Ταρωμαντεία

 

Τα ταρώ έχουν τη δύναμη να σου αποκαλύψουν το μέλλον. Kάλεσε τώρα στο 6971928352

Η τράπουλα Ταρώ αποτελείται από την Μεγάλη και την Μικρή Αρκάνα και αριθμεί 78 κάρτες.  Η ιστορία της χάνεται στα βάθη των αιώνων και η τεκμηρίωση της ήρθε μετά το δεύτερο μισό του 14ου αιώνα.  Τις προβλέψεις της, τις έχουν εμπιστευτεί εκατομμύρια άνθρωποι από τότε μέχρι σήμερα.

  Ο σκοπός του διαβάσματος της Ταρώ είναι πολλαπλός.  Μπορεί να μας ενισχύσει ώστε να κάνουμε τις επιλογές του για το θέμα που μας απασχολεί ή να μας δώσει με ακρίβεια για το πώς πρόκειται να εξελιχθεί οποιοδήποτε θέμα μας. 

  Τα Ταρώ μπορούμε να τα συμβουλευτούμε τόσο για τα συναισθηματικά όσο και τα επαγγελματικά μας προβλήματα.

  Πιο συγκεκριμένα:

  Για τα συναισθηματικά-ερωτικά ζητήματα

 • Θα προκύψει καινούργιος έρωτας;
 • Που θα τον συναντήσω;
 • Πως θα εξελιχθεί;
 • Είναι το ταίρι της ζωής μου;
 • Ποια είναι τα συναισθήματα του για εμένα και τι θα κάνει για να μου τα δείξει;
 • Έχεις χωρίσει και θέλεις επανασύνδεση;
 • Ποια είναι τα εμπόδια και δεν μπορεί η σχέση να εξελιχθεί;
 • Έχετε χωρίσει και θέλεις να ξέρεις εάν θα έχεις επανασύνδεση;
 • Πως πρέπει να συμπεριφερθείς για να τον/την έχεις;

Για τα επαγγελματικά:

 • Πως θα εξελιχθούν τα επαγγελματικά σου;
 • Θα βρεις αυτό που ψάχνεις επαγγελματικά;
 • Ποια είναι τα εμπόδια που καθυστερούν την επαγγελματική σου πρόοδο.
 • Οικονομικά τι σου επιφυλάσσει το μέλλον;

Τα ταρώ έχουν τη δύναμη να σου αποκαλύψουν το μέλλον. Kάλεσε τώρα στο 6971928352

 

Για όλα αυτά τα ερωτήματα και για χιλιάδες άλλα η Ταρώ, με τα διαφορετικά, για κάθε θέμα και κάθε ερώτηση, ανοίγματα της μας απαντά με σαφήνεια.

Έτσι γνωρίζοντας τι μας επιφυλάσσει το μέλλον ερωτικά, συναισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά μπορούμε να κινηθούμε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την επιτυχία μας.

Εγώ λοιπόν είμαι εδώ για να σε ακούσω και μαζί να «περπατήσουμε» στα μονοπάτια της πρόβλεψης που θα μας δείξει η Ταρώ για Εσένα.

Τα ταρώ έχουν τη δύναμη να σου αποκαλύψουν το μέλλον. Kάλεσε τώρα στο 6971928352 

admin

Ταρωμαντεία

 

 Πώς να εξοικειωθείτε με τις Κάρτες Ταρώ

Αφού διαλέξετε  την τράπουλα που ταιριάζει με την δική σας αίσθηση του χρώματος, του στυλ και της εικόνας το επόμενο βήμα είναι να εξοικειωθείτε απολύτως με τα χαρτιά, προσθέτοντας και την προσωπική σας  σφραγίδα  θα μπορέσετε να χρησιμοποιείται τις κάρτες για όποιον λόγο θέλετε. Πχ αν αντιμετωπίζεται ένα δίλημμα σχετικά με την σχέση σας για την κατεύθυνση ή την επιλογή που πρέπει να πάρετε συγκεντρωθείτε στους εραστές. Αν αντιμετωπίζεται κατάθλιψη στοχαστείτε πάνω στην Σελήνη και ούτω καθεξής. Αν προχωρήσουμε λοιπόν στην ερμηνεία της κάθε κάρτας της Μεγάλης Αρκάνας.

 

                                            Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο Τρελός αποκαλύπτει ότι οι παλιοί τρόποι είναι ξεπερασμένοι και υποδηλώνει μια έντονη επιθυμία για αλλαγή. Επίσης εκφράζει την επιθυμία να αναζητήσουμε νέους τρόπους ζωής , που ίσως φαίνονται «ανόητοι» στους άλλους. Όμως η επιθυμία για αλλαγή είναι συνήθως μεγαλύτερη από το φόβο.

 

                                     Ο  ΜΑΓΟΣ

Ο Μάγος υποδηλώνει τη δυνατότητα για σημαντικά ξεκινήματα. Η θετική όψη σημαίνει δύναμη θέλησης ,ενώ η αρνητική υποδηλώνει έλλειψη  θάρρους.

 

                                          Η  ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Η κάρτα εκφράζει το ενδιαφέρον για απόκρυφες ή εσωτερικές μελέτες. Στη θετική πλευρά σημαίνει πως ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ευεργετηθεί αν δει τα προβλήματα διαισθητικά , αλλά στην αρνητική προειδοποιεί για συναισθηματική αστάθεια.

 

                                        Η  ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η κάρτα είναι σύμβολο της αφθονίας , του γάμου και της μητρότητας. Σημαίνει πως μια εποχή αφθονίας συναισθημάτων έρχεται. Θετικά σημαίνει αφθονία, γαλήνη ενώ αρνητικά είναι στασιμότητα και ασφυξεία.

 

                                       Ο  ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Τα θέματα που ανήκουν στον υλικό κόσμο θα παίξουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή, αυτήν  την εποχή. Επίσης είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσουμε μια επιχείρηση. Θετικά αντιπροσωπεύει μια εξουσία ενώ αρνητικά έναν άκαμπτο τύραννο ή μια τυραννική κατάσταση.

 

                                       Ο  ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Είναι καιρός ο ενδιαφερόμενος να στρέψει την προσοχή του προς  πνευματικά  θέματα. Στην θετική όψη θα δοθούν συμβουλές ενώ στην αρνητική όψη σημαίνει ότι δίνονται άσχημες συμβουλές ή ακούγονται κουτσομπολιά.

                                                                         

                                      ΟΙ   ΕΡΑΣΤΕΣ

Η κάρτα αντιπροσωπεύει μια σχέση του ενδιαφερόμενου και η οποία συνεπάγεται μια επιλογή. Η επιλογή αναπόφευκτα συνεπάγεται ότι κάτι άλλο πρέπει να εγκαταλειφθεί δηλαδή η επιλογή της αγάπης και του πάθους μπορεί να φέρει πόνο και θλίψη. Για αυτό η συγκεκριμένη κάρτα θα πρέπει να αναλυθεί ανάλογα με τις κάρτες που υπάρχουν γύρω της.

 

                                      ΤΟ  ΑΡΜΑ

Η κάρτα υποδηλώνει αναμενόμενη σύγκρουση. Με την θετική σημασία υποδηλώνει την αποφασιστικότητα και τη αυτοπεποίθηση που είναι αναγκαίες για την επιτυχία. Με την αρνητική σημασία δηλώνει  επιθετικότητα και βιαιότητα χωρίς σκέψη.

 

                                    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θα επιτευχθούν συμφωνίες μέσω διαπραγματεύσεων. Δηλώνει νομικές υποθέσεις που πρέπει να έχουν προσεχτική αντιμετώπιση. Στην θετική όψη είναι συνετές  και λογικές λύσεις και στην  αρνητική σημαίνει αδικία ή έλλειψη έντιμης  συναλλαγής.

 

                                   Ο   ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Η εμφάνιση του στο ρίξιμο σημαίνει ότι θα υπάρξει μια περίοδος απομονώσεων απαραίτητη όμως για να ανασυνταχθεί ο ενδιαφερόμενος. Θετικά σημαίνει διαλογισμό ,ψυχική αναζήτηση ενώ αρνητικά σημαίνει ανικανότητα να δεχθεί ο ενδιαφερόμενος καινούργιες ιδέες.

 

                                 Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται σημαίνει μια νέα αρχή. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει το οποίο δεν είναι ούτε αρνητικό ούτε θετικό, αλλά αυτό θα καθοριστεί από το πώς θα αντιμετωπιστούν οι νέες ενέργειες. Όπως και να «πέσει» στο άνοιγμα αυτή η κάρτα είναι θετική .

 

                                        ΙΣΧΥΣ

Είναι μια εποχή όπου θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να δείξει θάρρος και αποφασιστικότητα. Με θετική έννοια, η ισχύς υποδηλώνει ότι υπάρχει μια ευκαιρία για συμφιλίωση. Στην αρνητική όψη σημαίνει κατάχρηση δύναμης.

 

                                    Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Υπάρχει ανάγκη για θυσία. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δίνουμε , προκειμένου να κερδίσουμε κάτι άλλο.

 

                                      Ο  ΘΑΝΑΤΟΣ

Ο θάνατος σημαίνει ότι κάτι οδηγείται στο φυσικό του τέλος. Το αν αυτό το τέλος θα είναι επώδυνο εξαρτάται από το πώς νιώθει ο ενδιαφερόμενος σχετικά με το θέμα του

                                   Η  ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η κάρτα αυτή υποδηλώνει πως  πρέπει να υπάρχει συνεργασία και συμβιβασμός για την επιτυχή έκβαση μιας δύσκολης κατάστασης. Στην αρνητική όψη δηλώνει καταπιεσμένα συναισθήματα.

                                 

                             Ο  ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ο διάβολος αντιπροσωπεύει καταπιεσμένους φόβους και μπλοκαρισμένα  συναισθήματα, τα οποία όταν απομακρυνθούν μπορούν να ελευθερώσουν μεγάλη θετική ενέργεια. Η αρνητική ερμηνεία είναι καταπίεση σε  βάρος του ενδιαφερομένου.

 

                              Ο  ΠΥΡΓΟΣ

Η κάρτα δηλώνει μια περίοδο απότομων αλλαγών. Από την θετική όψη δείχνει μια εποχή πολύ απελευθερωτική, από την αρνητική της όψη όμως σημαίνει ξεκαθάρισμα πίστεων και δομών.

 

                                  ΤΟ  ΑΣΤΕΡΙ

Θετικά το αστέρι σημαίνει ελπίδα , υπόσχεση πως όλα θα πάνε καλά, στην αρνητική όψη σημαίνει αμφιβολία για τον εαυτό μας  και έλλειψη εμπιστοσύνης.

 

                             Η   ΣΕΛΗΝΗ

Θα υπάρξει μια εποχή αβεβαιότητας ή σύγχυσης. Κάτι μεγαλώνει σιωπηλά και μυστικά και όταν θα ωριμάσει θα αποκαλυφθεί.

 

                             Ο  ΗΛΙΟΣ

Υποδηλώνει ενέργεια , δύναμη, καλή υγεία και θετική στάση. Η αρνητική όψη μπορεί να σημαίνει μια έλλειψη ευαισθησίας ή μια τάση υπερβολικής αυτοπεποίθησης.

 

                                  Η  ΚΡΙΣΗ

Η κρίση δηλώνει το τέλος ενός κεφαλαίου και έναρξη ενός καινούργιου αλλά στο ενδιάμεσο βρίσκεται η αντιμετώπιση των επακόλουθων. Θετικά δηλώνει χαρά και αρνητικά δηλώνει θλίψη για χαμένες ευκαιρίες.

 

                                Ο   ΚΟΣΜΟΣ

Είναι η κάρτα της επιτυχίας. Σημαίνει την ολοκλήρωση μιας φάσης στη ζωή

admin