Καφεμαντεία

cofee maira

cofee mairaΌσο και αν ακούγεται παράξενο η καφεμαντεία είναι χάρισμα.  Είναι ένα ισχυρό είδος μαντείας δίνοντας μας την δυνατότητα να προβλέψουμε μελλοντικές καταστάσεις.
Τα σημάδια στο φλιτζανάκι του καφε μας παρέχουν πληροφορίες από την στιγμη που θα διαβαστεί.  Προβλέπει με χρονική ακρίβεια για το τι ακριβώς πρόκειται να μας συμβεί: π.χ. διαζύγιο, γάμος, καινούρια εργασία, κακοπροαίρετα σχόλια κ.λ.π.

 

 
Τα σημάδια στο φλυτζάνι έχουν αποκτήσει σημασία μέσα από προσεκτική μελέτη ανά τους αιώνες και οι πληροφορίες μεταδόθηκαν από στόμα σε στόμα.

Εγώ προσωπικά, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, άκουγα την γιαγια μου να ερμηνεύει το κατακάθι του καφέ σε γειτόνισσες.  Κάποια στιγμή τόλμησα και εγώ να ερμηνεύσω τα σημάδια του.

Η επιτυχία και η ακρίβεια της πρόβλεψης μου με ενθάρρυναν να ασχοληθώ όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να είμαι σε θέση να προβλέπω γεγονότα.

Τηλεφώνησε μου λοιπόν να τα πούμε από κοντά, πίνοντας το καφεδάκι μας και μετά χαλαρώνοντας να μεταφράσουμε τα σημάδια του, όπως τον παλιό καιρό και στο τέλος της πρόβλεψης να κάνεις μια ευχή και πατώντας με τον δάκτυλο σου στο κέντρο του φλιτζανιού να δούμε εάν θα πραγματοποιηθεί η ευχή σου άμεσα ή έμμεσα και ποιες καταστάσεις ή πρόσωπα θα προσπαθήσουν να την εμποδίσουν.

admin