Ονοματολογία

onomatologia maira

onomatologia maira

Κάθε γράμμα της αλφαβήτου έχει τη δική του έκφραση.  Το «πέρασμα» τους στη δική μας ζωή θα μας δώσει πληροφορίες που θα μας προσφέρουν την πιθανότητα να φωτίσουμε το παρελθόν, να διαχειριστούμε το παρόν και να ελέγξουμε το μέλλον.

  Ο άνθρωπος έχει πάντα την επιλογή να χτίσει τον εαυτό του ή να καταστραφεί από έναν αριθμό.  Η επιρροή ενός γράμματος είναι διαφορετική και εξαρτάται απ’ ότι συμβαίνει κατά την παιδική ηλικία και κατά την εφηβεία.  Κάθε γράμμα έχει διαφορετική επίδραση και σημασία σε σχέση με την θέση του στην αλφάβητο.  Παρακάτω σας αναλύω και τα 24 γράμματα της αλφαβήτου, το καθένα ξεχωριστά για την δύναμη του:

A: Αυταρχισμός, εξουσία.  Το “Α” προβλέπει αλλαγή δραστηριότητας, κατοικίας ή οικονομικών.  Αν ακολουθείται από “Γ” σημαίνει κέρδη.  Αν ακολουθείται από “Y” είναι αναστατώσεις.  Αν ακολουθείται από “Κ” θα φέρει νευρικά προβλήματα και αισθηματικά βάσανα.  Αν ακολουθείται από “Ρ” προβλήματα υγείας.  Η συναισθηματική του επίδραση είναι τέλος και αρχή νέων αισθηματικών σχέσεων.  Η επίδραση του στα επαγγελματικά είναι καινούργιες ιδέες.

B: Καλοσύνη, ανάγκη.  Δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις, συναισθηματικά προβλήματα.  Εύθραυστη  υγεία και εύθραυστη οικογενειακή κατάσταση.  Οικογενειακή διχόνοια, απότομη συναισθηματική αναστάτωση, προβλήματα που οφείλονται στην ευαισθησία και μπορούν να οδηγήσουν σε ρήξη.

Γ: Δημιουργία, επικοινωνία.  Δημιουργία, έξυπνο και εκφραστικό παιδί που επικοινωνεί, έντονα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.  Σε οποιοδήποτε καιρό χρονικά, έχει ευτυχισμένη περίοδο που ακόμη και τις δυσκολίες τις μεταμορφώνει σε ευκολίες.

Δ: Αποφασιστικότητα, καθήκοντα.  Δυσκολίες, οικογενειακά προβλήματα.  Αγωνίες όταν ακολουθείται από “Υ”.  Απότομες ταραχές στα συναισθηματικά.

Ε: Διαισθητικό, ενεργητικό.  Αυτό το γράμμα είναι η κίνηση, η αλλαγή, τα ταξίδια, οι εμπειρίες.  Καλή υγεία, με πολλές αλλαγές είτε στο επαγγελματικό, υλικό ή οικογενειακό επίπεδο.  Περιπέτειες συναισθηματικές ή σωματικές ευτυχίες μικρής διάρκειας συχνά χωρίς αύριο.

Ζ: Αποθηκεύει.  Είναι το γράμμα του κέρδους.  Σαν παιδί είναι μοναχικό και μυστικοπαθές, σε μια οικογένεια χωρίς οικονομικό πρόβλημα.  Ως ενήλικας θυμώνει εύκολα και αλλάζει επίσης εύκολα η διάθεση του.  Οι συναισθηματικές σχέσεις είναι δύσκολες.

Η: Αρμονία, φιλοδοξία, ευημερία.  Είναι γράμμα του πνεύματος της ύλης, της αρμονίας.  Εάν υπάρξει γάμος, είναι γάμος συμφέροντος.  Γράμμα πολύ υλικό, που επιδρά λίγο στην πνευματική εξέλιξη, αλλά τονώνει το πάθος κέρδους και επιτυχίας.

Θ: Εξυπνάδα, ενδιαφέρον για τον άλλον.  Είναι νευρικό γράμμα γεμάτο πάθος.  Προσδιορίζει συναισθηματική ένταση.  Ρήξεις, πόνοι, καθυστερήσεις, δυσκολίες, ατυχήματα.  Χωρισμός, διαζύγιο, τέλος των συναισθηματικών σχέσεων.

Ι: Το εγώ που κρίνει και καταμετρά.  Λιγότερο εμπνευσμένο από το “Α” το “Ι”  έχει περισσότερη εμπειρία.  Έξυπνο παιδί, ικανό να εμπλουτίζει τον εαυτό του και να αναλαμβάνει τις ευθύνες του.  Φέρει ευθύνες και μάλιστα πολύ σημαντικές που ευνοούν τον επαγγελματικό τομέα.  Συναισθηματική ρήξη, διαμάχες, παρεξηγήσεις, προβλήματα στο σπιτικό.

Κ: Κάρμα, δικαιοσύνη.  Περιέχει όλο το δυναμικό της διαίσθησης.  Φέρει όλο το δυναμικό της έμπνευσης, εξέλιξη.  Προαναγγέλλει βάσανα, αλλαγές στα συναισθηματικά.  Παράλληλα αναστάτωση, μπερδέματα στις αισθηματικές σχέσεις.

Λ: Αδράνεια.  Είναι ένα “Ε” που θέλει να μοιάσει στο “Ι”.  Γράμμα πολύ θετικό, που δίνει εξυπνάδα, έκφραση και δημιουργικότητα.  Ευχάριστη περίοδος, ευτυχία, ταξίδια.  Μια από τις καλύτερες περιόδους που φέρνου χαρά και καλοσύνη.
Μ: Οικοδόμος, χτίστης, γάμος.  Ακουμπά στη γη, με διάρκεια που έχει την έννοια της εργασίας.  Παιδικές αρρώστιες.  Κακή επιρροή σε οικονομικές υποθέσεις, περίοδος εργασίας.  Οικογενειακή ζωή, τι σπίτι είναι καλό και σταθερό για το παιδί μα οι συνθήκες δύσκολες.  Δείχνει την ευκαιρία γάμου, εξωσυζυγικών σχέσεων που οδηγούν σε συναισθηματικά προβλήματα.

Ν: Πλοίο που ταξιδεύει.  Περιέχει ενέργεια.  Κίνηση, αλλαγή, σεξουαλικότητα.  Όταν προηγείται από το “Ν” ένα “Ι” ή ένα “Ρ”  σημαίνει δύσκολες αλλαγές.  Δυσκολίες, ξαφνικές αλλαγές.  Σκαμπανεβάσματα στην αισθηματική ζωή του παιδιού.  Φευγαλέες σχέσεις, κυρίως σωματικοί έρωτες που δεν αφήνουν μεγάλο χώρο στις πραγματικές αγάπες και στις φιλίες.

Ο: Παρατηρητικότητα, δυναμισμός, θέληση.  Φέρνει το καταφύγιο του εμβρύου στο παιδί, την προστασία, οικογενειακή σταθερότητα και καλή υγεία.  Το πέρασμα του είναι ευνοϊκό για νέες δραστηριότητες, ταξίδια, υλικά οφέλη.  Συναισθηματική ζωή που ισχύει η προστασία μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Π: Σκέψη, πρόοδος, ντροπαλότητα, αντίληψη.  Γράμμα διακριτικό, μυστικοπαθές, μοναχικό, στοχαστικό.  Έξυπνο παιδί, δυσκολία στους έρωτες, κρυφοί έρωτες που βασανίζουν.  Πιθανότητα κρυφών σχέσεων, δεν ευνοείται ο γάμος.

Ξ: Κατάκτηση.  Αυτό το γράμμα αναφέρεται κυρίως στις χρηματικές υποθέσεις και στις υλικές αξίες. Τελειοποίησης στα χρηματικά ζητήματα, φέρνει πρόοδο και κέρδη.  Προαναγγέλλει μετακόμιση, βελτίωση της κατοικίας, ταξίδια.  Είναι γράμμα πολύ υλικό για να μπορέσει να παραχωρήσει τη θέση του στα συναισθηματικά.

Ρ: Εγκράτεια, σχέσεις, φήμη.  Είναι το γράμμα των ταξιδιών και των σχέσεων στο εξωτερικό.  Δυσκολίες, καθυστερήσεις, ρήξεις.  Συναισθηματικά προβλήματα, απογοητεύσεις.

Σ: Ερπετό, πόνος, εξύψωση.  Μετακόμιση, βελτίωση κατοικίας.  Ευκαιριακές αναστατώσεις.  Αναζήτηση μιας καινούργιας κατανόησης, μιας εξελίξεις που μπορεί να προκαλέσει βάσανα.

Τ: Μεταμόρφωση, ντροπαλότητα.  Υπόσχεται αλλαγές, μετακομίσεις, ταξίδια.  Προαναγγέλλει μια ιστορία αγάπης, γάμου.  Βαθιές αναστατώσεις μετά από συνεχείς δυσκολίες.

Φ: Φωτιά, νίκη, ταξίδια.  Σταθερή ζωή, ισορροπημένη ζωή, καλή υγεία.  Ευτυχία σε όλους τους τομείς, σχέσεις με διάρκεια.

 

Τα γράμματα Υ, Χ, Ψ, Ω δεν έχουν «περάσματα».

admin