέκταση αλλά και σε βελτίωση των προσόντων σας.  Το έτος, σας ευνοεί, αρκεί να μην αναλάβετε ευθύνες που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας.  Οι καλύτερες ημέρες είναι οι Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ οι μήνες Φεβρουάριος, Μάρτιος, Μάιος, Ιούλιος και Νοέμβριος φέρνουν θετικές εξελίξεις.

 

Η Αριθμολογία είναι μια επιστήμη όπως και η Αστρολογία, που θα σου αποκαλύψει τις ευκαιρίες, τα εμπόδια και τις ανατροπές, που θα σου συμβούν σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου.  Τηλεφώνησε μου στο 6974464572.  σε περιμένω. Maira.

 

admin