Χαρτομαντεία

tarot maira 1

tarot maira 1

Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ

Κάθε χαρτί αντιπροσωπεύει μια διαφορετική πλευρά. Οι δώδεκα φιγούρες αντιπροσωπεύουν ανθρώπους και ορισμένες ιδιότητες ενώ τα σαράντα αριθμημένα χαρτιά συμβολίζουν καταστάσεις και συνθήκες.

ΚΑΡΟ

                                                ΑΣΣΟΣ  ΚΑΡΟ

Σημαίνει αρχή και τέλος . Το χαρτί περιέχει τη δύναμη να μεταμορφώνει μια κατάσταση σε άλλη. Επίσης σημαίνει καινούρια δουλεία , καινούριο σπίτι. Ένα σημαντικό νέο έχει τη δύναμη να αλλάξει το μέλλον. Η ξεκάθαρη σκέψη επιτρέπει στο άτομο να εξομαλύνει καταστάσεις. Η ακλόνητη ενεργητικότητα και η καλή υγεία βοηθούν στην εκπλήρωση των υψηλότερων φιλοδοξιών. Το χαρτί αυτό έχει μια ισχυρή θετική επίδραση που επιτρέπει στο άτομο να κατευθύνει τις δυνάμεις του προς την εκπλήρωση ενός σκοπού.

                                                  ΡΗΓΑΣ  ΚΑΡΟ

Ο Ρήγας αντιπροσωπεύει την αντρική ώριμη πλευρά. Συνδυασμός  πείρας και δράσης θα δώσει ένα άλμα προς νέα ενδιαφέροντα. Εμφανισιακά είναι ξανθός  σκούρος με μελιά μάτια, είναι  μυϊκά δυνατός και πρακτικός. Σαν προστάτης είναι αυταρχικός , σαν συνέταιρος  πιστός και εργατικός και σαν σύζυγος  εξουσιαστικός. Είναι εξωστρεφής . Η επιρροή αυτή του χαρτιού είναι θετική και δυνατή. Θα πείσει τους άλλους να συμφωνήσουν με τις ιδέες του και θα βοηθήσει να ανταποκριθούν στα σχέδια του.

                                                   ΝΤΑΜΑ  ΚΑΡΟ

Αυτό το χαρτί αντιπροσωπεύει τη θηλυκή πλευρά. Είναι γυναίκα που μπορεί να παίρνει σημαντικές αποφάσεις με ταχύτητα και ακρίβεια. Η φιλοδοξία της είναι να κρατήσει την δίκαιη κερδισμένη θέση της στη ζωή παρά να επεκτείνει τους ορίζοντες της σε άγνωστο έδαφος. Εκ παραδόσεως έχει ξανθά σκούρα μαλλιά και μελιά μάτια. Σαν επιχειρηματίας πετυχαίνει εύκολα. Η καριέρα θα προηγείται από το σπίτι και την οικογένεια της , όμως είναι ικανή μητέρα. Ξεχειλίζει από ενεργητικότητα και η ζωή  της δίνει πάντα υποσχέσεις  περιπέτειας  και αλλαγής. Η ασυνήθιστη θετικότητα της δίνει μια εξωστρεφή προσωπικότητα που μοιάζει με άντρα. Επειδή είναι πολύ επαγγελματίας   κρίνεται ως σκληρόκαρδη . Οι γύρω της θα ωφεληθούν  αν ακολουθήσουν τις  συμβουλές της που είναι λογικές και πρακτικές αλλά όχι πάντα ευχάριστες.

                                                     ΒΑΛΕΣ  ΚΑΡΟ    

  Είναι  εξαιρετικά έξυπνος. Υπάρχει φιλοδοξία αλλά μένει ανεκπλήρωτη γιατί οι ελπίδες σπάνια γίνονται δράση. Ο Βαλές θεωρείται , ξανθός  σκούρος στην εμφάνιση. Είναι εξωστρεφής , δεν γερνάει γρήγορα και διατηρεί τη νεανική του εμφάνιση μέχρι τέλους. Τα σπορ είναι το φόρτε του γιατί τον γεμίζουν ενέργεια. Στο σπίτι οι προθέσεις του είναι πάντα καλές και είναι γεμάτος υποσχέσεις που δεν μπορεί μάλλον παρά δεν θέλει να κρατήσει. Αν και φιλόδοξος  αυτός ο άντρας είναι πολύ ανώριμος και ασταθής για να φτάσει ποτέ στο σκοπό του. Μια μικρή επιτυχία του κάνει να πάρει αέρα και δεν είναι αρκετά συνετός για να την ακολουθήσει μέχρι το επόμενο λογικό στάδιο.

                                                         ΔΕΚΑ  ΚΑΡΟ

Το δέκα το χαρτί αυτού του χρώματος είναι σύμβολο ολοκλήρωσης και δείχνει πως μια φάση της ζωής τελείωσε και μια άλλη πρόκειται να αρχίσει. Ένα ταξίδι που συνδυάζει  τη  δουλειά με τη διασκέδαση θα δώσει μια ανταμοιβή. Η σωματική και πνευματική προσπάθεια είναι απαραίτητη για την εφαρμογή ενός καινούριου σχεδίου στην πράξη. Ένα γράμμα η έγγραφο θα αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό. Η επιρροή αυτού του χαρτιού θα οδηγήσει σε δράση αν και το αποτέλεσμα δεν θα είναι  άμεσα  φανερό.

                                                           ΕΝΝΕΑ  ΚΑΡΟ 

Δείχνει ηγετικές ικανότητες , αλλά προειδοποιεί ότι όσο πιο ψηλά ανέβεις  από τόσο ψηλότερα θα πέσεις. Συνδέεται με δουλειά, φιλοδοξίες. Προσφέρεται προαγωγή και οι καινούριες επιχειρήσεις έχουν εξασφαλισμένη επιτυχία. Αν πρέπει να γίνουν τολμηρά βήματα θα αποδειχθούν ευκολότερα από ότι  περιμέναμε η φοβόμαστε.

                                                            ΟΧΤΩ  ΚΑΡΟ 

   Αυτό το χαρτί είναι μια αντίφαση γιατί σημαίνει πλήρη επιτυχία η πλήρη αποτυχία. Οι αρχαίοι το έβλεπαν σαν ισότητα και άρνηση που συμβολίζεται αναλογικά από τις διπλές αναλογίες δύο και τέσσερα. Επίσης σύντομα θα κάνετε ένα ταξίδι σχετικά με δουλειές και εκπλήρωση σκοπών. Μια επίσκεψη σε άλλη πόλη φέρνει νέες ιδέες και δίνει την ευκαιρία να συγχρονιστείτε, πολλά θα εξαρτηθούν από τις προσωρινές αντιδράσεις στις συνθήκες για αυτό κρατήστε σταθερή θέση. Αν έχετε αμφιβολίες μην παίρνετε τελικές αποφάσεις , αλλά αφήστε το χρόνο να κάνει. Υπάρχουν ακόμα πολλές ελπίδες και χρόνος για ένα επιτυχές αποτέλεσμα για αυτό θεωρήστε οποιαδήποτε καθυστέρηση σαν αναγκαίο κακό. Εσωτερικές συγκρούσεις δημιουργούν μπερδεμένη σκέψη.

                                                              ΕΠΤΑ  ΚΑΡΟ     

Αυτό το χαρτί σημαίνει πρακτική ολοκλήρωση. Η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι ευκολότερη, θα δούμε τη ζωή από μια καινούρια πλευρά. Ορμή, ενθουσιασμός και δύναμη σκοπού είναι έτοιμα και περιμένουν να μπουν σε δράση. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την ολοκλήρωση μιας μισοτελειωμένης δουλειάς και την αρχή νέων σχεδίων.

                                                               ΕΞΙ  ΚΑΡΟ       

 Συμβολίζει φιλοδοξίες που είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Επίσης συμβολίζει έγγραφα που αφορούν περιουσίες, καριέρα δουλειά. Μια διαφωνία είναι πιθανή. Οι διαρροές πληροφοριών  θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα. Τα σχέδια για ένα ταξίδι μπορεί να χαλάσουν το  τελευταίο λεπτό. Στο σπίτι εμφανίζονται διαφωνίες σε πρακτικά θέματα. Προσέχετε γενικά τις διαφωνίες και τις κακές διαθέσεις. Ιδιαίτερα στα επαγγελματικά ζητήματα προσέξτε την λανθασμένη σύνταξη, τις παραπλανητικές διατυπώσεις και τις λεκτικές παγίδες.

                                                              

                                                         ΠΕΝΤΕ  ΚΑΡΟ 

  Προσφέρει ολοκλήρωση , αλλά εξαρτάται από το άτομο να δεχτεί η να απορρίψει την πρόκληση. Αυτό το χαρτί δίνει μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον. Μπορεί  αρχικά να συναντήσουμε δυσκολίες αλλά μόλις ξεκινήσουμε ο δρόμος της επιτυχίας βρίσκεται μπροστά μας. Επίσης προβλέπονται διακοπές η επαγγελματικό ταξίδι. Στα  επαγγελματικά υπόσχεται προαγωγές. Παράλληλα όμως δίνει την ευκαιρία να αποκαλύψουμε τις αδυναμίες και τα ισχυρά σημεία ώστε να καταστρώσουμε νέα σχέδια πάνω στα θεμέλια των εμπειριών του παρελθόντος.

                                                          ΤΕΣΣΕΡΑ  ΚΑΡΟ

  Αντιπροσωπεύει επιπλοκές σε καταστάσεις που προσφέρουν ήδη δυο εναλλακτικές λύσεις. Αντίθεση ακόμα και στα πιο προσεκτικά καταστρωμένα σχέδια είναι αναπόφευκτη. Αυτές οι δύσκολες επιλογές εμφανίζονται σε θέματα που αφορούν δουλειές , επιχειρήσεις και υλικά αγαθά. Αυτή η επιρροή του χαρτιού σπρώχνει ταυτόχρονα προς πολλές κατευθύνσεις. Τα αποτέλεσμα είναι να παγώνουν οι συμφωνίες. Οι επικοινωνίες με τους γύρω είναι δύσκολες για αυτό όταν έχετε αμφιβολίες , μην κάνετε σχόλια προφορικά.

                                                            ΤΡΙΑ   ΚΑΡΟ

 Είναι καλό σημάδι και δείχνει πως τώρα είναι η στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά γιατί τα σχέδια σας βασίζονται σε γερά θεμέλια. Τα  σχέδια για το μέλλον στηρίζονται σε γερές βάσεις . Πρωτότυπες ιδέες όταν αναγνωριστούν πρέπει να εφαρμοστούν, πάνω σε παλιά σχέδια που απαιτούν νέα ώθηση. Επίσης είναι καλή στιγμή για να σκεφτείτε εξετάσεις και τεστ. Αν η έλλειψη ενθουσιασμού επιβραδύνει την πρόοδο αυτό το χαρτί θα φέρει στο προσκήνιο την αποφασιστικότητα. Σαν αποτέλεσμα επανέρχονται η θετικότητα και η ορμή, φέρνοντας κοντά τον τελικό μας σκοπό.

                                                       ΔΥΟ  ΚΑΡΟ

 Το δεύτερο χαρτί είναι παράδοξο. Εμφανίζονται απόλυτες καταστάσεις και η εμφάνιση μιας εναλλακτικής λύσης μπορεί να προκαλέσει προσωρινή ανισορροπία. Αυτό το χαρτί σημαίνει συνεταιρισμούς  και λεπτά ισορροπημένες σχέσεις ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που συνδέονται με επαγγελματικές συμφωνίες ή με το γάμο. Θα χρειαστείτε αρκετό τακτ για να αποφύγετε μια μόνιμη ρήξη. Η αναποφασιστικότητα είναι η χειρότερη πλευρά. Η ανταμοιβή   βρίσκεται στο μέλλον και όχι στο παρόν.

 ΣΠΑΘΙΑ

                                                       ΑΣΣΟΣ   ΣΠΑΘΙ

Είναι το πρώτο και το τελευταίο χαρτί του χρώματος. Δίνει σταθερότητα και ασφάλεια και πυροδοτεί με τον απαραίτητο ενθουσιασμό. Αυτό το χαρτί είναι τυχερό . Υπάρχει πλούτος , φέρνοντας υλικές ανέσεις. Ο τρόπος χρησιμοποίησης αυτού του οικονομικού πλούτου έχει μεγάλη σημασία. Οι εργατικοί άνθρωποι θα φτάσουν στο στόχο τους με την εφευρετικότητα και την αφοσίωση ενώ άλλοι μπορεί να κληρονομήσουν χρήματα  ή τίτλους . Αυτό το χαρτί σημαίνει μεγάλο κέρδος  ή κληρονομιά , Φέρνει ανακούφιση από τις χρηματικές στεναχώριες και αφήνει χρόνο για να αναδιοργανώσει  τις υποθέσεις του.

                                                        ΡΗΓΑΣ   ΣΠΑΘΙ

Ο Ρήγας` είναι έμπειρος άντρας που έχει στεφτεί από οικονομική επιτυχία. Η αυτοπεποίθηση προέρχεται κυρίως από τα υλικά αγαθά. Εκ παραδόσεως αυτός είναι ένας μελαχρινός άντρας , γεμάτος ζωή , σεξουαλική ζωτικότητα και καλές ιδέες. Πολλοί ζητούν τις συμβουλές του , κυρίως γιατί τα έχει καταφέρει πολύ καλά στη ζωή του. Η ασπλαχνία κυριεύει αυτά τα άτομα όταν βρίσκονται στο δρόμο της επιτυχίας γιατί ξέρουν πως αν παρεκκλίνουν από την πορεία τους θα χάσουν. Η μετριοφροσύνη δεν συγκαταλέγεται στις ιδιότητες του. Του ταιριάζει το να παριστάνει  τον αρχηγό και προστατεύει  το ΄΄ έδαφος ΄΄  του. Εκείνοι που παίρνουν θάρρος τιμωρούνται αλλά εκείνοι που έρχονται με την σημαία στο χέρι είναι πολύ καλόδεχτοι. Επίσης έχει πλούσιο απόθεμα πείρας για να συμβουλεύει τον εαυτό του και τους γύρω του.   

                                                        ΝΤΑΜΑ   ΣΠΑΘΙ

Είναι μια ικανή, επιτυχημένη γυναίκα που έχει συνηθίσει στα πολλά χρήματα και ξέρει τι μπορούν να αγοράσουν. Ένας πλούσιος σύζυγος είναι συχνά η πηγή του πλούτου της , αλλά όταν χρειάζεται έχει γερό μυαλό για να αποκτήσει χρήματα. Εκ παραδόσεως αυτή η ντάμα παριστάνει μια μελαχρινή γυναίκα. Δραστήρια και γενναιόδωρη, περιμένει κομπλιμέντα και θαυμασμό για τις προσπάθειες της, αλλά αν βρεθεί μόνη της είναι ικανή να φροντίσει τον εαυτό της και να βγάλει το ψωμί της. Πιστεύει πως η θέση της είναι στο σπίτι αλλά όχι στον νεροχύτη της κουζίνας. Για αυτό αρπάζει αμέσως κάθε ευκαιρία να βγει παραέξω. Πολυτελής από πολλές απόψεις είναι πάντα καλοντυμένη. Οι περισσότεροι άντρες θαυμάζουν την δροσερή, εξεζητημένη εμφάνιση της αλλά ελάχιστοι συνειδητοποιούν πόσο ακριβή μπορεί να είναι πριν να είναι πολύ αργά. Η             ζωτικότητα δίνει σε αυτή τη Ντάμα μια ελκυστικότητα που κάνει τις άλλες γυναίκες να φθονούν και να την ζηλεύουν. Ίσως για αυτό οι βαθιές φιλίες είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Στα σπορ βρίσκει τέλειο πλαίσιο για να αποδείξει την αξία της. Αυτή η γυναίκα σκέπτεται ανεξάρτητα και αργότερα μπορεί να δημιουργήσει μοναξιά από έλλειψη επικοινωνίας με τους άλλους. 

                                                              ΒΑΛΕΣ   ΣΠΑΘΙ

Αντιπροσωπεύει έναν νέο με έντονη επιθυμία να  φτάσει ψηλά. Γεμάτος ζωτικότητα , του αρέσει να αναλαμβάνει νωρίς ευθύνες. Μπορεί να κάνει οικονομίες και μαθαίνει γρήγορα τα πλεονεκτήματα της αποταμίευσης. Δυσκολεύεται να μείνει σταθερός σε ένα πράγμα. Έχει την ικανότητα να βλέπει μπροστά αλλά δεν βασίζεται πάντα στην κρίση του.

                                                                 ΔΕΚΑ   ΣΠΑΘΙ

Δείχνει την ολοκλήρωση μιας φάσης και την αρχή της επόμενης. Ένα χρηματικό ποσό υπάρχει  στον ορίζοντα από μια απροσδόκητη πηγή. Επίσης είναι καλή εποχή για να ξοδέψετε χρήματα σε επενδύσεις για το μέλλον και είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε τους κατάλληλους τρόπους για να το πετύχετε. Οι ελπίδες σας θα ξαναφορτιστούν με ενεργητικότητα με προσωπική προσπάθεια.  Αφήστε πίσω τους φόβους και τις αμφιβολίες.

                                                                   ΕΝΝΕΑ   ΣΠΑΘΙ

Είναι τυχερό χαρτί γιατί τα οικονομικά φτάνουν στο αποκορύφωμα .Οι καταθέσεις στην τράπεζα θα γίνουν σύντομα μεγαλύτερες και κάθε χρέος θα ξεπληρωθεί. Οι   διακανονισμοί μετά από διαζύγιο ή χωρισμό βρίσκονται στο προσκήνιο και κάθε αβεβαιότητα σχετικά με τα χρήματα θα τελειώσει γρήγορα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για την εκτέλεση εκκρεμών οικονομικών συμφωνιών, ακόμα και αν το ποσό είναι μικρό. Υπάρχει επίσης ενδεχόμενο πλούσιου γάμου.

                                                                     ΟΧΤΩ   ΣΠΑΘΙ

Υπονοεί, έντονα , ισοζύγιο πληρωμών. Η επιθυμία για χρήμα και πλούτο είναι έντονη αν και σε αυτό το σημείο δεν φαίνεται να υπάρχει ένα στεγανό σχέδιο για την επίτευξη  τους . Η λύση που προσφέρεται είναι να ριψοκινδυνεύουμε γιατί αυτό είναι το χαρτί του ρίσκου. Παρακάμψτε τα συνηθισμένα κανάλια και πηδήξτε στα πιο βαθιά νερά, ξέροντας πως έχετε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσετε. Στο βασικό επίπεδο ακολουθήστε τα προαισθήματα σας γιατί μπορεί να βασίζεστε στις εμπνεύσεις σας σχετικά με πιο λαχείο θα κερδίσει. Προσοχή μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος γιατί θα έχετε μεγάλες οικονομικές απώλειες.

                                                             ΕΠΤΑ   ΣΠΑΘΙ

Σημαίνει προσωπική επιτυχία και προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον. Πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα όταν διαχειρίζεστε χρήματα για να διαφυλάξετε την προσωπική σας φήμη. Οι έντιμες προθέσεις δεν είναι αρκετές , για αυτό προσέξτε να αποδείξετε γραπτώς πως ξοδεύτηκαν τα χρήματα. Οι δουλειές ευνοούνται. Καινούργιες ιδέες για τον προϋπολογισμό και την αύξηση του εισοδήματος θα αναπτυχθούν και αυτό με την σειρά του θα φέρει την ασφάλεια που έλειπε στο παρελθόν.

                                                   ΕΞΙ    ΣΠΑΘΙ

Προσφέρει μια εκλογή τρόπων απόκτησης χρημάτων και πλούτου αλλά όχι μια λύση. Χρειάζεται πολλή σκληρή δουλειά και προσπάθεια για την βελτίωση της κατάστασης .Η πίεση και η ένταση είναι αναπόφευκτες αλλά θα δημιουργήσουν την κινητήρια δύναμη που είναι απαραίτητη για να αρχίσετε να διορθώνετε την κατάσταση. Θα έρθει βοήθεια από απροσδόκητη πηγή. Αυτή η κατάσταση δεν είναι μόνιμη αλλά κάθε ενέργεια που θα κάνετε τώρα θα έχει και τις επιπτώσεις στο μέλλον. Μέτρα διάσωσης της τελευταίας στιγμής θα αποδειχθούν σωτήρια με αποτέλεσμα να αποφύγετε τις απογοητεύσεις και οι καλοί φίλοι θα αποδειχθούν τόσο καλοί.

                                                  ΠΕΝΤΕ    ΣΠΑΘΙ

Αυτό το χαρτί δείχνει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Με ορμητική πρωτοβουλία θα φτάσετε από το τίποτα σε μια πλούσια προικισμένη θέση στη ζωή. Αυτό θα μπορούσε να προέλθει από μια συσσώρευση υλικών αγαθών. Πιο συγκεκριμένα δείχνει χρήματα που έχουν τη μορφή κληρονομιάς ή επαγγελματική ανταμοιβή. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πρόοδο και αν εμφανιστούν οικονομικά προβλήματα, θα εξαφανιστούν σύντομα. Αυτό το χαρτί δίνει μεγάλες υποσχέσεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλά.

                                                  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΣΠΑΘΙ

Δείχνει μια πάλη για εξισορρόπηση μιας κατάστασης. Αν υπάρχουν συμφωνίες με συνεταίρους πρέπει να φροντίσουμε να διατηρήσουμε την απαραίτητη αρμονία και ισορροπία γιατί αλλιώς τα πάντα θα χαθούν. Επίσης υπάρχει έντονη προειδοποίηση σχετικά με την απώλεια ενός πολύτιμου αγαθού. Πρέπει να παίρνουμε εξαιρετικές προφυλάξεις για να μην μας κλέψουν υλικά αγαθά. Μια απώλεια αυτοπεποίθησης οδηγεί σε έλλειψη εμπιστοσύνης στους άλλους που ήταν αξιόπιστοι στο παρελθόν. Προσέξτε επειδή είναι δύσκολο να γίνουν πολλά πράγματα αυτή την στιγμή καλύτερα να μείνετε σταθεροί και να περιμένετε μια αλλαγή.

                                                        ΤΡΙΑ    ΣΠΑΘΙ 

Προσφέρει σταθερότητα. Εκείνοι που γνώρισαν αποτυχία στο παρελθόν πρέπει να ξαναδοκιμάσουν γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια καινούργια προσπάθεια. Θα  υπάρξει καλή συνεργασία μεταξύ συνεταίρων. Έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο όπου θα εμφανιστούν νέες και επικερδείς ιδέες σε πολλούς τομείς. Στο σπίτι θα επικρατεί μια ατμόσφαιρα ευημερίας.

                                                       ΔΥΟ    ΣΠΑΘΙ

Αυτό το χαρτί δείχνει ένα δυισμό που μπορεί να προκαλέσει μετωπικές συγκρούσεις. Οι συζητήσεις με συνεταίρους δεν φαίνετε να προσφέρουν καμία λύση. Μια αλλαγή στις συνθήκες φέρνει αβεβαιότητα αλλά  είναι αναπόφευκτη. Η συνένωση των δυνάμεων είναι μια απάντηση στο πρόβλημα αλλά επειδή αυτή δεν είναι ακόμα δυνατή , είναι καλύτερα να ενεργήσουμε μόνοι. Το απερίσκεπτο ξόδεμα των χρημάτων δεν είναι γενικά κατάλληλο. Τα σχέδια που καταστρώνονται τώρα έχουν πιθανότητες επιτυχίας πενήντα τοις εκατό

 ΚΟΥΠΕΣ

                                  ΑΣΣΟΣ   ΚΟΥΠΑ

Ενεργοποιούνται καινούργιες φιλίες και συναντήσεις , προσφέροντας  μόνιμη φιλία και αγάπη στο μέλλον. Αυτό το χαρτί περιέχει ότι επιθυμεί η καρδιά. Μια ευτυχισμένη οικογένεια, αληθινοί φίλοι , εραστές γεμάτοι πάθος. Στην κοινωνική ζωή εμφανίζονται ευκαιρίες που προσφέρουν την πιθανότητα να συναντήσουμε πολλούς καινούργιους φίλους και εκείνοι που ψάχνουν για εραστή θα βρεθούν στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Ρομαντικά πλαίσια δημιουργούνται στα πιο απροσδόκητα μέρη και σχέσεις ανθίζουν γρήγορα σε αυτή την ατμόσφαιρα. Το σεξ και η συγκίνηση μπαίνουν γρήγορα στην σκηνή και συχνά ακολουθούνται από μακροπρόθεσμες συμφωνίες. Η γονιμότητα συμβολίζεται από αυτό το χαρτί και μπορεί να ακολουθήσει η αρχή ενός καινούργιου οικογενειακού κύκλου.

                                                        ΡΗΓΑΣ    ΚΟΥΠΑ

Αυτός ο Ρήγας είναι ο μεγάλος εραστής της τράπουλας. Από πολλές απόψεις είναι εγωκεντρικός. Εμφανισιακά είναι ξανθός με γαλανά μάτια. Είναι τύπος που αγαπάει το σπίτι και βάζει αυτή την πλευρά της ζωής του μπροστά από την καριέρα του. Σαν πατέρας παίζει ολόκληρες ώρες με τα παιδιά. Επειδή είναι αθεράπευτα ρομαντικός ,προσελκύει το αντίθετο φύλο και το κατακτά εντελώς. Σκορπίζει απλόχερα κολακείες και κομπλιμέντα και έχει το χάρισμα να δίνετε ολοκληρωτικά σε μια γυναίκα. Στην πραγματικότητα είναι μοναχικός , τριγυρισμένος από τις σκέψεις του. Έχει μεγάλη ανάγκη να αγαπήσει  και να αγαπηθεί, αισθηματικά και σεξουαλικά. Υπάρχει όμως  κίνδυνος να κλειστεί στον εαυτό του καθώς γερνάει.

                                                        ΝΤΑΜΑ    ΚΟΥΠΑ

Ως  νέα γυναίκα αντιπροσωπεύει την ερωμένη και ντροπαλή νύφη. Καθώς μεγαλώνει γίνεται η βολική γυναίκα που οι φιλοδοξίες της είναι περιορισμένες. Είναι κατάλληλη για μητέρα , καλή φίλη και δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από την γαλήνη του σπιτιού. Υπερηφανεύεται για το καθάρισμα , το μαγείρεμα και όλα όσα περιλαμβάνονται στη σπιτική ζωή. Αυτή η γυναίκα προσφέρει έναν αξιόπιστο ώμο για να ακουμπήσεις  και να κλάψεις και παράλληλα σέβεται τα μυστικά σου

                                                           ΒΑΛΕΣ   ΚΟΥΠΑ

Ως νέος είναι γεμάτος διασκέδαση. Όταν ωριμάσει θα γίνει ο Ρήγας Κούπα, αλλά θα διατηρήσει την αγορίστικη εμφάνιση σε όλη του την ζωή. Στην δουλειά του , δεν φαίνεται να παίρνει προαγωγές αλλά εφόσον οι κύριοι σκοποί του είναι η ευτυχία και η ανέμελη ζωή. Όταν είναι ερωτευμένος πληγώνεται εύκολα και το δείχνει. Η συνήθεια του να δείχνει τα αισθήματα του ,δεν τον βοηθάει και δημιουργεί ατυχές  σχέσεις. Όταν παντρεύεται συχνά πιστεύουν πως είναι γιός της γυναίκας του , γιατί είναι χωρίς ηλικία. Οι φίλοι κάνουν ουρά και οι κοινωνικές συγκεντρώσεις παρέχουν ευκαιρίες για συνάντηση με καινούργια πρόσωπα.

                                                        ΔΕΚΑ    ΚΟΥΠΑ

Μια πολύ ξεχωριστή και ευχάριστη έκπληξη φέρνει ευτυχία. Ανταμοιβές προσπαθειών του παρελθόντος φέρνου απροσδόκητα δώρα. Θα μπορούσε να σημαίνει και τον ερχομό ενός μωρού  ή  επιστροφή εραστή. Οι ερωτευμένοι μπορούν να περιμένουν μια εξαιρετικά συναρπαστική περίοδο με ρομαντικά ταξίδια. Ακόμη και οι καυγάδες και οι παρεξηγήσεις θα ξεπεραστούν γρήγορα.

                                                        ΕΝΝΕΑ  ΚΟΥΠΑ

Σημαίνει την επιθυμία και τον πόθο της καρδιάς. Εκείνοι που έχουν μια μυστική επιθυμία να περιμένουν ότι θα εκπληρωθεί. Υπάρχει άφθονη εσωτερική καλή θέληση. Η ζωή φαίνεται ρόδινη και τα προβλήματα είναι ελάχιστα. Σύντομα θα έχουμε μια ευκαιρία να εκπληρώσουμε τον πόθο της καρδιάς μας , αλλά αυτή θα μπορούσε να χαθεί χωρίς προσωπική προσπάθεια. Η μελλοντική ευτυχία εξαρτάται από το πόσο έτοιμοι θα είμαστε για να αρπάξουμε την ευκαιρία. Επίσης κρυφές επιθυμίες θα εκπληρωθούν όπως μια συνάντηση με εραστή. Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε μια ευχή γιατί υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να εκπληρωθεί.

                                                          ΟΧΤΩ   ΚΟΥΠΑ

Σημαίνει πιθανότητες που έχουν σαν αποτέλεσμα τέλεια αρμονία ή απογοήτευση. Αν οι φίλιες δεν είναι ικανοποιητικές είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσετε. Επιφανειακά όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά . αλλά εσωτερικά υπάρχει ένα αίσθημα αβεβαιότητας. Αντιμετωπίστε την κατάσταση με θετικότητα και αγνοήστε τα αρνητικά σημάδια. Αν δεχτείτε τα δώρα που θα σας προσφέρουν σαν πραγματικά δείγματα αγάπης και όχι σαν καλόπιασμα ,τότε κάθε διαφωνία με οικογένεια , φίλους, εραστές θα ξεχαστεί σύντομα. Κοινωνικά γεγονότα ,αισθηματικά ταξίδια θα φέρουν χαρά στη καρδιά.

                                                           ΕΠΤΑ   ΚΟΥΠΑ

Όλες οι επιθυμίες της καρδιάς περιέχονται σε αυτό το χαρτί. Αντιπροσωπεύει ατομικές επιθυμίες για προσωπική επιτυχία. Τα μυστικά της καρδιάς αποκτούν ξαφνικά μεγάλη σημασία γιατί τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή , για αυτό αν συνδυαστεί με θετική ενέργεια, όλα τα ρομαντικά όνειρα θα βγουν αληθινά.

                                                           ΕΞΙ   ΚΟΥΠΑ

Φέρνει πιο κοντά τον πόθο της καρδιάς , αλλά  με κάποιο αντάλλαγμα. Μπορεί να χρειαστεί  να  <<πληρώσουμε>>  πολλά για κάτι που θέλει η καρδιά ,πάνω από κάθε τι άλλο, αλλά είναι τρέλα να το φτάσουμε σε μαρτύριο. Μια μονόπλευρη ερωτική σχέση ή μια κατάσταση αιώνιου τριγώνου είναι γνωστό έδαφος αυτοθυσίας. Δεν υπάρχει εσωτερική γαλήνη αυτή τη στιγμή .Η ανεξαρτησία είναι επιθυμητή αλλά οι φόβοι της μοναξιάς εμποδίζουν αυτή την πρόοδο.

                                                    

 

                                                         ΠΕΝΤΕ  ΚΟΥΠΑ

Οι σεξουαλικές σχέσεις ,ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα , χρειάζονται προσεχτική μεταχείριση γιατί τα αισθήματα θα μπορούσαν να καταστρέψουν την πρακτική σταθερότητα. Η καρδιά και η ψυχή έχουν αφοσιωθεί σε μια ερωτική επιδίωξη εις βάρος της λογικής. Είναι μια περίοδος μεγάλης δοκιμασίας όπου τα ερωτήματα προς την καρδιά χρειάζονται ειλικρινείς απαντήσεις. Οι ενέργειες που θα κάναμε τώρα θα έχουν μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Από την άλλη η ενοχή εμφανίζεται σαν αυτολύπηση τη μια στιγμή και σαν επιθετικότητα εναντίων των άλλων την επομένη.

                                                        ΤΕΣΣΕΡΑ   ΚΟΥΠΑ

Αντιπροσωπεύει την αισθηματική ανεξαρτησία η οποία έχει αναπτυχθεί όχι τόσο από την ευτυχία αλλά από οδυνηρές εμπειρίες που έκοψαν τα σχοινιά. Στους οικογενειακούς κύκλους βασιλεύει η δυσαρμονία. Καβγάδες και διαφωνίες προκαλούν ανησυχία. Η ταλάντευση από τα ψηλά στα χαμηλά δημιουργεί ασταθείς καταστάσεις και σχέσεις και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τολμηρές αποφάσεις. Η προέλευση της επιρροής του βρίσκετε σε πικρές εμπειρίες του παρελθόντος που είναι καλύτερα να ξεχαστούν προκειμένου να κερδίσουμε την μελλοντική επιτυχία.

                                                         ΤΡΙΑ    ΚΟΥΠΑ

Αυτό το χαρτί συμβολίζει την γονιμότητα και την αναγέννηση σε όλους τους τομείς. Μπορούμε να περιμένουμε με σιγουριά μια ρομαντική επιτυχία. Οι ερωτευμένοι να περιμένουν μια ανταμοιβή για την αφοσίωση τους και ίσως έναν απόγονο…….. για αυτό να είναι προετοιμασμένοι.

                                                        ΔΥΟ   ΚΟΥΠΑ

Τυχαίες συναντήσεις και ανανέωση γνωριμιών θα ανθίσουν σε βαθιές και ευτυχισμένες φιλίες που μερικές θα καταλήξουν  σε γάμο .Κάθε σεξουαλική σχέση θα καταλήξει σε βαθύ έρωτα. Επίσης είναι η κατάλληλα στιγμή για την εξομάλυνση διαφορών και μακροχρόνιων διαφωνιών. Κοινές εμπειρίες φέρνουν γέλιο και χαρά. 

ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ

                                   ΑΣΣΟΣ    ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ένα τεράστιο εμπόδιο ή  πρόκληση στη ζωή , βρίσκεται σε αυτό το χαρτί. Ο συμβολικός θάνατος ενός ερωτικού δεσμού αποτελεί παράδειγμα. Προβλήματα που σχετίζονται με δουλειές ,δεσμούς , σταδιοδρομίες θα εμφανιστούν. Δίκες και αντιδικίες είναι  προ των πυλών.

 

                                                   ΡΗΓΑΣ   ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ο Ρήγας  βλέπει γρήγορα τα λάθη των άλλων αλλά δεν προσέχει τα δικά του. Αυτός ο δεσποτικός χαρακτήρας περιβάλλεται από ενεργητικότητα , την οποία χρησιμοποιεί για να πετύχει τους σκοπούς του. Υπάρχουν  δυο είδη γυναικών που προσελκύει. Την μαζοχίστρια που της αρέσει η υποταγή και η κάτι παραπάνω από ισότιμη που τον ελέγχει από την αρχή. Κάτω από την πανοπλία της υπερβολικής εμπιστοσύνης που εμπνέει , βρίσκεται κάποια ανασφάλεια που για να την καλύψει αντιδρά με υπερβολικό τρόπο.

                                                    ΝΤΑΜΑ   ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Κυβερνάει το σπίτι της και κάνει τους άλλους να καταλαβαίνουν καλά την κατώτερη θέση τους. Λάτρης της πειθαρχίας , σπάνια λογαριάζει τα αισθήματα των άλλων. Όταν έχεις φίλο αυτή την γυναίκα τι να τους κάνεις τους εχθρούς. Οι φίλοι υπάρχουν για να κάνεις τα χατίρια της , θεωρείται δύσκολη , αυταρχική και πιστή στο καθήκον. Μια στενή σχέση με το αντίθετο φύλο είναι μια απελπιστική ανάγκη αλλά ελάχιστοι άντρες  αισθάνονται την επιθυμία να είναι μαζί της , για  αυτό και οι ερωτικές της σχέσεις διαρκούν λίγο.

                                                    ΒΑΛΕΣ    ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Σαν άντρας συμβολίζει ένα συναισθηματικά ανώριμο άτομο. Είναι λανθασμένα πληροφορημένος και  πληροφορεί λάθος , έτσι δεν πρέπει ποτέ να βασίζεστε στο λόγο και τις συμβουλές του. Η ανειλικρίνεια κατά το παρελθόν του έχει δώσει κακή φήμη και όταν  πρόκειται για προαγωγή στη δουλειά τον αγνοούν. Σαν σύζυγος είναι δύσκολος για οποιαδήποτε γυναίκα. Η Ντάμα μπαστούνι είναι η μόνη που  ασκεί κάποιο έλεγχο επάνω του ,αλλά η συμβίωση τους δεν είναι ποτέ ευτυχισμένη. Η μεγάλη συναισθηματική ανωριμότητα είναι η αιτία αυτού του μπερδεμένου χαρακτήρα.

                                                      ΔΕΚΑ    ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το δέκατο χαρτί αυτού του χρώματος ολοκληρώνει μια φάση της ζωής που ήταν τουλάχιστον δύσκολη. Από το σημείο αυτό τα πράγματα δεν μπορεί παρά να καλυτερέψουν. Δυσκολίες σε πρακτικά σχέδια, αισθηματικές  ελπίδες και χρηματικά θέματα φέρνουν καθυστερήσεις και μικροενοχλήσεις. Η επικοινωνία αποδεικνύεται μεγάλο πρόβλημα που προκαλεί παντού παρεξηγήσεις. Απώλεια δουλειάς και αποτυχία στην ανεύρεση καινούριας μπορεί να συμβούν , παρόλα αυτά μένετε πιστός στα αρχικά σας σχέδια ώσπου να εμφανιστεί κάτι καλύτερο, πράγμα που θα συμβεί γρήγορα .Προσοχή στις παρεξηγήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια μακριά αλυσίδα από γεγονότα που καταστρέφουν το μέλλον.

                                                       ΕΝΝΕΑ    ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το ένατο χαρτί αυτού του χρώματος είναι σταθερό γιατί κρατάει την υπόσχεση του για ακόμη περισσότερη αρνητικότητα. Σκάνδαλα, κουτσομπολιά φέρνουν δυσκολία σε πολλούς ανθρώπους. Η έλλειψη ενεργητικότητας μειώνει την αντίσταση σε όλα. Εκτός από την σωματική αδιαθεσία δημιουργεί και έντονο στρες. Προσέχετε μην σπαταλήσετε  ενεργητικότητα σε αυτολύπηση και αυτοκατηγορία. Η κούραση και η έλλειψη ορμής ενώνονται καταστρεπτικά και αν τις αφήσουμε να συνεχιστούν καταστρέφουν κάθε ελπίδα για το μέλλον.

                                                        ΟΧΤΩ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Αυτό το χαρτί είναι αρνητικό και πολύ άτυχο, προκαλώντας διαφωνίες. Επαγγελματικά σχέδια , ετοιμασίες για ταξίδια θα αναβληθούν  ή θα καθυστερήσουν. Στους καυγάδες και οι δυο απόψεις είναι ισοδύναμες και είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει κάποια πρόοδος. Στον οικογενειακό τομέα θα υπάρχουν συγκρούσεις. Οι ερωτικές σχέσεις θα περάσουν μια δοκιμασία και μόνο οι καλά προσαρμοσμένοι δεσμοί θα επιζήσουν. Αυτό το χαρτί δίνει και μια έντονη προειδοποίηση σχετικά με την εμπιστοσύνη. Μην αποκαλύπτετε τα προσωπικά σας μυστικά και μην προδίδετε εμπιστευτικές πληροφορίες που αφορούν άλλους. Αυτή η επιρροή απογοητεύει το άτομο βάζοντας εμπόδια στο δρόμο του και κάνει τα πάντα για να το σταματήσουν. Οι προσπάθειες επικοινωνίας με τους άλλους αποτυγχάνουν. Οι τεταμένες αισθηματικές σχέσεις διατρέχουν τον κίνδυνο να φτάσουν στην ρίξη ιδιαίτερα αν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την τάση να βάλουν λόγια.

                                                                ΕΠΤΑ   ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Μυστικοί φόβοι και ανησυχίες ρίχνουν σκιές απογοητεύσεις ακόμα και στις φωτεινότερες σκιές. Υπάρχει κίνδυνος να γίνει η στάση απέναντι στη ζωή όλο και περισσότερο εγωιστική. Πρακτικά και αισθηματικά προβλήματα μπορεί να υπάρχουν αλλά μπορούν να εμπλακούν από λανθασμένη σκέψη. Οι διαφωνίες με φίλους και συναδέλφους είναι αναπόφευκτες. Ανησυχίες για την οικογένεια  ή την δουλειά σκοτεινιάζουν τα πάντα. Οι φόβοι θα είναι υπερβολικοί και αν και οι περισσότεροι δεν θα βγουν ποτέ αληθινοί έχουν την δύναμη να δημιουργήσουν μια αρνητική ατμόσφαιρα.

                                                                 ΕΞΗ    ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το έκτο χαρτί αυτού του χρώματος δείχνει σκληρή δουλειά με ελάχιστη ανταμοιβή για όλη την προσπάθεια. Οι απογοητεύσεις είναι αναπόφευκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουν χαθεί όλα. Η κατάθλιψη είναι πιθανή αλλά δεν πρέπει να την αφήσετε να επισκιάσει την κατάστρωση σχεδίων για το μέλλον. Αυτή η επιρροή φέρνει απογοήτευση, δάκρυα και δυσκολίες. Ακόμα και όταν τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά ένα αρνητικό αίσθημα καταφέρνει να διεισδύσει και να καταστρέψει τα πάντα. Η κατάσταση θα βελτιωθεί γρήγορα αλλά στο μεταξύ να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις, απροσδόκητα εμπόδια και απογοητεύσεις από τους άλλους.

                                                              ΠΕΝΤΕ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Παρεξηγήσεις και παρερμηνείες έχουν δημιουργήσει έναν λανθασμένο δρόμο που οδηγεί σε κατηφόρα. Η επιτυχία είναι δυνατή αν την επιδιώξουμε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Σχέδια για σταδιοδρομία, επαγγελματικά σχέδια και μετά κινήσεις κινδυνεύουν από προσωρινές δυσκολίες. Τα χρηματικά θέματα θα δεχτούν ένα χτύπημα. Στον αισθηματικό τομέα οι σχέσεις θα υποφέρουν από παρεξηγήσεις που επιπλέκουν τόσο την κατάσταση ώστε υπάρχει κίνδυνος πλήρους ρήξεως. Αποφύγετε να πείτε την γνώμη σας στο όνομα της ειλικρίνειας. Οι σκληρές αλήθειες πρέπει να λέγονται με διακριτικότητα και συχνά πρέπει να αντικαθίστανται με αθώα ψέματα.

                                                                   ΤΕΣΣΕΡΑ   ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Προβλέπονται μάχες και αυτές κυμαίνονται από δικαστικές υποθέσεις μέχρι μάχες εξυπνάδας. Πρέπει να περιμένετε δικαστικούς αγώνες, καβγάδες και διαφωνίες. Οι στεγανές υποθέσεις εμφανίζουν ξαφνική διαρροή και όλα φαίνεται πως θα καταρρεύσουν. Οι ερωτικοί δεσμοί θα γίνουν απογοητευτικές εμπειρίες ιδιαίτερα αν περιλαμβάνουν μυστικές συναντήσεις. Το χαρτί αυτό προειδοποιεί για διαζύγιο ή χωρισμό. Καβγάδες από δουλειές και γάμους θα μπορούσαν να καταλήξουν στα δικαστήρια και σε μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες.

                                                                ΤΡΙΑ    ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι αισθηματικές σχέσεις και οι επαγγελματικές συνεργασίες είναι ιδιαίτερα ευπαθείς γιατί ένα τρίτο πρόσωπο προσπαθεί να επηρεάσει τη τωρινή αρμονία. Αυτό το χαρτί συμβολίζει το αιώνιο τρίγωνο μια κατάσταση που δεν μπορεί ποτέ να είναι ευτυχής. Όταν έχει να κάνει με γάμο ή επαγγελματική συνεργασία τότε δεν θα γίνει καμία πρόοδος. Σαν προειδοποίηση πρέπει να παίρνουμε κάποια προφύλαξη όταν εξετάζουμε το ενδεχόμενο ενός τρίτου συνεταίρου γιατί μπορεί αργά ή γρήγορα να καταστρέψει τα πάντα. Στον αισθηματικό τομέα μπαίνει στην σκηνή ένα τρίτο πρόσωπο που έχει την δύναμη να καταστρέψει μια μακροχρόνια σχέση. Αυτό υποτίθεται πως είναι συνήθως ένας κρυφός εραστής αλλά ο ένοχος μπορεί να είναι ένα παιδί ή συγγενής που αποδεικνύει τη θεωρία ότι στους δυο τρίτος δεν χωράει.

                                                                 ΔΥΟ   ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η αναποφασιστικότητα καθυστερεί τα πάντα. Αυτό το χαρτί προειδοποιεί για χωριστούς δρόμους. Όταν χωρίζουμε κάτι στα δυο κανένα από τα δυο μέρη δεν είναι πλήρες και έτσι ασφαλώς θα εμφανιστούν δυσκολίες. Οι αισθηματικές σχέσεις θα φορτιστούν με δυσαρμονία εξαιτίας συγκρούσεων και οι επαγγελματικές συνεργασίες  θα χαρακτηρίζονται από αντίθετες απόψεις. Αυτή η επιρροή αρνιέται και καταπολεμάει κάθε ελπίδα και σχέδιο για το μέλλον. Οι αναποφασιστικότητες και η αβεβαιότητα συντρίβουν την προσωπική εμπιστοσύνη και η ισορροπημένη άποψη  <<σκίζεται>> στη μέση , προκαλώντας σύγχυση  και κατάθλιψη.

 Δείτε επίσης καφεμαντεια

admin